Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: EscobarStore.com (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36)
+--- Wątek: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com (/showthread.php?tid=12)

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com - Lifeisbrutal - 14.08.2025

U mnie paki od esco z reguły są w 2 dni robocze no rzadko kiedy czekam te 5 dni roboczych.

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com - inked_kawadrat - 14.08.2025

No właśnie widziałem jak ludzie pisali że zamawiają w sobotę a wtorek środa już są odebrane

Zresztą chuj w to, dojdzie to dojdzie. 
Jeśli przekroczy 5 dni czyli dzień dzisiejszy to pierdolę i idę do konkurencji bez płaczu. Nie mam w zwyczaju jęczeć tylko poczekam, wyciągnę wnioski podejmę decyzję. 
A tymczasem trzeba przerzucić trochę ciężaru na siłce i chuj

Miłego dnia 😁

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com - Blade12 - 14.08.2025

inked_kawadrat dzisiaj powinny lądować już pierwsze paki

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com - inked_kawadrat - 14.08.2025

Ziomek któremu poleciłem patrona mówi to samo
Co jak co ale muszę przyznać że kontakt miałem z pablem 1 klasa. 
To była wymiana dwóch wiadomości i temat załatwiony z potwierdzeniem otrzymania płatności 
Także tutaj daje 11/10
Nawet był miły Podobno kultowa

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com - Escobar - 14.08.2025

Najgorszy problem jest z cisnieniowcami z najmniejszymi zamowieniami, ktorzy potrafia pisac juz na drugi dzien o kod, mamy swoje BHP dlatego jestesmy dlugo na rynku i czas dostawy jest z reguly szybki do 3 DNI ROBOCZYCH ale sprawdzamy statusy paczek dopiero po 5 DNIACH ROBOCZYCH jesli nie dotarla do Klienta. Jesli Ty zamawiasz dzis do 23 i na drugi dzien masz paczkę to lepiej niż KUP TERAZ  ALLEGRO, to co Ty u nas robisz?

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com - Blade12 - 14.08.2025

Escobar tak już jest z tymi co najmniejsze zamówienia robią najwięcej piszą właśnie  Podobno kultowa

Dlatego nawet nie pisałem mejla do „centrali” żeby nie wkurwiać nikogo, tutaj zostało już wyjaśnione i myślę że temat wyczerpany wystarczająco. 
Chodziło tylko o to że z reguły latały szybko a tym razem dłużej, stąd niepewność u niektórych którzy zamawiali pierwszy raz.

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com - moher - 14.08.2025

No i musiał się sam el Patron odezwać zamiast zająć się własną logistyką. Dla wszystkich w gorącej wodzie Company :
Jak piszę do 5 dni to po prostu czekaj , wyjdzie to tobie tylko na zdrowie.
Komunikacja z Pablo zawsze jest doskonała jak z kumplem przy piwie, spóźni sie to przeprosi i jeszcze bonusik wrzuci. Naprawdę  można się z nim dogadać w ramach obustronnego szacunku . 
Dłużej czekasz, lepiej smakuje 🍕🍕🍕

Prawda, kontakt mega spoko. 
Dlatego za poprzedniego posta z konkurencją z dzisiejszego poranka po prostu przepraszam, nałożyły się również inne sprawy.  
A więc miłego dzionka i tyle ode mnie

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com - jimirison1 - 14.08.2025

Hej,

Czy z względu na dzisiejsze święto, dostarczenie paczek może się opóźnić ?

Przyjrzałem wpisy i niektóre osoby twierdzą że paczke można nawet dostać w sobotę, sle wtwdy trochę nie zgadzało sir z informacjami podanymi na stronie, że do 5 dni roboczych leci paka.
Jak to wygląda? Do tej pory zawsze paczki mi wpadały 5ego dnia, raz zdarzyło mi się dostać pakę w 4 dni, a teraz zamówiłe w wtorek i rozwalił mnie fakt, że dzisiaj zaczyna się dkugi weekend i tej paczki prawdopodobnie nie będzie.