3-CMC Ice - Opinie o produkcie - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: Escobar.store (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36) +--- Wątek: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=2637) |
RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - Maniek - 11.09.2024 mirakles Sugeruję dla Twojego dobra, żebyś nie wstawiał zdjęć z liniami papilarnymi. RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - Terrorysta - 11.09.2024 Kolego nie wstawiaj zdjec z liniami papilarnymi , już ponad10 lat temu niebiescy potrafili po takim zdjęciu namiarzyc kogoś ,a w tych czasach mogą zrobić to jeszcze szybciej , taka mała rada RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - roccomanfredi - 12.09.2024 Kilka tygodni później. Jeśli kiedykolwiek kryształy spadną z nieba... ...Naprawdę mam nadzieję, że nie będzie to ICE od Escobar. (12.09.2024, 04:06)roccomanfredi napisał(a): Kilka tygodni później. Jeśli będzie padać, mam nadzieję, że nie będzie to ICE od Escobar To właśnie chciałem powiedzieć. Zobacz, co się dzieje, gdy próbujesz przetłumaczyć na polski. I nawet nie jestem pewien, czy to ma teraz sens. huahua RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - voice.of.voiceless - 14.09.2024 roccomanfredi polecam deepl.com i powinno być, mam nadzieję, że będzie padać ICE od Escobar, w tym znaczeniu, że oczekujesz deszczu w postaci ICE, bo to co napisałeś, jest zaprzeczeniem. I recommend deepl.com and it should be, I hope it will rain ICE from Escobar, in the sense that you expect rain in the form of (3-cmc) ICE, because what you wrote is a contradiction RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - mirakles - 14.09.2024 W moim odczuciu bandit jest w chuj mocniejszy od ICE mimo walenia tych samych sniffow to jednak bandit mocniej wypierdala w orbite. Ice troche bardziej rozpycha kulfon i boli przy sniffach RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - Mirandes4 - 14.09.2024 A czy nie uważacie, że określanie przy 3CMC speed/eufo jest troszeczkę na wyrost? Ten odczynnik z natury powinien być euforyczny, tak jak to było w poprzednich latach. Mnie to bardzo odpowiadało takie ukierunkowanie w działaniu tej substancji. Teraz po mimo wysyiłku, który wkładam w poszukiwaniu własnie tego jest mało skuteczne, bo straszny deficyt na rynku jeśli chodzi o te grupy substancji, które są euforyczne i empatogenne... RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - DarkSonia - 14.09.2024 (14.09.2024, 13:33)mirakles napisał(a): W moim odczuciu bandit jest w chuj mocniejszy od ICE mimo walenia tych samych sniffow to jednak bandit mocniej wypierdala w orbite. Ice troche bardziej rozpycha kulfon i boli przy sniffach nie wiem jakimi dawkami operowałeś, ale ten ICE jest tak dobrze zrobiony, że to chyba jedyne CMC jakie w życiu brałam które nie rozwaliło mi noska, a kilka sortów różnych vendorów przerobiłam. Ten ICE serio jest legitny w tej kwestii. Bandita testowałam i faktycznie subiektywnie by się wydawać mogło, że jest mocniejszy ale głównie chodzi o speed bo nakręcał bardziej, ale to mogła być kwestia lepszego/gorszego dnia też, bo w sumie 3CMC to nadal 3CMC obojętnie jak je nazwiesz. Są też osoby, które twierdzą, że to właśnie ICE jest mocniejszy niż BANDIT, więc w moim odczuciu to loteria, zwł jak odpowiednio lub nieodpowiednio załadujesz dawkę w nosek. RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - DGEloV - 14.09.2024 Kolega kupil dal mi sprobowac. mowi , ze zajebiste kryształy nie piecze i ze kosa temat RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - mirakles - 15.09.2024 (14.09.2024, 15:33)DarkSonia napisał(a): nie wiem jakimi dawkami operowałeś, ale ten ICE jest tak dobrze zrobiony, że to chyba jedyne CMC jakie w życiu brałam które nie rozwaliło mi noska, a kilka sortów różnych vendorów przerobiłam. Ten ICE serio jest legitny w tej kwestii.Moze ja poprostu inaczej reaguje a nie jestem ultra wyjadaczem 3 cmc stycznosc z tą substancja mam dopiero od stycznia tego roku wczesniej 3 lata przerwy od wszelakich uzywek ale bandit mi akurat np nie zapycha nosa a ice juz tak RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - Sniffiarz97 - 15.09.2024 A to nie jest tak, że teraz jest okres, gdzie każdy pociąga nosem bo jest trochę zimniej i po takim wciąganiu inaczej nos się zachowuje? |