Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Zażywasz jakieś antydepresanty? - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dział: Zdrowie i detoks (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Wątek: Zażywasz jakieś antydepresanty? (/showthread.php?tid=3328)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

RE: Zażywasz jakieś antydepresanty? - Bogdan Boner - 05.04.2025

horsii to już lepszy był ten metkat niż lobotomia na to że jest ci smutno po czymś po czym bycie smutnym to zdrowa reakcja

Jak ktoś ufa w takiej kwestii maszynie do mielenia tekstu to nawet mi go nie szkoda

RE: Zażywasz jakieś antydepresanty? - M7G9O - 06.04.2025

Jeśli Ci takiej osoby nie szkoda to lobotomia byłaby świetnym rozwiązaniem.
Szybko, tanio i więcej nie będzie szczekać.

RE: Zażywasz jakieś antydepresanty? - Chochlik - 07.04.2025

(26.03.2025, 18:05)M7G9O napisał(a): Poza SSRI na depresję masz jeszcze do wyboru NDRI, czyli legalne ćpanko, ale temat tego został już omówiony wyżej. Podobno kultowa

Czemu NDRI to ćpanie? Ja właśnie skończyłem przygodę z bupropionem, bo był chujowy i blokowal mi działanie modka. Jego efektu psychoaktywnego solo tudzież z modkiem niestety nie uswiadczylem.

RE: Zażywasz jakieś antydepresanty? - horsii - 07.04.2025

Bo mają działanie psychoaktywne? Może dlatego. Podobno kultowa

RE: Zażywasz jakieś antydepresanty? - M7G9O - 07.04.2025

(07.04.2025, 09:27)Chochlik napisał(a): Czemu NDRI to ćpanie? Ja właśnie skończyłem przygodę z bupropionem, bo był chujowy i blokowal mi działanie modka. Jego efektu psychoaktywnego solo tudzież z modkiem niestety nie uswiadczylem.

Bo jest inhibitorem wychwytu zwrotnego dopaminy i noradrenaliny.

Wiesz co jeszcze jest inhibitorem wychwytu zwrotnego dopaminy i noradrenaliny?

NEP Big Grin

RE: Zażywasz jakieś antydepresanty? - rocky90 - 07.04.2025

Tylko bupriopon to takie 3cmc pozbawione wszystkiego co możliwe ale nie skutków ubocznych 😁 Bupriopon to czysta noradrenalina a dopaminy tam tyle że jej nawet się nie odczuwa.Bupriopon nie ma żadnych właściwości rekreacyjnych

RE: Zażywasz jakieś antydepresanty? - Chochlik - 07.04.2025

I rocky90 Was zaorał sekciarze, nawet nie musiałem wchodzić w dyskusję 🤝

RE: Zażywasz jakieś antydepresanty? - Dumban - 15.04.2025

Moja babcia zarzywa tabletki na depresję podbieram jej od czasu gdy złapała mnie depresja po stracie w wypadku pewnej osoby z rodziny więcej Na ten temat nie powiem tabletki działaja dają mi spokój w chwilach gdy mam słabszy dzień w gorsze dni z arzywam więcej gdy jest mi lepiej patrzę w tym kierunku bo nie chce ich brać pomaga mi muzyka narazie odstawilem częściowo to co było wcześniej jest już dalej jestem zadowolony z zażywania tego co mi daje spokój

RE: Zażywasz jakieś antydepresanty? - Lifeisbrutal - 15.04.2025

Dumban Jak już chcesz brać antydepresanty to idź do psychiatry i niech dobierze leki odpowiednio przystosowane do ciebie.