Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: EscobarStore.com (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36)
+--- Wątek: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com (/showthread.php?tid=12)

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com - DarkSonia - 13.08.2025

(13.08.2025, 18:43)Konrad Curze napisał(a): inked_kawadrat

No będą, jak będą. Wszyscy wyczekują paczuszek ze smakołykami, ale Escobar nie ma magicznej różdżki, aby ***firma kurierska*** szybciej przysłał paczkę. Jest jeszcze środa, czwartek długi, a w ostateczności powinno być w sobotę. Cierpliwością twierdze zdobywano.

konrad.... na przyszłość, nie podajemy nazw przewoźników plisss Heart

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com - inked_kawadrat - 13.08.2025

Konrad Curze 
No dlatego nawet nie pisze do niego, nie ma co pajacować, a wyczekane smakuje lepiej Podobno kultowa
Może i dobrze bo jutro kobita do późna w pracy a chciałem przetestować dojapnie, a przy niej nie mogę 😂
Trzymam kciuki, będzie dobrze 😁

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com - Konrad Curze - 13.08.2025

DarkSonia

Zeedytowane, nie wiem, czy to jakoś "ratuje" sytuację, ale na przyszłość będę miał to na względzie.

inked_kawadrat

Święta racja, że cokolwiek na co trzeba trochę poczekać i jeszcze włożyć jakąś pracę smakuje najlepiej. Oby się udało.

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com - JureKiler - 13.08.2025

DarkSonia ciekawy jestem czy papito rozjebie system czymś ciekawym sortem 3mmc 

inked_kawadrat pomódl się do św mefiego tylko tyle możesz 😂

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com - DarkSonia - 13.08.2025

JureKiler  jeśli dotrze normalny sort, czysty myślę, że powrót damy będzie spoko i udany
Z drugiej strony - rynek jest przesycony chlorami, ( a teraz mamy jeszcze hexa, nepa i alfe ) nie wiem czy ludzi docenią tę "delikatność"  
... która w odp. dawce swój pazur pokazuje.
 - a może właśnie ta delikatność 3jki podbije rynek, z pewnością będzie to dobrą alternatywą dla mocnych graczy wymienionych wyżej.

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com - inked_kawadrat - 13.08.2025

JureKiler 
Ja to czuję w kościach że patron zrobi robotę i mój imiennik jutro będzie ze mną przy stole, talerz czeka  Podobno kultowa

RE: EscobarStore.com - Temat główny - włodzimierz - 13.08.2025

(13.08.2025, 18:32)inked_kawadrat napisał(a): Te kody odbioru chociaż dajcie bo długi weekend idzie a jutro już 5 dzień Podobno kultowa

za aktywność? to jeszcze poczekasz haha
ja kiedyś na to około 2 tygodnie czekałem 
z nagrodami nie ma takiego pośpiechu jak z zamówieniami

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com - Blade12 - 13.08.2025

włodzimierz on zamówił normalnie za hajs

włodzimierz 
Na szczęście zamówione za ciężko zarobione pieniążki więc szykuje się wystrzałowy poranek Podobno kultowa

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com - włodzimierz - 13.08.2025

Blade12  a no dobra, to zmienia postać rzeczy

inked_kawadrat  smacznych substancji życzę - wiadomo takie za ciężko zarobioną kasę smakuje sukcesem

"to, co zdobyliśmy z największym trudem, najbardziej kochamy." - Seneka Młodszy