Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: EscobarStore.com (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36)
+--- Wątek: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com (/showthread.php?tid=12)

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com - Chochlik - 14.08.2025

jimirison1 
No przewoźnicy jutro nie pracują.

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com - moher - 15.08.2025

U Escobar a też pewnie połowa ludzi na urlopach, więc pozostali na pełnych obrotach. Reszta paczek zapewne w sobotę dojdzie a nawet jeśli nie to pamiętajcie że termin to do pięciu dni roboczych.
  Łosz kurwa ,ale ten hexen trzyma. Trza iść spać w końcu.

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com - JureKiler - 15.08.2025

Czasaaaami bywają takie sytuacje że kurierzy się nie obrobią ze wszystkimi paczkami w dzień roboczy i wsadzają w sobotę spotkała mnie taka sytuacja.

jimirison1 jeżeli nie dostałeś w czwartek to dopiero po weeekndzie bankowo. Wytrzymasz, Pozdro Wink

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com - Lifeisbrutal - 15.08.2025

Zamawiałem na początku tygodnia i paczkę otrzymałem w ciągu 3 dni Escobar uwija się jak szybko tylko może żeby klient był zadowolony.

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com - smakosz - 15.08.2025

(14.08.2025, 22:55)jimirison1 napisał(a): Hej,

Czy z względu na dzisiejsze święto, dostarczenie paczek może się opóźnić ?

Przyjrzałem wpisy i niektóre osoby twierdzą że paczke można nawet dostać w sobotę, sle wtwdy trochę nie zgadzało sir z informacjami podanymi na stronie, że do 5 dni roboczych leci paka.
Jak to wygląda? Do tej pory zawsze paczki mi wpadały 5ego dnia, raz zdarzyło mi się dostać pakę w 4 dni, a teraz zamówiłe w wtorek i rozwalił mnie fakt, że dzisiaj zaczyna się dkugi weekend i tej paczki prawdopodobnie nie będzie.

mordeczko nawet w sobote można czasem dostać paczke ale to zależy od kuriera i od rejonu w którym rozwozi paczki

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com - Epsiakos - 16.08.2025

A ja bym was prosil o nie podawanie nawet przyblizonego czasu lotu paczki a jak sa jakies watpliwosci co do czasu lotu to piszcie bezprosrednio do Escobar na maila a nie jak zwykle tutaj sa jakies dyskusje i opowiesci dziwnej tresci

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com - Metykatykot - 19.08.2025

Nagroda hex odebrana, ale testy najwcześniej pojutrze, więc i fotka pojutrze, żebym z próżni nie wyciągałTongue

Swoją drogą ciekawa historia, bo otrzymałem kod, wygenerowałem QR i usunąłem kody odbioru, a się okazało, że przekierowane na skrzynkę starego typu bez czytnika QR no i byłem w ciemnej dupiePodobno kultowa (a nie mam pojęcia jak z QR odzyskać tel i kod)
Piszę w pocie czoła do Pabla czy aby na jeszcze ten kod, bo mógł usunąć ślad po tym jak potwierdziłem przyjęcie koda. Notka napisana wchodzę na mejla, a tam Pablo napisał mi znowu kodyPodobno kultowa Jakby w myślach czytałPodobno kultowa

Także QR wygodne, ale lepiej nie usuwać danych odbioruBig Grin

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com - Blade12 - 19.08.2025

Metykatykot  tak też tak miałem że usunąłem notkę przez przypadek z kodem i Pablo wysłał drugą zawsze trzyma kody odbioru do czasu odebrania pewnie

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com - kurvvisko - 19.08.2025

Ja zawsze zanim zagłębię się w treść to kopiuję i wysyłam do samego siebie, żeby przypadkiem nie stracić.

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com - Lifeisbrutal - 19.08.2025

Polecam robić screeny notatek dopóki nie odbierzecie paczki, a później zwyczajnie je usuwacie.