Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
3-CMC Ice - Opinie o produkcie - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: Escobar.store (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36)
+--- Wątek: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=2637)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28

RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - Maniek - 11.09.2024

mirakles Sugeruję dla Twojego dobra, żebyś nie wstawiał zdjęć z liniami papilarnymi.

RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - Terrorysta - 11.09.2024

Kolego nie wstawiaj zdjec z liniami papilarnymi , już ponad10 lat temu niebiescy potrafili po takim zdjęciu namiarzyc kogoś ,a w tych czasach mogą zrobić to jeszcze szybciej , taka mała rada Smile

RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - roccomanfredi - 12.09.2024

Kilka tygodni później.
Jeśli kiedykolwiek kryształy spadną z nieba...

[Obrazek: escice.png]

...Naprawdę mam nadzieję, że nie będzie to ICE od Escobar.
(12.09.2024, 04:06)roccomanfredi napisał(a): Kilka tygodni później.
Jeśli kiedykolwiek kryształy spadną z nieba...
...Naprawdę mam nadzieję, że nie będzie to ICE od Escobar.

Jeśli będzie padać, mam nadzieję, że nie będzie to ICE od Escobar 

To właśnie chciałem powiedzieć.
Zobacz, co się dzieje, gdy próbujesz przetłumaczyć na polski. Big Grin
I nawet nie jestem pewien, czy to ma teraz sens. huahua

RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - voice.of.voiceless - 14.09.2024

roccomanfredi polecam deepl.com i powinno być, mam nadzieję, że będzie padać ICE od Escobar, w tym znaczeniu, że oczekujesz deszczu w postaci ICE, bo to co napisałeś, jest zaprzeczeniem.

I recommend deepl.com and it should be, I hope it will rain ICE from Escobar, in the sense that you expect rain in the form of (3-cmc) ICE, because what you wrote is a contradiction

RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - mirakles - 14.09.2024

W moim odczuciu bandit jest w chuj mocniejszy od ICE mimo walenia tych samych sniffow to jednak bandit mocniej wypierdala w orbite. Ice troche bardziej rozpycha kulfon i boli przy sniffach

RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - Mirandes4 - 14.09.2024

A czy nie uważacie, że określanie przy 3CMC speed/eufo jest troszeczkę na wyrost? Ten odczynnik z natury powinien być euforyczny, tak jak to było w poprzednich latach. Mnie to bardzo odpowiadało takie ukierunkowanie w działaniu tej substancji. Teraz po mimo wysyiłku, który wkładam w poszukiwaniu własnie tego jest mało skuteczne, bo straszny deficyt na rynku jeśli chodzi o te grupy substancji, które są euforyczne i empatogenne...

RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - DarkSonia - 14.09.2024

(14.09.2024, 13:33)mirakles napisał(a): W moim odczuciu bandit jest w chuj mocniejszy od ICE mimo walenia tych samych sniffow to jednak bandit mocniej wypierdala w orbite. Ice troche bardziej rozpycha kulfon i boli przy sniffach

nie wiem jakimi dawkami operowałeś, ale ten ICE jest tak dobrze zrobiony, że to chyba jedyne CMC jakie w życiu brałam które nie rozwaliło mi noska, a kilka sortów różnych vendorów przerobiłam. Ten ICE serio jest legitny w tej kwestii.

Bandita testowałam i faktycznie subiektywnie by się wydawać mogło, że jest mocniejszy ale głównie chodzi o speed bo nakręcał bardziej, ale to mogła być kwestia lepszego/gorszego dnia też, bo w sumie 3CMC to nadal 3CMC obojętnie jak je nazwiesz. Są też osoby, które twierdzą, że to właśnie ICE jest mocniejszy niż BANDIT, więc w moim odczuciu to loteria, zwł jak odpowiednio lub nieodpowiednio załadujesz dawkę w nosek.

RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - DGEloV - 14.09.2024

Kolega kupil dal mi sprobowac. mowi , ze  zajebiste kryształy nie piecze i ze kosa temat

RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - mirakles - 15.09.2024

(14.09.2024, 15:33)DarkSonia napisał(a): nie wiem jakimi dawkami operowałeś, ale ten ICE jest tak dobrze zrobiony, że to chyba jedyne CMC jakie w życiu brałam które nie rozwaliło mi noska, a kilka sortów różnych vendorów przerobiłam. Ten ICE serio jest legitny w tej kwestii.

Bandita testowałam i faktycznie subiektywnie by się wydawać mogło, że jest mocniejszy ale głównie chodzi o speed bo nakręcał bardziej, ale to mogła być kwestia lepszego/gorszego dnia też, bo w sumie 3CMC to nadal 3CMC obojętnie jak je nazwiesz. Są też osoby, które twierdzą, że to właśnie ICE jest mocniejszy niż BANDIT, więc w moim odczuciu to loteria, zwł jak odpowiednio lub nieodpowiednio załadujesz dawkę w nosek.
Moze ja poprostu inaczej reaguje a nie jestem ultra wyjadaczem 3 cmc stycznosc z tą substancja mam dopiero od stycznia tego roku wczesniej 3 lata przerwy od wszelakich uzywek ale bandit mi akurat np nie zapycha nosa a ice juz tak

RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - Sniffiarz97 - 15.09.2024

A to nie jest tak, że teraz jest okres, gdzie każdy pociąga nosem bo jest trochę zimniej i po takim wciąganiu inaczej nos się zachowuje?