Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: EscobarStore.com (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36)
+--- Wątek: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com (/showthread.php?tid=12)

RE: EscobarStore.com - Temat główny - JureKiler - 29.08.2025

W Holandii 4,3mmc lata w tej samej cenie co CMC więc nie powinno być diametralnej różnicy, mam nadzieję

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com - EmStO - 29.08.2025

W ciemno mogę stwierdzić, że cena będzie nieco większa.

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com - TheEnd - 29.08.2025

Pewnie tak. Ale jeśli to 3mmc będzie takie jak powinno to petarda!!

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com - doxyou - 30.08.2025

Mam dziwne przeczucie, że to wszechobecne napalenie na powrót "starej dobrej trójki", może szybko prysnąć, kiedy już przyjdzie wam ją zażyć.

Pamiętajcie, że w czasach kiedy 3mmc można było kupić na każdym rogu mieliście kilka lat mniejszy staż w tym sporcie, a co za tym idzie kilka razy wrażliwsze receptory.

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com - moher - 30.08.2025

Jest i on, dyżurny czarnowidz, niszczyciel dobrej zabawy. Panu już podziękujemy 😉

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com - doxyou - 30.08.2025

Myśliciel, realista, filozof, niezwykle przystojny, młody, oczytany, bogaty człowiek z ogromnym bagażem doświadczeń, zasobem słownictwa i dorobkiem w każdej dziedzinie. 
Do tego niezwykle skromny.

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com - DarkSonia - 30.08.2025

i który zajechał receptory - mocniejszymi stimami  Big Grin
ale nic nie szkodzi - zawsze możesz spróbować trójeczki od esco  - ciekawa jestem "jak zostanie ugotowana"  Blush
kto wie, może stare dobre czasy wrócą ...
to wiedzą tylko ........... niezajechane receptory-terminatory  Big Grin Heart Angel

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com - JureKiler - 30.08.2025

(30.08.2025, 05:34)doxyou napisał(a): Mam dziwne przeczucie, że to wszechobecne napalenie na powrót "starej dobrej trójki", może szybko prysnąć, kiedy już przyjdzie wam ją zażyć.

Pamiętajcie, że w czasach kiedy 3mmc można było kupić na każdym rogu mieliście kilka lat mniejszy staż w tym sporcie, a co za tym idzie kilka razy wrażliwsze receptory.

W moim przypadku się bardzo mylisz akurat ale każdy jest inny. Ja miałem okazję w Holandii stestowac 2 razy różne 3mmc po 7 latach zabaw z Rc wtedy akurat była miesięczna przerwa i stary takiego efektu wow nie dało mi żadne 4mmc z całego forum ani żadne 3,4 CMC nie da się porównać 3mmc do żadnego sortu moim zdaniem. 

3mmc jest piękne samo w sobie i mam nadzieję że tego samego doświadczę u pablita  

Ale fakt faktem że jak przyjechałem do Holandii po maratonach polskich to nie uświadczyłem całego spektrum które odczułem po miesięcznej przerwie może nawet 5 tygodni wtedy było

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com - Mirandes4 - 05.09.2025

Co do tego, że są to indywidualne kwestie nie ma żadnej dyskusji. Każdy jest inny i na każdego może inaczej oddziaływać, nawet jakieś subtelne różnice, które ciężko dostrzec  Cool

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com - JureKiler - 05.09.2025

Mirandes4 tak samo dla mnie 4mmc jest zajebiste w chuj a mam jednego ziomka co za każdym razem mówi że chujowe i słabo robi, ale w tym przypadku przyczyny daleko nie trzeba szukać bo to jest akurat chlorowy zawodnik