Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Wątki. - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Hydepark (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=45)
+--- Dział: Luźne tematy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=47)
+--- Wątek: Wątki. (/showthread.php?tid=1066)

Strony: 1 2 3

RE: Wątki. - horsii - 03.09.2022

[Obrazek: unknown.png]

RE: Wątki. - Kajabuza - 03.09.2022

(03.09.2022, 22:47)DwDPzN napisał(a):
Ja tak jak napisałem również tego nie popieram. Jeśli Mankowi by się chciało, to fajnym pomysłem mógłby być jakiś dział na wzór mediacji, do gaszenia konfliktów w zarodku
To jest zajebisty pomysł. A poważniejsze sprawy mógłby nadzorować Admin przykładowo, bo niektórzy nawet w rozmowie pokojowej, albo posługują się potwierdzaniami swoich ziomali lub wyciągają swoją najlepszą obronę jako prześmiewcy. 😬
Okej to tylko była MAŁA sugestia, żeby nowych wątków na starcie nie zaśmiecać gównohejtem, bo zazwyczaj robią to osoby które wielu bierze ślepo za kogoś kto na pewno ma rację zawsze i mimo, że coś by napisały w wątku to tego nie zrobią, bo przecież on tak powiedział to tak musi być.
(Rymowanki z dedykacją, zajebisty pomysł, może jakieś BEEFy by się rodziły 😬)
Pozdro Horsiak i reszta,.
" Naćpał się i pierdoli XD "
Już mam temat na teskt. Dzięki. 😛

A wyposrodkowamy tekst ładniej wygląda na mobilnej wersji. 😬

RE: Wątki. - Maniek - 03.09.2022

Nie trzeba pisać do moderatora, bo jest na forum taki magiczny przycisk o nazwie "Zgłoś", który znajduje się przy każdym napisanym poście (na dole po prawej stronie w opcjach wchodzimy w "Więcej" i dalej "Zgłoś" - jak komuś nie pasuje jakiś temat lub post zgłasza go i tyle. Takie zgłoszenia widzę od razu jak wchodzę na forum.

RE: Wątki. - Kajabuza - 03.09.2022

Nie wiem co przez to rozumieć Horsiak. Czy to dla beki wszystko, czy serio jak ktoś chce sample a do tego jest kobietą to zasługuje na takie określenia. 😛

Mogę się założyć, że znalazłby się ktoś w gronie częstych zwycięzców, kto jest sprytniejszy niż plan Najmana i tak doskonale to wszystko układa sobie, że... 😳 ale ok. 
Czarnej BANA i OBELGI za nieudolne starania o pakę!!!!!!!!!!!!!! 😅

PS. Sample ogólnie te za aktywność zajebisty pomysł i motywator, mimo, że wygrywam w 99% gdy i tak akurat nie mam opcji się nagrodą naciupkać. 🥺
horsii pociesz, jakieś dobre słowo co podniesie na duchu czy coś... 🥺

RE: Wątki. - horsii - 04.09.2022

czy mój post został usunięty czy mi się coś pojebało?

@"Kaja" nie wiem skąd sobie wziałeś to, ze tu płec ma cos wspólnego? 
to tylko durny mem zrobiony z pudzillą z gali wrestlingu którą oglądaliśmy idealnie nawiązujący do ostatnich zadym, nawet jakby sie uprzeć to po twojemu można to uklepać, ze przedstawiający obie strony "forumowego konfliktu" w nienajlepszym świetle - jedna strona spamuje bezmyślnie a druga drze morde i sie rzuca - taka odpowiedz pana satystakcjonuje?

RE: Wątki. - Kajabuza - 04.09.2022

horsii rozumiem, że to dla śmiechu te memy, rozumiem nerwy za spam (a trochę nie, bo co mi po jechaniu po kimś takim, wolałbym choć trochę pomóc zmienić to. Rozumiem, że Czarna ma lat zupełnie nie wiem ile i może jest głupiutka jeszcze, ale tak czysto powierzchownie to jest kobieta i teoretycznie takie nazywanie czy natrętne krytykowanie może ją bardzo ranić, czy tam osłabiać (a nawet wyzbyć chęci) by się zmienić, rozwinąć czy KURWA PRZESTAĆ SPAMOWAĆ XD 

Nie wiem, może Wy się znacie bardzo dobrze, wiesz może, że tylko ostry pocisk może Jej pomóc, ale jeśli nie, to to jest słabe trochę. 

(Wiesz, dla niejednego twardziela bycie szykanowanym w grupie w której widział  (tu użyć określenia swojego) to coś w chuj ciężkiego. Bo to chujowe i strasznie podcina skrzydła. Kurwa poeta traktorzysta naćpany pisze... No a co dopiero Kobieta, młoda, z masą chyba problemów osobistych itd ma czuć wtedy??
Czarna już z miecha temu pisała, że zaczęła się jakaś nagonka czy tam obrabianie dupy. Sam widzę w Niej wiele głupich, nierozsądnych i szczeniackich zachowań i to w życiu prywatnym ale są według mnie inne też metody jak pomóc takiej osobie, może coś napiszesz co nie wiem, może wyrazisz swoje zdanie

ja tylko na ten moment uważam, że takie traktowanie, wręcz uporczuwe uwziecie się na dziewczynie za kilka czy nawet kilkaset komentarzy spamowych to nieetyczne. 

RE: Wątki. - Beeniepatu - 04.09.2022

@"Kaja" ja napisalem tylko, ze smiesznie brzmi, jak ktos ucpany kociolkiem panoramiksa (co samo w sobie jest idtiotyzmem), pisze, ze zachowuje trzezwy umysl. Otoz wyprowadze Cie z bledu, jest to klasyczne 'cpunskie gadanie'. Najczesciej opisywane jako belkot.
I nic w tym zlego, kazdy narkoman na bani tak ms. Tylko to powinno ladowac w specjalnie stworzonym do tego dziale Smile Tyle

Beeniepatu zrozumiałem chyba co miałeś na myśli. 
.
Nietrzeźwy umysł mający jakże trzeźwe myślenie, chodź to fakt pod wpływem. 😋

Ale jedno mnie zastanawia. Poza tym kolorowym urozmaiceniem postów Podobno kultowa
Sam sens jest chyba jasny i sam Maniek napisał, że jest opcja "zgłoś" i to wystarczy.

Miłej Niedzieli (dziś chyba trafiłem) Beeniepatu 🤗

RE: Wątki. - Beeniepatu - 04.09.2022

Ja nie mam po co zglaszac postow bo szanuje prawo kazdego do wrzucania co tylko uwaza za sluszne. Jestem jednak osoba, ktora bardzo lubi sluchac ludzi, prowadzic dyskusje. I mam ta przypadlosc, ze nie przechodze obojetnie kiedy trzeba zwrocic uwage, ze cos jest niemerytoryczne, nielogiczne, bledne mysleniowo - wg mojej subiektywnej opinii.
Staram sie wyprowadzic Cie z tego blednego przeswiadczenia, ze nietrzezwy umysl moze miec trzezwe myslenie. Jest to po prostu fizjologicznie niemozliwe. Poza tym, tak postawiona teza jest z perspektywy dyskusji sprzeczna logicznie i tym samym niewazna. Skoro umysl jest nietrzezwy to nie moze trzezwo myslec. Nietrzezwy umysl moze robic niesamowite rzeczy, myslec poza schematami, rodzic niesamowite idee. Sa one jednak tworem umyslu dzialajacego w stanie nietrzezwosci. Tyle
Poza tym, moim glownym celem komentarza bylo, by stworzyc dzial, gdzie ludzie pod wplywem beda mogli wrzucac swoje przemyslenia, cokolwiek co im sie zachce. To moze byc smieszne ale tez ciekawe. W taki sposob np powstawaly klasyki literatury czy malarstwa. Witkacy swoje najwieksze dziela pisal nietrzezwy - tylko on mial wlasnie swiadomosc, ze jego myslenie jest nietrzezwe

Beeniepatu: "Ja nie mam po co zglaszac postow bo szanuje prawo kazdego do wrzucania co tylko uwaza za sluszne. Jestem jednak osoba, ktora bardzo lubi sluchac ludzi, prowadzic dyskusje. I mam ta przypadlosc, ze nie przechodze obojetnie kiedy trzeba zwrocic uwage, ze cos jest niemerytoryczne, nielogiczne, bledne mysleniowo - wg mojej subiektywnej opinii. "

Ok, ja też nie zgłaszam, według mnie rozmowa jest kluczem do wielu tych... Drzwi za którymi czeka rozwikłanie jakiegoś nawet poważnego sporu. Ale nagminne krytykowanie wszystkiego ale tej jednej osoby na każdym kroku nie jest dyskusją tylko dręczeniem czy jak tam to nazwać. A jak chodziło tylko i wyłącznie o spam dla sampli:
Miałem o Czarnej coś napisać ale postanowiła na dłuższy chyba czas odpocząć od Forum. Mam nadzieję, że jak wróci to pokaże różki, a przynajmniej zauważalną zmianę malutką chociaż. 😄
Pozdro Czarna. Jak to czytasz to pamiętaj moje słowa z discorgia 😋