![]() |
Filmy do oglądania na fazie (i nie tylko) - co polecasz? - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Dyskusje na luzie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=16) +--- Wątek: Filmy do oglądania na fazie (i nie tylko) - co polecasz? (/showthread.php?tid=1676) |
RE: Filmy do oglądania na fazie (i nie tylko) - co polecasz? - swo002 - 21.11.2023 ''Nagi lunch'' RE: Filmy do oglądania na fazie (i nie tylko) - co polecasz? - C84S - 24.11.2023 Fajny serial, dla miłośników Godzili i nie tylko ![]() Jak dotąd są 3 odcinki, mega się ogląda. Polecam ![]() Monarch: Dziedzictwo potworów Cate udaje się przetrwać atak Godzilli na San Francisco, po czym przeżywa kolejny wstrząs, gdy odkrywa szokujący sekret. Stawiając czoła potwornym zagrożeniom, wyrusza w pełną przygód podróż, aby poznać prawdę o swojej rodzinie i tajemniczej organizacji zwanej Monarch. RE: Filmy do oglądania na fazie (i nie tylko) - co polecasz? - Kapitan - 24.11.2023 MOWGLI: LEGENDA DŻUNGLI ![]() RE: Filmy do oglądania na fazie (i nie tylko) - co polecasz? - Diabeuu666 - 24.11.2023 A więc tak. Coś dla fanów psychodelików a zwłaszcza DMT. Mega kozak film ENTER THE VOID 💥👌🏼 Drugi, pewnie większość zna ale uwielbiam do niego wracać ciągle. LAS VEGAS PARANO 😵💫😁👌🏼 Trzeci kozaczek, jeden z moich ulubionych. PODZIEMNY KRĄG Czwarty, mega ciężki, realistyczny, brudny, obskurny, bezlitosny no zostawił mi rysę w głowie na całe życie... Totalnie poryty od A do Z ale po prostu Epicki!!! NIEODWRACALNE A z seriali polecam Mind Hunters z Netflixa I w sumie Alice in Borderline też spoko się oglądało RE: Filmy do oglądania na fazie (i nie tylko) - co polecasz? - C84S - 24.11.2023 Dla miłośników kosmosu i Księżyca Bardzo dobra ekranizacja MOONFALL ![]() RE: Filmy do oglądania na fazie (i nie tylko) - co polecasz? - swo002 - 24.11.2023 (24.11.2023, 10:43)Diabeuu666 napisał(a): A więc tak. Coś dla fanów psychodelików a zwłaszcza DMT. Mega kozak film Podpisuję się pod tym rękami i nogami,również polecam wszytskie z tych tytułów,świetne filmy do których wracałem kilkukrotnie RE: Filmy do oglądania na fazie (i nie tylko) - co polecasz? - budynmalinowy - 25.11.2023 "Zwierciadło" Tarkowskiego RE: Filmy do oglądania na fazie (i nie tylko) - co polecasz? - C84S - 26.11.2023 Na śmiechowe polecam Zaaaaarąbisty program rozrywkowy. Ja 6 odcinków łyknąłem w jeden dzień, Nie można się oderwać ![]() LOL: Kto się śmieje ostatni ![]() Można obejrzeć na vizjer.pl RE: Filmy do oglądania na fazie (i nie tylko) - co polecasz? - LOBO - 26.11.2023 (24.11.2023, 16:09)C84S napisał(a): Dla miłośników kosmosu i Księżyca [quote pid="68139" dateline="1700838556"] Jak lubisz takową tematyke, obejrzyj ten i podziel sie kiedys recką ;-).Mowisz, iż ten Moonfall polecasz, jak jest ukazany kosmos i oglna konwencja? / ![]() [/quote] RE: Filmy do oglądania na fazie (i nie tylko) - co polecasz? - horsii - 26.11.2023 The Room Tommy'ego Wiseau ![]() |