Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: EscobarStore.com (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36)
+--- Wątek: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com (/showthread.php?tid=12)

RE: EscobarStore.com - Temat główny - Olan - 07.09.2025

(31.08.2025, 20:50)Czeslawo napisał(a): @"olenucki" 
Wiesz, co jest kozak?

Hexen, NEP, Mefedron, A-PVP, Punisher xtc – to to, a za chwilę wjeżdża 3-MMC, dla mnie asortyment poezja ! Smile

mega Kozak!

brakuje w menu już tylko pentedronu w krysztale oraz mdphp freebase!

pozdro Czeslawo

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com - BursztynowyTasman - 08.09.2025

Meksykański kartel został zlikwidowany może być problem z dobrą metaamfetamina

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com - moher - 08.09.2025

Niestety,ale muszę wystawić pierwszą negatywną opinię o sklepie . Paczki latają zbyt szybko!!!.
Drogi Pablo, nie mogę zaczynać weekendu we wtorek , jeszcze trza do pracy iść a i nosek po hexenie nie zagojony.  Ale za to kontakt jak zawsze super. Dobrze,że nie mam brzucha, bo już widzę jak po tym hindusie bym tańczył.
EscobarFlashStore👍👍👍

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com - kurvvisko - 08.09.2025

moher mnie przyszła ostatnio nagroda w poniedziałek i ciężko mi było wytrzymać do weekendu, więc skończyło się na tym, że poleciałem w tygodniu i musiałem zdychać w pracy 🤣

RE: EscobarStore.com - Temat główny - moher - 09.09.2025

Gdyby ktoś chciał wiedzieć jak wygląda aktualny sort , to proszę;
4mmc 

[Obrazek: IMG20250909223631-2.jpg]

A tutaj 3cmc 

[Obrazek: IMG20250909223800-2.jpg]

Na żywo to obydwa delikatnie się błyszczą, a mefik to już wogóle piękny niczym gwiazda polarna.  To musi być dobre, a testy już w weekend.

RE: EscobarStore.com - Temat główny - JureKiler - 10.09.2025

Wygląda Jak dwa różne sorty

RE: EscobarStore.com - Temat główny - DarkSonia - 10.09.2025

Bo to są ... dwa różne sorty JureKiler

RE: EscobarStore.com - Temat główny - EmStO - 10.09.2025

moher Powiem tak !!
Te sorty na foto wyglądają kozak 😋😋😋
Na żywo pewnie dwa razy lepiej Smile
Dawaj coś więcej znać Pozdro 🐐👾💯

RE: EscobarStore.com - Temat główny - smakosz - 10.09.2025

(09.09.2025, 23:38)moher napisał(a): Gdyby ktoś chciał wiedzieć jak wygląda aktualny sort , to proszę;
4mmc 

[Obrazek: IMG20250909223631-2.jpg]

A tutaj 3cmc 

[Obrazek: IMG20250909223800-2.jpg]

Na żywo to obydwa delikatnie się błyszczą, a mefik to już wogóle piękny niczym gwiazda polarna.  To musi być dobre, a testy już w weekend.

mefik wygląda doskonale. Dosłownie jak z książki naukowej o mefedronie Big Grin

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com - JureKiler - 11.09.2025

moher jak zapach tego 3cmc? Bo wygląda na mokrawy