Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: EscobarStore.com (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36)
+--- Wątek: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com (/showthread.php?tid=12)

RE: EscobarStore.com - Temat główny - kurvvisko - 11.08.2025

Oesu, hexen wrócił? Dużo mnie ominęło przez tydzień przerwy od forum 😁

RE: EscobarStore.com - Temat główny - moher - 11.08.2025

Alfa, Nep i Hexen - trzej królowie znowu razem. Oby jak najdłużej

RE: EscobarStore.com - Temat główny - Blade12 - 11.08.2025

HEXEN igły to jest to czego szczurki potrzebowały  Shy

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com - Zbigniew123 - 11.08.2025

Za ile czasu skończy się nep/hex/punishery, bo to chyba najbardziej rozchwytywane rzeczy u Pabla? Kwestia paru dni? Chciałbym kupić ale nie wszystko naraz i stąd moje pytanie, czy trzeba się śpieszyć z zamawianiem? Ile czasu zazwyczaj schodzi do wyczerpania zapasów?

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com - Blade12 - 11.08.2025

Zbigniew123 Pablo zawsze bierze większe ilości jak na coś jest popyt z tego co wiem więc pewnie dłużej będzie na stanie

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com - Czeslawo - 12.08.2025

Blade12 
W tym przypadku z tego, co się orientuję póki, co to detal, więc Twoje przepuszczenia są błędne.

Zapewne, wchodząc z taki Hitem jak Hexen to z jednej strony koszt, z drugiej potrzeba potwierdzania o setek osób, 
że substancja spełnia oczekiwania i kilka innych aspektów.

Można przewidywać, że po spełnieniu kryteriów, które Escobar  sobie założył przejedzie do drugiego etapu działania.

Nie wiem, czy rozkminialiście co oznacza ta informacja dla polskiego rynku RC?

Dotychczas Escobar  był na rynku RC Papieżem, po wprowadzaniu staje się Jezusem/Zbawicielem 
– a dla konkurencji z innych forów szatanem, bo… ta decyzja rozwala praktycznie ich interesy. Smile

Decyzja Sklepu to dzień, na który czekałem od ok. 3 lat, jak będę odbierał go to zamówię taxi i założę garniaka. Podobno kultowa

Muchas gracias, señor Escobar !

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com - Konrad Curze - 12.08.2025

Zbigniew123

Strzelam, że wraz z wejściem do sklepu hexa popyt na NEP spadnie, zatem pewnie zacząłbym od: hexenu, później punisherów i na koniec nepik. Co prawda hexen nie ma jeszcze recenzji, ale patrząc na reakcje forumowiczów powrót tej substancji był długo wyczekiwany - sporo osób pewnie zaryzykuje i weźmie na testy.

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com - Czeslawo - 12.08.2025

Konrad Curze 
Jak zaczynasz naukę jazdy i kupujesz po zdanym egzaminie auto, to od razu kupujesz Porsche (przy założeniu, że masz kasę Podobno kultowa) lub inny duży samochód z silnikiem 4,0, z małą umiejętnością parkowania wielkiego auta ? Smile

Czy raczej szukasz auta, które stosunkowo łatwo zaparkować, bo nie masz doświadczenia, 
jak samochód parkować na centymetry, aby kogoś nie” porysować" ?

Na kursie jeździłeś jakimś” kaszlakiem „, np. Pandą i nagle jeździsz limuzyną jak Audi A8, … trudno manewrować, 
a koszt jrgo najmniejszej części to nie 50 zł, tylko 500 zł. Więc stosując tę logikę i analogię:

Hexen to” Porsche, Audi A8 .

Nep to Audi A4 (mniejszy gabarytowo, silnik np. 2,0, więc bardzo dobre auto, ale nie luksusowe, 
a co za tym idzie, nieco bezpieczniejsze pod różnym kątem).

Często się czyta, jak” młody kierowca", jadąc dobrym autem miał dachowanie i auto do kasacji… Aby tutaj ktoś nie przesadził , proponuję kolejność odwrotną i bezpieczniejszą:

3-CMC (Opel Astra Smile na wypasie) -; NEP (Audi A4) ; Hexen (Audi A8).

Taka kolejność wskazana zgodnie z rozsądkiem – to moja opinia. Wink

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com - Chochlik - 12.08.2025

Konrad Curze 

Przeciez ja teraz hexen przez dwa dni relacjonowałem.

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com - Konrad Curze - 12.08.2025

Czeslawo

W tej odpowiedzi nie chodziło mi od jakiej substancji zacząć przygodę ze stimami. Wcześniej oznaczony towarzysz zastanawiał się, jakie zakupy priorytetyzować, aby na pewno to co go interesuje było na stanie. Zatem po prostu podzieliłem się moimi przemyśleniami dotyczącymi popytu na dane smakołyki.

Metafora całkiem zgrabna (nawet dla mnie, jako osoby, która nie ma zielonego pojęcia o motoryzacji). W 100% zgadzam się z finalnymi wnioskami - po prostu czego innego dotyczyła moja lista.