Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Hexen - Opinie o produkcie - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: EscobarStore.com (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36)
+--- Wątek: Hexen - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=5923)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

RE: Hexen - Opinie o produkcie - Epsiakos - 23.03.2026

(22.03.2026, 00:53)wwojtuss napisał(a): ten hexen jest tak kurewsko smaczny, ze wzbraniam sie przed wejsciem w jego posiadanie, wiadomo nic nie odpierdalam po nim ale jestem wyjety z zycia i nie da sie do mnie dotrzec ani zadnej sprawy ze mna zalatwic, ale w gierki sie cudownie po nim gra i przepada jak kamien w wode na 3 dni xD

A sie mi dziwiliscie że 10g w 1.5 dnia zjadłem Podobno kultowa i że muszę się hamować co was wtedy strasznie śmieszyło, teraz moja kolej żeby się pośmiać ale z was

RE: Hexen - Opinie o produkcie - Konrad Curze - 23.03.2026

To jest hiperbola z tymi 10 gieta w 1,5 dnia?

RE: Hexen - Opinie o produkcie - Epsiakos - 23.03.2026

Pierwszy raz odkad wrocil na rynek, jeszcze wtedy zamaawialem z zagramanicznego dark marketu Podobno kultowa mialem w glebokim powazaniu to ze przeplacam wtedy, zdawalem relacje Live na czacie wtedy z konsumpcji Podobno kultowa ale offtopic zaczynamy wiec zakoncze go tutaj zeby nie robic balaganu, pablowego pierwszy raz jak dostalem to wytrzymal 3dni a tam bylol grubo ponad 20 Podobno kultowa

RE: Hexen - Opinie o produkcie - GlasshanD - 24.03.2026

Niedawno temu po przeczytaniu kilku postów jak to niektórym użytnikom udawało się w dobe czy dwie przepalić "taczkę " tego hexa co mnie mocno porywało w poszukiwaniu odpowiedzi na to molestujace mnie pytanie , zdumienie ,niedowiarzanie w jednym .
Nie moglem inaczej jak zamówić samemu  piątkę aby samemu z bliska móc zbadać szczegółowo z bliska przyjrzeć się powyzszemu zjawisku jak to możliwe aby pablowy Hex mógł tak  porwać najtwardszych weteranów ów specyfiku o amatorach nie wspominając Podobno kultowa gdzie ja jestem gdzieś po środku tej skali .
Powiem tak 
Jeden z kilku najlepszych Hex jaki kiedykolwiek było mi dane badać który porywa ,wciąga niczym czarna dziura Podobno kultowa
Moje 5g zniknęło w niecałe 2 doby także otrzymałem   odpowiedź na nurtujące mnie pytanie w kolorze full HD Podobno kultowa
Dawno temu nie bawiłem się tak dobrze
Deski które kreslilen oscylowały w granicach 60 /70 mg które były idealne .
Na zyliard % niebawem będzie ponownie pobierany bo jest po prostu wyborny !

RE: Hexen - Opinie o produkcie - Czeslawo - 14.04.2026

Może jakaś świeża opinia ?

RE: Hexen - Opinie o produkcie - Chochlik - 14.04.2026

(24.03.2026, 10:23)GlasshanD napisał(a): Niedawno temu po przeczytaniu kilku postów jak to niektórym użytnikom udawało się w dobe czy dwie przepalić "taczkę " tego hexa co mnie mocno porywało w poszukiwaniu odpowiedzi na to molestujace mnie pytanie , zdumienie ,niedowiarzanie w jednym .
Nie moglem inaczej jak zamówić samemu  piątkę aby samemu z bliska móc zbadać szczegółowo z bliska przyjrzeć się powyzszemu zjawisku jak to możliwe aby pablowy Hex mógł tak  porwać najtwardszych weteranów ów specyfiku o amatorach nie wspominając Podobno kultowa gdzie ja jestem gdzieś po środku tej skali .
Powiem tak 
Jeden z kilku najlepszych Hex jaki kiedykolwiek było mi dane badać który porywa ,wciąga niczym czarna dziura Podobno kultowa
Moje 5g zniknęło w niecałe 2 doby także otrzymałem   odpowiedź na nurtujące mnie pytanie w kolorze full HD Podobno kultowa
Dawno temu nie bawiłem się tak dobrze
Deski które kreslilen oscylowały w granicach 60 /70 mg które były idealne .
Na zyliard % niebawem będzie ponownie pobierany bo jest po prostu wyborny !

Biorąc po uwagę, że kreśliłes po 70mg, a taka kreska trwa godzinę do półtorej to na przećpane 5tki potrzebowałbyś minimum około 71,43h, czyli trzy doby nie dwie.

Pytanie brzmi, dlaczego mataczysz?

RE: Hexen - Opinie o produkcie - wwojtuss - 15.04.2026

Chochlik a wziales pod uwage, ze Glasshand mogl czesciej dorzucac, nizeli co 1h - 1.5h? xD

RE: Hexen - Opinie o produkcie - Czeslawo - 15.04.2026

Trudno mi sobie wyobrazić, aby walić to przez 3 doby.

Czuć coś takiego specyficznego w hexie, to klasyczne wysycenie receptorów i wszystkich soków życiowych z człowieka. Podobno kultowa

RE: Hexen - Opinie o produkcie - wwojtuss - 15.04.2026

Czeslawo  ja lecialem okragle 120h, to jak zajebalem 5mg za duzo to zasnalem na stojaco ze zwijka w rece XD

RE: Hexen - Opinie o produkcie - Czeslawo - 16.04.2026

wwojtuss 
Po takim czacie to halucynacje niemal gwarantowane w pakiecie doznań. Podobno kultowa

Dla nowicjuszy:nie powtarzać takich wyczynów, to jak "jazda bokiem z jednym okiem". Wink