Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Bolchem*****.c** - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Zakupy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=23)
+--- Dział: Dopalacze sklepy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=17)
+--- Wątek: Bolchem*****.c** (/showthread.php?tid=270)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30

RE: Bolchem*****.c** - SkoRpion87 - 28.03.2025

(20.03.2025, 15:46)jaceknowaczek9191@gmail.com napisał(a): SkoRpion87  przeciez to nie jest aphp tylko analog i vendor sam o tym pisal ,wiec po co wprowadzasz ludzi w blad.? podobno waliles 5g apvp na strzala Podobno kultowa i taki analog robi na tb wrazenie ? no nie swiruj

Zamów. Walnij szczura 80mg i chciałbym zobaczyć jal wyglądasz.
Albo vapo 30mg.

Jeśli to nie oryginał to nie wiem co to jest ale działanie ma identyczne jak Ori aphp albo apvp 

To co miał Duszek to obok tego nawet nie stało. 

NEP średni ale lipy nie ma. Taki 7/10
APHP 11/10
Flu-alpra 10/10 ( dwie na raz i wow, niezły obuch w głowę )

Próbowałes wgl tej alfy? Myślisz, że czemu Vendor mówi że to analog??? I Czemu tam pisze że to analog????
Rusza mozgownicą trochę. Jeśli jeszcze jakieś strzępy po RC z niej zostały.....

Nawet jeśli to analog ( niech Ci będzie, bo i tak jakoś czuję, że gadam ze ścianą )
To nic lepszego obecnie na rynku nie ma i nie było od czasów delagalu aphp, apvp.
Tyle w temacie.

Znawca się znalazł 

A 5g zrobiłem raz w życiu za czasów legalu w 36-40h mając niezłą już toleruje. Bo waliłem raje po 300mg co 3-4h. Więc jak już coś piszesz to pisz tak jak było a nie, że wymyślasz sobie jakieś bajki, arogancki prześmiewczy Szczylu.

A co do Horsiego weź znajdź sobie jakieś zajęcie serio i od..... Się od mojej osoby ok?
Z tym MDPHP to było też lata temu!! Kur... Może 10 a ten będzie mi tu wyjeżdżał z tym jak Filip z konopii. I to był ponad gram MDPHP na raz i tym sposobem przekroczyłem dawkę śmiertelną 70-76razy, jakoś tak . Jak to powiedział lekarz. I co z tego??? Tu nie ma się czym chwalić??!!!! Tolerka. To wyrób sobie tolerke w 3 dni na MDPHP ale takie kozackie jak miał np Pablo, kółek itp i potem walnij raje ponad grama. Też chciałbym Cie po tym zobaczyć. Ale Chyba w kostnicy jedynie..... prześmiewcy. I ta sytuacja tez miała miejsce lata temu i też była jednorazowa. I będą mi pisać teraz o jakiś tolerkach i że moje recki są gówno warte. Gówno warte to są wasze argumenty! Horsii.....bo też mu nie pasuje moja recka o tym aphp!!!
Nic z tego nie mam. Człowieku weź się ogarnij!!!!!
Bolchemist, jakbyś go znał trochę to nie wysła kur... Sampli po to by ktoś mu Pisał lewe recki żeby towar mu schodził!!!

I też pytanie. Waliles to aphp od niego?

PS. Proszę moda o opublikowanie tego posta. Nikomu nie ubliżam ale bronie swoich racji i argumentuje je. 
Jestem atakowany znowu bez podstawnie. Siedzę tyle w temacie co połowa tego forum nawet tyle lat pewnie jeszcze nie ma. Nie pozwolę sobie na takie farmazony.

Pozdrawiam..... Mimo wszystko miłego dnia i zdrowia!!!

RE: B**chem***.n** - Bortak42 - 28.03.2025

(27.03.2025, 20:32)akpak napisał(a): chyba jedyny sensowny dopkowy sklep...

No nie enzo jeszcze też jest sensowny oprócz tego, jak ten jest dobry.

Myślę, że ten powinien mimo wszystko w nieuczciwych być po tym, co jest pisane w wątku. Nawet, jak towar dobry.

RE: Bolchem*****.c** - Inferno - 28.03.2025

Bortak42 wystarczy spojrzeć jakie sklepy istnieją w nieuczciwych na tamtym forum. Dupowe takie coś jest.
Dopal dobrze robi, oni chujowo postępują bo się boją konkurencji 
Ja również bym proponował wyjebać wszystkie sklepy dopka do nieuczciwych a Ci co wiedzą to wiedza a Ci nowi niech biorą stąd a nie od nich tam

RE: Bolchem*****.c** - Bortak42 - 28.03.2025

Z tym, że enzo akurat nie, bo ten uczciwy jest, jako jedyny z dopka. Chociaż można wrzucić z dopka domyślnie do nieuczciwych, bo forum jest nieuczciwe. Nie wiem jak ci chinole i hurtownicy stamtąd.
(28.03.2025, 10:44)Inferno napisał(a): Bortak42 wystarczy spojrzeć jakie sklepy istnieją w nieuczciwych na tamtym forum. Dupowe takie coś jest.
Dopal dobrze robi, oni chujowo postępują bo się boją konkurencji 
Ja również bym proponował wyjebać wszystkie sklepy dopka do nieuczciwych a Ci co wiedzą to wiedza a Ci nowi niech biorą stąd a nie od nich tam

O tym, które sklepy są tam w nieuczciwych to sergiusz decyduje sam jednoosobowo bez innych jednostronnie, a lista od lat nie jest aktualizowana.

RE: Bolchem*****.c** - SkoRpion87 - 30.03.2025

Pochwalę się kolejna karta z kolekcji 👌🏻
Ta że Scareface najlepsza jak do tej pory 💥

[Obrazek: IMG-20250328-104015.jpg]
Proszę o scalenie. 

[Obrazek: IMG-20250328-104041.jpg]

[Obrazek: IMG-20250328-104051.jpg]

[Obrazek: IMG-20240923-102736.jpg]

RE: Bolchem*****.c** - akpak - 28.04.2025

[Obrazek: 1.jpg]

[Obrazek: 2.jpg]

RE: Bolchem*****.c** - Czeslawo - 28.04.2025

Karty fajne, klimatyczne, jak je dostać/zamówić, są do zamówień dodawane np. od jakiejś kwoty, czy jak? 
Bo jedynie karty kojarzą się z tą sergiejową kuhwą od "cham centrum".

RE: Bolchem*****.c** - TheEnd - 29.04.2025

No teraz 8 nowych rodzaji kart weszło. To z Pablo też już mam.
Czeslawo  no mi wrzucał do każdego zamówienia kartę więc chyba każdemu daje. Ale jak napiszesz w komentarzu do zamówienia prośbę o kartę to napewno ci wrzuci.
I jeszcze raz polecam APHP. To naprawdę Ori alfa. Jest kurewsko mocna!

RE: Bolchem*****.c** - akpak - 29.04.2025

(28.04.2025, 23:44)Czeslawo napisał(a): Karty fajne, klimatyczne, jak je dostać/zamówić, są do zamówień dodawane np. od jakiejś kwoty, czy jak? 
Bo jedynie karty kojarzą się z tą sergiejową kuhwą od "cham centrum".

bolek zawsze dodawal rozne do kazdego zamowienia, hooy centrum chyba nawet to zgapil. jak dla mnie karta escobar najlepsza z wielu wzgledow Big Grin

RE: Bolchem*****.c** - Lifeisbrutal - 29.04.2025

akpak No ta, czego cwelsergiusz nie zgapi..