Alfa-PiHP - Opinie o produkcie. - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: Escobar.store (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36) +--- Wątek: Alfa-PiHP - Opinie o produkcie. (/showthread.php?tid=20) |
RE: Alfa-PiHP - Opinie o produkcie. - Kajabuza - 07.08.2022 Oj tam, oj tam Kocie. (na analogu hexa leciał prawie miecha z drzemkami dwiema czy trzema, ale stwierdziłem, że i tak mało kto uwierzy, więc tylko pisałem o mocy XD )
Co to będzie jak do pvp się dorwie Sorencjusz dopytałem:
Cytuję: "to co oni, po ile latają?"
RE: Alfa-PiHP - Opinie o produkcie. - kot_kreskowy - 07.08.2022 Bez kitu, 8 dni na tej alfie, to jakiś wysuszony turbodymoman RE: Alfa-PiHP - Opinie o produkcie. - dekadan89 - 07.08.2022 Ja nawet do e- peta za mocny lq zrobilem. To na pewno phip? 28g ło panie RE: Alfa-PiHP - Opinie o produkcie. - kot_kreskowy - 07.08.2022 dekadan89 tu nie ma lipy, co to to nie. Esco ma zawsze jedne z najlepszych sortów, o ile nie najlepsze. Tak mniej więcej rok temu dostałem 10 pihp, to po tygodniu dopiero zacząłem poznawać świat na nowo Taki kurwa ogień, że myślałem, że byłem u św.Piotra i z powrotem 🔥 Ja wiem ,co ma pablo w magazynie i nie potrzeba mi spotkań trzeciego stopnia w tym wieku już Powiem Ci ,że mam olbrzymi respekt przed tymi sortami. Chemicy escobara doprowadzili pihp do perfekcji😎 RE: Alfa-PiHP - Opinie o produkcie. - dekadan89 - 07.08.2022 Ją pierdole ale rycie bani , mam doś' RE: Alfa-PiHP - Opinie o produkcie. - kot_kreskowy - 08.08.2022 Znaczy dobra alfa. Nie histeryzuj, tylko reckę ładną napisz. Jeśli za bardzo ryje banie, to zmień vapo na sniff, a nie krzyczysz -"mam dość". Co Ty jesteś, Marianna Schreiber do chuja?😎 RE: Alfa-PiHP - Opinie o produkcie. - dekadan89 - 08.08.2022 Nie no spoko zrobilem za mocny lq i se nawkrecalem. Lux kryszt ale radze miec benzo w razie w. Biore doslownie buszka 3 sek na 30w i bron boze wiiecej. A teraz tryb zboczenca mode on RE: Alfa-PiHP - Opinie o produkcie. - bonzajmatejko - 08.08.2022 Ta alfa o której wy piszecie też wam sie gotuje przy topieniu w lufce? Prawdę mówiąc jestem trochę zdziwiony, ponieważ tutaj na forum wszyscy piszą kozackie recki tego odczynnika, a jak dostałem swój sort to paru szczurów do mnie dzwoniło z pretensjami, że to w ogóle nie smakuje jak alfa i wgl. Co sądzicie, może V sie pomylil przy pakowaniu? RE: Alfa-PiHP - Opinie o produkcie. - Szyderca - 08.08.2022 Moje szczury tylko szniff nic więcej RE: Alfa-PiHP - Opinie o produkcie. - Weteran - 08.08.2022 (08.08.2022, 18:35)Kbonzajmatejko napisał(a): Ta alfa o której wy piszecie też wam sie gotuje przy topieniu w lufce? To jest kryształ nie prasowany puder np. Alfa pihp rock Cytuje post z 2015r hyperreal. Kiedyś nikt nie palił pihp nawet nie kupował bo to było uznawane za słabe, to były czasy kiedy łapali cię z kilogramem i musieli ci go oddać wszystko legal, farmaceutyczna jakość. I tak na marginesie co znaczy vapowanie Na przykładzie konopii jarasz z lufy a gdy vapujesz uwalniasz tylko substancje czynne a nie spalasz, to samo z alfą |