Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: EscobarStore.com (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36)
+--- Wątek: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com (/showthread.php?tid=12)

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com - JureKiler - 12.07.2025

kurvvisko stary to najpowszechniejsza waga od dawien dawna wszędzie ją znajdziesz za grosze jest spoko bo jest zamykana i tania

Wpisz waga jubilerska Czarna

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com - kurvvisko - 12.07.2025

JureKiler ja jestem zacofany w technologiach, stąd moja niewiedza. Dzięki, poszukam!

RE: EscobarStore.com - Temat główny - Lisu10 - 14.07.2025

Siemanderoo. Mam pytanie ,bo zostałem zablokowany na sklepie escobar ,bo wysyłałem nie zaszyfrowane wiadomosci,da sie cos zrobić bym został odblokowany? Pozdrawiam i dziękuję za fachowe porady bracia.

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com - doxyou - 14.07.2025

Doszkol się z tematu BHP i napisz z innego maila.
BHP przestrzegasz nie tylko dla swojego bezpieczeństwa, ale i dla bezpieczeństwa vendora.
Jeśli nie jesteś pewien jak coś zrobić to ładuj tutaj albo na PW.

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com - JureKiler - 15.07.2025

doxyou bez powodu raczej blokady nie dostał widocznie jest za głupi na zamówienia u esco. Nie pomagaj takim ludziom bo tylko wpierdalaja ludzi na minę. Myślisz że zablokował go bo raz napisał bez provnota? Wątpię

RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - NiktTakijakja. - 16.07.2025

(15.07.2025, 20:17)DarkSonia napisał(a): jest nowy rzut... ludzie go sobie chwalą... dobry balans eufo/speed
bywały sorty praktycznie only speedowe ... ale ten tu daje radę i nawet tak noska nie pali.
fani 3CMC się nie zawiodą.

Czesc jestem nowy . Pomozecie mi sie połapac na forum . Chcial bym przetestowac  ta nowosc. Mam dosc lipy u siebie w miescie

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com - doxyou - 16.07.2025

NiktTakijakja. 
W takim razie najpierw do działu "anonimowość w internecie".
Poczytaj o BHP, zrób research, postaraj się pozyskać kryptowalutę i jak będziesz gotowy, to napisz do Esco, co chcesz zamówić, na jaki paczkomat i ile masz do zapłaty.

Dostaniesz adres portfela btc na który masz przelać djengi, jak zobaczysz, że transakcja ma 10 potwierdzeń, możesz jeszcze zapytać Esco czy jest zaksięgowana.
Jeśli tak, to czekasz na maila z kodem odbioru i numerem telefonu które masz wpisać w paczkomacie przy odbiorze.

Z Esco nie prowadzi się small talku i unika zbędnych pytań.
Postaraj się jak najsprawniej załatwić z nim sprawę, wtedy obaj będziecie zadowoleni. Big Grin

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com - Szatan69 - 21.07.2025

Podejrzane trochę to bo na stronie wszystko w regulaminie napisane jest... 
Druga sprawa a jak by napisał 1 wiadomość nie szyfrowania  to by dostał odpowiedź pisz zaszyfrowane  wiadomości więc coś nie tak z nim chyba

Dla nowych 
Przeczytajcie regulamin sklepu 
Jak nie wiecie co to btc i inne to wszystko jest w internecie. Zresztą kiedyś Pablo wysyłał gotowy szablon co i jak wygląda i gdzie kurs btc sprawdzić

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com - Szatan69 - 23.07.2025

Wszystkie produkty można brać w nagrodach od escobara czy nie? Smile

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com - doxyou - 23.07.2025

Bez alfy i cherry