![]() |
|
Amfetamina - Opinie o produkcie - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: High-Life.market (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=77) +--- Wątek: Amfetamina - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=5106) |
RE: Amfetamina - Opinie o produkcie - ziko1990 - 12.03.2025 Jakieś miesiąc temu zrobiłem z dwoma koleżkami w delegacji 5 pasty i 5 suchej, koledzy ocenili material bardzo dobrze, nie biorą żadnych innych wynalazków typu RC więc opinia wiarygodna. Jak dla mnie tez mi odpowiada. Wcale dużo nie bralismy na raz, spizgani 3 dni w robocie chodziliśmy, jak przecinaki. I na otarcie łez na wekend zostało. Ta pasta wydaje mi się być trochę mocniejsza. Ja oceniam to bardzo dobrze, dobre wydajne i nie drogie. Nie ma dużej zwały jak nie mieszasz za dużo z alko. Dla mnie super RE: Amfetamina - Opinie o produkcie - wwojtuss - 17.03.2025 amfetamina sucha i pasta 20/180cm/64kg set/setting: siedze w domowym zaciszu, mam totalnie wolne i zero obowiazkow, jestem uzbrojony w piwo, napoje, nikotyne, wode, siedze i slucham muzyki i przymierzam sie do zazycia, miedzy zazyciami kazdej opisywanej przeze mnie substancji byl okolo tydzien przerwy, z jednodniowym lub dwudniowym odskokiem w jedna czy druga strone, slowami wstepu: postanowilem opisac obydwa te produkty w jednej recenzji, bo sa to substancje tozsame, takie same, roznia sie tylko wilgotnoscia, a nie dzialaniem, zrobilem bardzo wazna rzecz - zwazylem przed i po wysuszeniu, po wysuszeniu pasta stracila az 50% swojej pierwotnej wagi, z bodajze 2.8g (nie pamietam dokladnie ile) zrobilo mi sie 1.4g, wiem ze to bylo dokladnie 50% utraty, co moim zdaniem jest dosyc pokazalym wynikiem w zlym tego stwierdzenia znaczeniu. no troche sie zdziwilem jak zwazylem XD obydwa produkty jebia zdechlym szczurem/ryba, czyli tak jak ma byc, wszystko z tym gra, sucha feta dalej jest delikatnie bryłkowata, nie da sie tego przemielic na fine powder mąke i inne tego typu okreslenia, nie kleja sie do karty co jest bardzo sprzyjajace przy szpachlowaniu, wiadomo to nie 3cmc ajs tylko jednak ampetaminum, co jest mysle charakterystyczne ze co by sie nie zrobilo to i tak bedzie sie mialo miligramowe (niestety nie operuje waga laboratoryjna tylko chinolem o marginesie bledu 50mg przy wazeniu 200mg, a nie pojebalo mnie na tyle zeby kazda grudke liczyc i uzywac lupy [chociaz po tej fecie pewnie jakbym zaczal to bym 4g tak oddzielil i przeliczyl jedna po drugiej]) grudki pierwsze 2-3 belki 125mg-175mg sprawily tylko ze rece mi sie spocily, wrzucalem je jakos co 2-3 godziny ale z biegiem czasu co raz to mocniej zaczalem odczuwac stymulacje i bycie "hook up" na jednej czynnosci, osobiscie to po prostu przez 20 godzin bez przerwy gralem w gry strategiczne sprzed 20 lat i przeszedlem ja dwa razy z nudow, wiec definitywnie dziala i to w chuj spoko, nie ma sie co tutaj rozpisywac, kazdy powinien wiedziec jak amfetamina dziala - a ta dziala bardzo w porzadku, nie wyczesuje ze latasz po po scianach 24h po jednym wezu, nie odmozdza tylko napedza do dzialania, ubokow zadnych nie mialem, nie wysusza nosa, jedyna wada tego produktu to to, ze pasta traci az 50%, przewaznie jak miewalem paste to tracily 20-35%, cena jest bardzo w porzadku i powiedzialbym nawet, ze bardzo atrakcyjna zwazajac na dzialanie ocena: to nie lata 2000 ani nie tolerancja z poczatkow przygody z substancjami psychoaktywnymi, ani tez nie MDPV, jest to bardzo poprawny produkt krajowy za nieduze pieniadze ![]() a i zapomnialem dodac ramy czasowe dzialania, peak jest jakos po 20-30 minutach, wystepuje przez ok 1.5h, nie cisnie na dorzutke RE: Amfetamina - Opinie o produkcie - rocky90 - 25.03.2025 Jestem mile zaskoczony bo nie spodziewałem się fajerwerków za taką cenę.Amph sucha w dawkach 200mg działa jak należy,przy próbie wyższych dawek to aż włos się jeży lub gdy się zbyt często dorzuca to czuć przestymulowanie.Polecam cena fajna i produkt też godny polecenia.Nie ma tam żadnej kofeiny nie powoduje roztrząsania i palpitacji serca,po zapachu wiedziałem że jest tam to co powinno. RE: Amfetamina - Opinie o produkcie - Czeslawo - 25.03.2025 rocky90 Wiem, wiem, dlatego uważam cały czas ten produkt za świetny pod względem cena/jakość, gdzie właśnie jakość przebija przeważnie to, co leży na polskich ulicach.
RE: Amfetamina - Opinie o produkcie - smakosz - 13.04.2025 (25.03.2025, 19:21)rocky90 napisał(a): Jestem mile zaskoczony bo nie spodziewałem się fajerwerków za taką cenę.Amph sucha w dawkach 200mg działa jak należy,przy próbie wyższych dawek to aż włos się jeży lub gdy się zbyt często dorzuca to czuć przestymulowanie.Polecam cena fajna i produkt też godny polecenia.Nie ma tam żadnej kofeiny nie powoduje roztrząsania i palpitacji serca,po zapachu wiedziałem że jest tam to co powinno. fryta budżetowa ale robi robote. 150 - 200 mg i ładnie trzepie. Nie ma ciśnienia na dorzute i każda czynność która wykonujesz jest bardzo zajmująca i wciągająca polecam w tej cenie jest ok towar choć zawsze mógł by być lepszy
RE: Amfetamina - Opinie o produkcie - Forsik1910 - 16.04.2025 ![]() Amfetamina nie testowana palę skitels narazie Co-Amph Dawka-160 mg rowno z zegara Aplikacja wporzadku wszystko ladnie schodzi,wchodzi po 5 minutach lekki nieogar na wejscu,serce wali jak dzwon(pewnie koffa) z czasem to znika pojawia sie zastrzyk energii odrazu jestes żywszy i gotowy do działan.Po2h nastepuje chec na dorzutke.Przyjemny stan nie jestes tak bardzo wystrzelony. Ogolnie feta nie jest jakis turbo kozak 7/10 RE: Amfetamina - Opinie o produkcie - smakosz - 16.04.2025 Forsik1910 mordo i jak oceniasz fryte od High-LifeMarket ? RE: Amfetamina - Opinie o produkcie - anabel123 - 17.04.2025 Dla zainteresowanych. Wersja sucha po oczyszczeniu acetonem -50% na wadze. Na szybko tak robiąc. RE: Amfetamina - Opinie o produkcie - rocky90 - 18.04.2025 Forsik1910 zamawiałeś pastę czy suchą? RE: Amfetamina - Opinie o produkcie - Forsik1910 - 18.04.2025 sucha amph * metoda aplikacij oczywscie sniff * |