Co robisz kiedy czujesz że jest "za grubo"? - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Ogólne dyskusje o RC (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=9) +--- Wątek: Co robisz kiedy czujesz że jest "za grubo"? (/showthread.php?tid=2570) |
RE: Co robisz kiedy czujesz że jest "za grubo"? - LOBO - 06.08.2024 (30.07.2024, 07:06)Epsiakos napisał(a): Jak jest za grubo to należy się z tym zmierzyć, a dokładniej z własną głupotą i ponieść konsekwencje jak na dorosła osobę przystalo "wystarczy twardo stapac po ziemi..." wystarczy i aż!!!... Obserwuajc forum znaczna wiekszosc osob czołga sie twardo po ziemi ;-) schizole maja niekontrolwoany chaos we łbie... wiekszosc z nich to slaba upadla psychika, dla Ciebie jest to latwe do skontrolwoania, zz tego co piszesz...ale znaczna wiekszosc rozwala sie na kawaleczki, i oc chwiel widac opowiesci z arkham asylum ;-) powiedziec stapaj twardo po ziemi.... to jak powiedziec gostkowi w glebokiej depresji - no co sie smucisz, smiej sie przeciez taka ladna pogoda dzis i slonce ...By stapac twardo po ziemi...to jest proces budowany przez lata, pozradkujac siebie, swoje otoczenie... RE: Co robisz kiedy czujesz że jest "za grubo"? - Bogdan Boner - 06.08.2024 W ogóle jak wiesz że będzie źle to nie walisz. Dla niektórych to też zbyt trudne. Wolą zajebać podkładkę z benzo bo wiedzą jeszcze przed zajebaniem że będzie źle. To jakby założyć pieluchę bo wiesz że się zesrasz. RE: Co robisz kiedy czujesz że jest "za grubo"? - Lifeisbrutal - 13.08.2024 Jak jest grubo to trzeba przeżyć a nie podkładki z benzo no chyba, że się je ma to w kryzysowej sytuacji można zażyć. RE: Co robisz kiedy czujesz że jest "za grubo"? - Kapitan - 13.08.2024 Biorę benzo i się uspokajam piwkiem RE: Co robisz kiedy czujesz że jest "za grubo"? - smakosz - 13.08.2024 Fajna rada. Ktoś weźmie na przykład przedawkuje opioid i ma za grubo a tutaj taka rada że dobrze wziaść benzo i piwko RE: Co robisz kiedy czujesz że jest "za grubo"? - monio - 14.08.2024 ja lubię jak jest za grubo a jak jest jeszcze gorzej to przestaje ładować w siebie substancje które to spowodowały RE: Co robisz kiedy czujesz że jest "za grubo"? - kurvvisko - 14.08.2024 Ja nie lubię przeginać pały. Lubię się dobrze ujebać, ale tak pozytywnie, a nie walczyć z jakimiś schizami czy coś. RE: Co robisz kiedy czujesz że jest "za grubo"? - Myga - 19.08.2024 Audiobooki otwierają umysł RE: Co robisz kiedy czujesz że jest "za grubo"? - LOBO - 19.08.2024 Myga tez jak mam za grubo i lata caly obraz, poce sie jak swinia przy 270/200 cisnienia i czuje ze juz witam sie z "gąską"...to zalaczam audiobooka z tv trwam...i co!? i jak ręką odjąl cud objawienny, nagle spokoj cisza...trzezwosc umyslu, po 5 minutkach idem lulu jakbym nic nie wzial, a umysl mam tak otwarty ze mi mozg wyplywa na czerwony dywan ....taaa😎 tez tak masz!? RE: Co robisz kiedy czujesz że jest "za grubo"? - Lifeisbrutal - 20.08.2024 Ja czytam e-booki sobie też pomagają szczególnie takie o rozwoju osobistym. |