Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Eloszki - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Offtopic (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=38)
+--- Dział: Powitalnia (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=39)
+--- Wątek: Eloszki (/showthread.php?tid=1118)

Strony: 1 2

RE: Eloszki - Kajabuza - 19.09.2022

Szyderca 
nawet nie wiesz ile dobrych słów dostałem od Ludzi którzy mają świadomość, jasną świadomość, że Dopal.net to FORUM O UŻYWKACH. 

A co za tym idzie to normalne, że różne przypadki się trafią, ludziom różne rzeczy z głową porobiło czasem wieloletnie ćpanie itd ale czy ja kogoś:
okradam?
bezpodstawnie obrażam? 
dyskredytuję w oczach innych? 
czepiam się i przypieprzam od tak? 
lub cokolwiek złego robię? 

To Forum czy się to komuś podoba czy nie stało się na codzień czymś więcej. 
I jestem tu i będę dla tych kilku osób dzięki którym wiem, że mogę najodklejeńsze odklejki napisać na czacie a One wiedzą, że to w większości pisanie rzeczy które mnie bawią i nie określą mnie mianem debila, ewentualnie po koleżeńsku wytkna, że zachowałem się jak przychlast. Ja się śmieje z siebie, inni się niepotrzebnie denerwują jakbym im sample podbierał jakieś. Więcej luzu i dystansu. 

Szyderca mam dziecko, ale raz na miecha się widzimy obecnie jak mam tydzień urlopu, ze względu na pracę za granicą i nie wiem czy właśnie dlatego się przywiązałem do tego forum i wielu osób.

UWAGA ODKLEJKA:
Dzięki forum mogę zaspokoić chyba potrzebę czyjejś `“obecności“ na codzień i potrzebę poczucia, że mogę się o coś troszczyć chodźby godzinami rozmyślanymi sugestiami (naćpjał się naćpjał się tak, ale coś w ten deseń sugerował mój psycholog u którego poruszałem Również kwestie tego dlaczego tak emocjonalnie podchodzę do strony internetowej) Brzmi niezbyt
Przyklejkowo może, ale serio myślami jestem cały czas tutaj mimo, że mi zatruto po części to miejsce, ale będzie coraz piękniej, spokojniej i normalniej. Już w sumie da się to odczuć. 💙💙💙💙💙💙

POZA NIESAMOWICIE KSZYWDZONCO KOLORAMI ZNAM SWOJE CECHY DOBRE TEŻ. 
I KOLE CHUJA LATA MI REPUTACJA ZATWARDZIAŁYCH ŁBÓW, WOLĘ TE KILKA OSÓB KTÓRE KONTAKT ZE MNĄ CHCĄ MIEĆ BO JESTEM SOBĄ NIŻ SETKI FAŁSZYWYCH PRZYJACIÓŁ DO GŁASKANIA SIĘ PO FORUMOWYCH PUPCIACH W JAKIMŚ WSPÓLNYM INTERESIE, BO PODEJRZEWAM, ŻE SĄ TAKIE KTÓRE WSZYSTKO WYTKNĄ
CO SAME ROBIĄ ZA KULISAMI. 😑
SZYDI UWIERZYŁ BYŚ, ŻE NA DSC YALASKOWI💙 ODMÓWIŁEM PUNKTÓW JAK CHCIAŁ KILKA PO COŚ? ZAMIAST TAKIEGO KOLESIOSTWA DAŁEM MU KILKA WSKAZOWEK JAK MOZE SWOIMI POSTAMI ZASŁUŻYĆ NA NIE UCZCIWIE Podobno kultowa

Ta alfa od esko to stim straszny, sorry, że tak się rozpisałem czy "w chuj porobiony" czy inny to pisze jak jest 😎

PS. Nigdy świadomie nie wprowadzam nikogo w błąd jeśli piszę coś nie do końca zgodnego z prawdą. Ale są tu osoby które po prostu wyjasnią. A MOJA NAJWIĘKSZA DUUUUUMA:
Staram się myśleć o tych głupiutkich jeszcze nie w RC dzieciakach, żeby sobie krzywdy nie zrobiły. Np celowo w chuj zaniżam zalecaną dawkę dla swieżych. To Zło? 😋

Koniec Prawdy. Pozdro Każdy. Ajć
😎