Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Bolchem*****.c** - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Zakupy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=23)
+--- Dział: Dopalacze sklepy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=17)
+--- Wątek: Bolchem*****.c** (/showthread.php?tid=270)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30

RE: Bolchem*****.c** - Prophillo - 04.03.2025

(04.03.2025, 13:32)akpak napisał(a): zamawial ktos z nowej strony?

Yes, I just ordered, parcell on the way.
I will update when arrive.

RE: Bolchem*****.c** - joshi - 05.03.2025

Ja też zrobiłem zamówienie. Czekam obecnie na mail od kuriera.

RE: Bolchem*****.c** - SkoRpion87 - 19.03.2025

APHP zamówione już trzeci raz!!!!
Kurwa takiej petardy to za legala nie pamiętam nawet!!! 

To oryginał turbo APHP albo bardzo mocne apvp. Ciężko mi powiedzieć.
Jeden duży buch z vapo i aż obraz się trzęsie od stymulacji. Libido? Zwierzęce? Haha to Malo powiedziane. To jest aż popierdolone 😂

Cena wysoka? Jak ktoś spróbuje to już nie będzie tak uważał.
Dziś kolejne zamówienie.
2g na 5 dni i nocy Vapo mi wystarczyły i byłem tak rozjebany że szok!!!!
Naprawdę w porównaniu do Tego co miał Du** to nie ma wgl podlotu!!!!
Możecie mi wierzyć na słowo ze to oryginał apvp albo aphp ale tak mocny l, że nie wiem czy Gieniek za legala miał aż tak mocną alfę!!!!
Kocur w ujjjjj!!!
Bierzcie póki jest.

Ja zaraz składam zamówienie i mam nadzieję że jest.

Pozdro

RE: Bolchem*****.c** - jaceknowaczek9191@gmail.com - 20.03.2025

SkoRpion87  przeciez to nie jest aphp tylko analog i vendor sam o tym pisal ,wiec po co wprowadzasz ludzi w blad.? podobno waliles 5g apvp na strzala Podobno kultowa i taki analog robi na tb wrazenie ? no nie swiruj

RE: Bolchem*****.c** - horsii - 20.03.2025

jaceknowaczek9191@gmail.com to jest alt konto diabła666 - nie wierzyłbym w ani jedno słowo jakie napisze. Gość regularnie wysyła masowo niczym spam zapytania o darmowe próbki do vendorów, a potem wypisuje porobiony opinie typu "to MDPHP jest świetne, zajebałem 500 mg i jest zajebiście"... Podobno kultowa Jak trzeba go zajebać 500 mg to chyba raczej nie jest takie dobre. A jak to sprawka jego tolerki, to też raczej ciezko brac na poważnie taką opinie goscia co wali 0,5g mdphp na strzała.

RE: Bolchem*****.c** - Bortak42 - 26.03.2025

(20.04.2024, 16:17)Lifeisbrutal napisał(a): Przecież oni tam lecą wszyscy w chuja. 
W chuja cięcie ich zajęcie xD
Jedynie CHYBA to enzo czyli stary atom tam normalnie wysyła i nie robi wałów. Choć nie jestem pewien dlatego podkreślam słowo CHYBA. Odkąd jestem tutaj nie zamawiam nic tam.

Tak, potwierdzam. Enzo jest jedynym vendorem z tamtego forum, u którego można spokojnie zamawiać normalnie i wszystko sprawnie bez żadnych problemów jest. Jedyny godny zaufania vendor z tamtego forum. Reszty unikać.

B**chem***.n** - Bortak42 - 27.03.2025

Był chyba temat już, ale sklep nie jest raczej zbyt uczciwy chyba. Ktoś ostatnio kupował tam coś?

RE: Bolchem*****.c** - Czeslawo - 27.03.2025

Bortak42 
Odnośnie "Bolka" to mam mieszane uczucia kiedyś brałem u nich NEP i HEXEN, co do tego drugiego to Hexem on nie był, co mnie mocno rozczarowało, było to już jakiś czasem temu, ale zawsze jest pytanie, skoro raz ktoś nagiął rzeczywistość to czy możliwe i prawdopodobne jest, że zrobi to też drugi raz…?

RE: B**chem***.n** - akpak - 27.03.2025

(27.03.2025, 12:45)Bortak42 napisał(a): Był chyba temat już, ale sklep nie jest raczej zbyt uczciwy chyba. Ktoś ostatnio kupował tam coś?

chyba jedyny sensowny dopkowy sklep...

RE: Bolchem*****.c** - Rweqerew333 - 27.03.2025

akpak a Escobar albo High-Life?