Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: EscobarStore.com (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36)
+--- Wątek: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com (/showthread.php?tid=12)

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com - macurx_ - 22.06.2025

Blade12  widze ze mi odpowiedziales pare postów wyzej... dzięki. I masz racje,Escobar odpisał, jestem mega zadowolony xD czekając az odpisze, ja robilem niesamowity research... pół internetu, i chyba tutaj cale forum o nim zdazylem przeczytac, a podkreslam ze jestem tu nowy. Tym bardziej się nakręcilem. Czekam na swoją pakę i obym paka faktycznie dotarła tak jak piszą  Cool

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie - macurx_ - 25.06.2025

(25.06.2025, 17:50)Lkupczyk12 napisał(a): No niestety z nosa już nie dam rady wyjąć żeby zrobić wam zdjęcie ale jest to najsłabszy sort powiedzmy 4mmc  jaki do tej pory widziałem

Jestem na forum nowy i wlasciwie to czekam na pake. Juz podkreslem ze sie na nią mega zarajcowalem czytajac to forum, bo wiekszosc osob Escobara zachwala jakoby byl idealnym vendorem. Poza tym, Ciekawe jest to ze wchodzac na twoj profil Lkupczyk12   piszesz tylko krytyczne posty o wszystkich xddd

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie - Blade12 - 25.06.2025

macurx_ no bo jest idealny nigdy nie dostałem od niego chujowego sortu czy za mało a i czasem nawet górke dosypie Big Grin

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com - smakosz - 25.06.2025

nie ma idealnych sklepów tak samo jak nie ma idealnych ludzi na świecie Big Grin Escobar to klasa sama w sobie ale nie róbmy z nikogo ideału

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com - Dziczek - 08.07.2025

Czy to na stronie jest "cherry coke" ? 
Czy "cherry old school" ?

Chciałem o coś zapytać a nie wiem w którym wątku to zrobić 

Pozdro Smile

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com - doxyou - 08.07.2025

Cherry Coke, tak jak na stronie Dziczek

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com - Martwy666 - 08.07.2025

Sklepik godny polecenia. Nie bez przyczyny jest na pierwszym miejscu! XD

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com - Różoweokulary - 09.07.2025

Wysyłka 2 dni robocze szybszego vendora pod tym względem nie znajdziecie.

RE: EscobarStore.com - Temat główny - Rweqerew333 - 12.07.2025

niecały rok temu mama znalazla sprzęty z mojej pierwszej paki od Escobar  

nie chcąc sie przyznać, że wydałem na to pieniądze na jej pytanie skąd to mam odpowiedziałem, że dostałem 
powiedziała, że takich rzeczy sie nie dostaje XD
no tak... co innego jak ktoś Ci posypie kreskę a co innego jak masz całą szkatułe zajebaną towarem  Confused

nie uwierzyła ...
dzisiaj wracam z kolejnym towcem, leje jak chuj
wiec dokończę potem ta hisd5or7e6e

@
@
@edzieli
@ed
@ed
@ed

pakilataja klepie
mama uczyła też, że opakowanie prezentu robi połowę roboty 

a to kolejny prezent od vendora - wisienka na torcie 

paka przetrwała by apokalipse a za miliardy lat obca cywilizacja trzymała by ten dynks w jakimś muzeum etnograficznyn

[Obrazek: wisienka-na-torcie.jpg]

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com - kurvvisko - 12.07.2025

Rweqerew333 ładna waga, gdzie kupiona?