Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: EscobarStore.com (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36)
+--- Wątek: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com (/showthread.php?tid=12)

RE: EscobarStore.com - Temat główny - koksiarz - 13.08.2025

zamowiony hexior na probe dla kolegi w przyszlym tygodniu wpadnie recka Smile

RE: EscobarStore.com - Temat główny - Blade12 - 13.08.2025

koksiarz daj znać koniecznie jak ten HEX wypada   Smile

RE: EscobarStore.com - Temat główny - JureKiler - 13.08.2025

Ja to tylko czekam na formułkę 

3MMC - JEST 

💪🏼💪🏼. 💪🏼💪🏼

RE: EscobarStore.com - Temat główny - Blade12 - 13.08.2025

JureKiler będzie na początku 2026 Pablo tak pisał

RE: EscobarStore.com - Temat główny - DarkSonia - 13.08.2025

(13.08.2025, 16:36)JureKiler napisał(a): Ja to tylko czekam na formułkę 

3MMC - JEST 

💪🏼💪🏼. 💪🏼💪🏼
pół Polski na to czeka haha  Big Grin
( kurwa a ja ŻucAm ćpanie poyebie mie ;p )

RE: EscobarStore.com - Temat główny - inked_kawadrat - 13.08.2025

Te kody odbioru chociaż dajcie bo długi weekend idzie a jutro już 5 dzień Podobno kultowa

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com - Konrad Curze - 13.08.2025

inked_kawadrat

No będą, jak będą. Wszyscy wyczekują paczuszek ze smakołykami, ale Escobar nie ma magicznej różdżki, aby ***firma kurierska*** szybciej przysłał paczkę. Jest jeszcze środa, czwartek długi, a w ostateczności powinno być w sobotę. Cierpliwością twierdze zdobywano.

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com - Blade12 - 13.08.2025

Jutro ktoś powinien dostać paki już bo w piątek święto

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com - inked_kawadrat - 13.08.2025

Konrad Curze 
Wiem wiem ze cierpliwość jest cnota, ale wiesz to moje pierwsze zamówienie a do tego długi weekend i jakieś plany a ogarnąłem to specjalnie w zeszły ***szczegóły zamówienia*** po południu. 
Wiem też że to nie allegro, po prostu fajnie by było jakby pyklo jutro 😁

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com - Konrad Curze - 13.08.2025

inked_kawadrat

Sam jestem w praktycznie takiej samej sytuacji - zamawiałem pierwszy raz, też miałem plany na długi weekend z tym związane, jedyne czym się różnimy to ja sfinalizowałem płatność jakoś w ****szczegóły zamówienia****, zatem paczka mogła pójść najwcześniej w poniedziałek. Zatem rozumiem Twoją sytuację (i sam trochę się stresuję, zwłaszcza tym, że jest to pierwsze zamówienie), ale no niestety musimy czekać i być cierpliwi. Dobrze byłoby sobie walnąć ten towar w piątek - sobotę i w niedzielę się zregenerować, ale niestety jesteśmy zdani na wyroki przewoźnika (który przeważnie jest wydajny). Powinna w czwartek już być, ale nic nie zdziałamy zawracając głowę Escobarowi.