Te Myśli ---/ - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Hydepark (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=45) +--- Dział: Luźne tematy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=47) +--- Wątek: Te Myśli ---/ (/showthread.php?tid=2099) |
RE: Te Myśli ---/ - KiszczaK - 24.09.2023 RE: Te Myśli ---/ - C84S - 28.09.2023 RE: Te Myśli ---/ - C84S - 29.09.2023 RE: Te Myśli ---/ - C84S - 05.10.2023 RE: Te Myśli ---/ - C84S - 12.10.2023 RE: Te Myśli ---/ - C84S - 13.10.2023 RE: CHEM-WALENIE-KONIA czyli wasze rekordy masturbacji po stimach i nie tylko - olenucki - 13.10.2023 Moje czasy juz minely :-( pamietam jak zaczynalem cpac amfetamine i bylem zakochany w mlodszej sasiadce co chodzila do technikum nieopodal.. Teraz to jak lece na stimach to nawet nie chce mi sie o tym myslec i wkurwiam sie nawet jak cos w te strone czuj3.. Nocne loty na stimiach zamieniaja sie w samobojcza misje sabotazowa gdzie stopniowo odcinam sie od wszystkich zaleznosci i zaczynam akceptowac fakt ze kazdy zyje dla siebie i jestem kowalem swojego losu. Chyba potrzebuje dobrze pojesc, odespac te wszystkie lata bo pd zawsze cierpialem biede i odrzucenie. Dlugie lata samotnosci odbijaja pietno na duszy i psychice. Czuje sie tak jakbym urodzil sie sam, byl pozostawiony sam sobie. Widzial jak moje rodzenstwo dorasta i osiaga wyzsze stadium rozwoju., a ja ciaglr jestem pietnowany i wytykany za to ze czy to papierosy, ?marihuanen, alkohol czy narkotyki ( ktorych nigdy nie odpuszcze) sa moimi jedynymi prawdziwymi towarzyszami. Wszyscy od poczatku dawali mi znac ze nie sa ze mna a ja jakbym czegos oczekiwal co nigdy sie niw stanie. Mam teraz 30 lat i powinienem sie cieszyc zyciem i byc w szczycie formy, tymczasem ja bieduje i jestem sam ze soba. Bo tak sie nauczylem, zawsze juz bede sam i trudno mi w cokolwiek uwierzyc innego. Nie mam sily by zyc, a jeszcze za wczeanie mi umrzec. Nie czekam na nic, ale wiem ze latwo nie przyszlo nawet to! Wiec tak latwo sie nie wykoncze... :-( RE: CHEM-WALENIE-KONIA czyli wasze rekordy masturbacji po stimach i nie tylko - C84S - 13.10.2023 @"olancucki" brawo za odwagę napisania tego. OGROMNE BRAWO. Jakbyś kawał mojej duszy pochłonął... Odpowiem Ci tak: RE: Te Myśli ---/ - C84S - 14.10.2023 Deliberandum est saepe, statuendum semel RE: Te Myśli ---/ - Inferno - 14.10.2023 Cytat:zaczynam akceptowac fakt ze kazdy zyje dla siebie i jestem kowalem swojego losu.@"olancucki" uważam odwrotnie, Ty właśnie nie jesteś w stanie się z tym pogodzić i szukasz błędnie wyjścia z tego koła. Niskie poczucie własnej wartości, brak zaakceptowania samego siebie to tylko nieliczne powody dla których tak myślisz. Niskie ego. - Osoby z niskim poczuciem własnej wartości prawdopodobnie często mówią o sobie wiele negatywnych rzeczy. Mogą krytykować siebie, swoje działania i zdolności lub żartować z nich w negatywny sposób. Mogą też z siebie szydzić, wątpić w siebie albo obwiniać się, kiedy sprawy nie układają się pomyślnie. Skłonność do przesadnego wręcz dbania o innych, czasem kosztem siebie i własnych potrzeb, perfekcjonizm, negatywne nastawienie do swoich umiejętności, brak wiary w siebie, poczucie beznadziejności, bezwartościowości.
Uważam, że powinieneś skontaktować się ze specjalistą. Naprawdę można to zmienić wystarczy chęć - bo mowienie ze to nic nie da - faktycznie nic nie da. Wiem co mówię bo sam to przeszedłem, obecnie jestem pod opieką lekarza i sam też monitoruje swoje zachowania, nanosze poprawki by progressowac w neutralizacji tychze skutkow. |