Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
4-MMC Original - Opinie o produkcie. - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: Escobar.store (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36)
+--- Wątek: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. (/showthread.php?tid=2193)

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - wiktororban - 16.08.2023

Czy próbował ktoś myjkę acetonowa bo leci kolejne 50g..

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - Marwyg - 17.08.2023

Dostałem 5 tego specyfiku. Nic specjalnego
Bandit duuuzo lepszy

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - wwojtuss - 17.08.2023

jak jesz 10g klefa tygodniowo to 4mmc nie urwie ci jajec 
mozna spytac jakie dawki i jakie specyfiki w jakich ilosciach testowales przez ostatni miesiac? Big Grin

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - kot_kreskowy - 17.08.2023

Przy żarciu klefa sugeruję nie pobierać tego wcale, bo to mija sie z celem.
I tak nie klepnie. Nie ma szans.
Jeśli ma to porobić konkretnie, potrzeba miesięcznej przerwy od wszystkiego co ma w nazwie CMC/MMC oraz wszelkiego rodzaju amfetaminy/metaamph bo też chyba krzyżowo działa tolerancja.
Po alfach u mnie działało 4mmc elegancko - jest to jakis sposób na zabicie głodu w trakcie oczekiwania na pobranie 4MMC. (taki tip Podobno kultowa)

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - Epsiakos - 17.08.2023

(16.08.2023, 13:04)JureKiler napisał(a): Epsiakos Czekam, a badania kiedy?

Wiesz co ja jeszcze odpoczywam po ostatnim ;p muszę nadrobić sen/witaminy PP zabawie z początku tygodnia

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - fiodor - 17.08.2023

Hehe kot_kreskowy  dobry protip na przygotowanie się przed zapodaniem 4mmc. Przez miecha na Alfie, a w nagrodę, że nie skusiles się na chlory wjeżdża mef. Ciekawe tylko czy miesiąc na Alfie to doczekam wgl tego mefa hahaha

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - kot_kreskowy - 17.08.2023

fiodor 
Nie miałem na mysli ciągłego ćpania XD

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - MikuśRKP - 17.08.2023

Kiszczak i co dostałeś ta pakę z 4 MMC mówiłeś że opiszesz działanie czekam

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - JureKiler - 17.08.2023

kot_kreskowy co ty tam gadasz 😂 ja klefa i metaklefa wpierdalalem 3 miesiące co tydzień w którymś tygodniu podebralem 4mmc akurat jak był pierwszy rzut i robiło mnie zajebiscie Wink 

Wydaje mi się ze zależne to tez jest jak się człowiek prowadzi czy uzupełnia suplementy czy dobrze je a jeszcze może jakiś sport - właśnie ja się tak prowadzę i mnie zawsze wszystkie tematy robią No tylko ze fakt faktem już nie czuje tego co „kiedyś” ale właśnie teraz robię dłuższa przerwę żeby poczuć Wink

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - JureKiler - 17.08.2023

kot_kreskowy co ty tam gadasz 😂 ja klefa i metaklefa wpierdalalem 3 miesiące co tydzień w którymś tygodniu podebralem 4mmc akurat jak był pierwszy rzut i robiło mnie zajebiscie Wink 

Wydaje mi się ze zależne to tez jest jak się człowiek prowadzi czy uzupełnia suplementy czy dobrze je a jeszcze może jakiś sport - właśnie ja się tak prowadzę i mnie zawsze wszystkie tematy robią No tylko ze fakt faktem już nie czuje tego co „kiedyś” ale właśnie teraz robię dłuższa przerwę żeby poczuć Wink