Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Nieuczciwe fora - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Zakupy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=23)
+--- Dział: Nieuczciwe sklepy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=19)
+--- Wątek: Nieuczciwe fora (/showthread.php?tid=573)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25

RE: Nieuczciwe fora - Epsiakos - 27.03.2024

Lajfik, rozmawialiśmy już kiedyś na temat schiz. Dopóki w głowie jest bałagan dopóty będzie się to nasilać.
I jeszcze w sumie zależy jak mocny masz organizm, bo to jakby nie patrzeć też jest ważne. Schizy to nie sama głowa tak naprawdę w przypadku stimów, one mocno organizm z sił drenują, większość zjawisk typu zwidy itp występują przy przemęczeniu i odwodnieniu a przy podatnej glowie która jest pod wpływem, zwyczajnie łatwiej o to.

RE: Nieuczciwe fora - Lukas1985 - 27.03.2024

(27.03.2024, 06:11)Lifeisbrutal napisał(a): @LooL99X" Każdy organizm jest inny stąd też będzie inaczej reagował.

Organizm jest inny ale receptory masz te same. jak wrzucasz jakieś benzo pod dopaminergiki to te schizy się pojawia prędzej niż później.

RE: Nieuczciwe fora - Czeslawo - 27.03.2024

Epsiakos  Patrz jak Cię nic niemgący Siergiej wyróżnił, składajac niemoralną decyzję. Podobno kultowa

Niemen już dawno temu śpiewał: 

Patrząc na ich pakowanie i majac doczynienia tym co mamy tutaj, sądzę że to ja bym ich BHP uczył a nie oni mnie 😂
Daj spokój, przypuszczam że ogarnął sobie jakąś miejscówkę i lokalnego producenta w Polszy dlatego nagle zmieniło mu się gadanie z "nigdy nie wejdziemy na żółte" na "już wkrótce odbiór w 24h"
Trafi klientów nawet tych najbardziej zagorzałych, tu i teraz jakbyś odpowiednio zagadał to na bank byś znalazł użytkownikow ze specjalną ranga tam co kupują u Ducha czy Esco 😏
Jeden kolega jest, bo napisał do mnie w lutym i jak mu wierzyć jest ich coraz więcej.

Jak juz darmocha nie przechodzi, wiesz że coś się dzieje.

Tak pomijając to, dalej nie wiem jak działa prawo karne w Ukrainie , on będąc karnym na naszych ziemiach normalnie dostał posade tam u nich, bo to wiem z pewnego źródła że już dawno w Polsce nie mieszka, tylko w Kijowie

Lukas1985 zawsze wiedziałem że to więcej zaszkodzi niż pomoże xD
No chyba że źle zinterpretowałem twoja wypowiedź.

RE: Nieuczciwe fora - duch - 27.03.2024

wszyscy powinnismy jak jeden , sklepy , klienci , wy , my , gdzie tylko mozna pisac , i ostrzegac o tym skurwysynie i ich zlodziejskich sklepach
niszcza opinie polskich sklepow na swiecie , okradaja was , 
piszcie gdzie sie da o tych kurwach , 
za kazdego posta , 
za kazde info w necie 
o tym sergiuszu i tych sklepach daje
pake za darmo
wyslij tylko link
i leci 10g za free

Ja to i za darmo już pisze gdzie się da xD normalniejsi z tych co na telefon po wawie jeżdżą a których znałem dawno odesłałem tutaj po privach od nich czy coś wiem bo "5 pak po 25 brałem a teraz jedna ponad 100g i chuj cisza".
Ale ostrzegałem, mówiłem że tu i ceny lepsze a nie mówiąc o samym kontakcie.
Szkoda że tam gdzie najlepiej by było to napisać, twoja wiadomość się nie przebije przez jebana moderację xD
Na Hajpie wiedzą od dawna, na anglojęzycznych jeszcze nie zaglądałem w sumie, tylko do Ruskich xD ale tam mają swoje kolorowe alfy itp

Tak nawiasem mówiąc, stamtąd poza chinolami i bchemistem (ale oni płacą ekstra z tego co wiem) to reszta jest chyba jednym sklepem, a przynajmniej 5 Sergiusz Dyktuje co mogą wrzucić, widać ewidentnie

RE: Nieuczciwe fora - LOBO - 27.03.2024

Cos czuje, ze z taka motywacja, dzis wiele osob bedzie mialo zarwana nocke, na zakladaniu kont i pisaniu anty-postow;-)...ale prawda szczera, takie gnomy tanie imitacje człeka, to winny od razu byc wyslane na daleka syberie, na dozywotnią orke, po publicznej chloscie i drodze krzyzowej...

LOBO w teorii wystarczyło by żeby ludzie stamtąd przejrzeli na oczy, albo żeby większość z ranga specjalną napisali prawdę.
Ale tak się nie stanie i wiemy o tym, spojrzeć na sklepy wystarczy jakie tam są, i co oferują

RE: Nieuczciwe fora - LOBO - 27.03.2024

Epsiakos To ze ludzie sa "powlniakami" umyslowymi, no coz wszystkich nie zbawisz... a ich strata, ze tuz obok na mniejszym forum, el dorado i zlote rzeki plynace;-)

Wiesz, mowimy tylko o jednym miejscu a niestety z tego co wiem jest jakas "odnoga" z tymi samymi sklepami xD ogolnei nie czaje tego