Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Ku Pamięci (: - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Hydepark (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=45)
+--- Dział: Luźne tematy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=47)
+--- Wątek: Ku Pamięci (: (/showthread.php?tid=1124)

Strony: 1 2 3

RE: Ku Pamięci (: - Yalasek - 19.09.2022

(19.09.2022, 19:03)Szyderca napisał(a): Ty taki mądry a jaki jest kolor nieba ? Bez czytania Google. Pozdrawiam

No panie hmm błękitny może

A w nocy czarny przecie

RE: Ku Pamięci (: - Kajabuza - 19.09.2022

Szyderca to nie było wymądrzanie się, żebyś tak nie pomyślał. Z fizyki nie byłem za dobry i wiedzę mam praktycznie zerową. Wiem, że fizyka to taki przedmiot w szkole. Podobno kultowa
Niebo ma kolor nieba XD Ale podejrzewam, że czarne. 🤔

Ok. A kolor niebieski nazywa się tak od nazwy nieba które widzimy w tym kolorze, czy nazwali niebo niebem od koloru niebieskiego? XD 
(kjerwa czasami najlepsze dyskusje są w wątkach z innym tematem i Maniek usuwa te arcydzieła dyskusyjne XD ) 

RE: Ku Pamięci (: - Szyderca - 19.09.2022

Proszę tera wpisz sobie w Google , niebo jest biale jak napisałeś nasze oczy widza niebo jako niebieskie bo światło odbija się od tam czegoś nie pamiętam,  a nie mam czasu by ci rozwinąć.
Ps. Bo światło sloneczne sie załamuje i widzimy jako niebieski kolor Smile

(19.09.2022, 19:03)Szyderca napisał(a): Ty taki mądry a jaki jest kolor nieba ? Bez czytania Google. Pozdrawiam

Yalasek hehe różowy to wszystkie kolory hehe chyba najebany po alfie hehe 

Barwa różowa – barwa pośrednia między białą a czerwoną. W układzie RGB wymaga prawie zawsze przewagi składowej niebieskiej nad zieloną. Często nawet magentę zalicza się do odcieni różowego.

A to nie widziałem, no fakt teraz tak se patrzę czerwony + biały i wyjdzie różowy pomiędzy, asz asz hehe alfka bd w czwartek dopiero a ja już dziś się czuje jakbym był na alfce

Szyderca zerknę. 
DOPAL Bawi i uczy. Historia prawdziwa 😄

kot_kreskowy jeszcze tylko Ty!!!!!
(propozycja: Ty piszesz, że kurewsko zajebisty pomysł a ja po układzie namaluję dla Ciebie najpiękniejszą laurkę) Podobno kultowa

(19.09.2022, 19:23)Kaja napisał(a):
Szyderca zerknę. 
DOPAL Bawi i uczy. Historia prawdziwa 😄

kot_kreskowy jeszcze tylko Ty!!!!!
(propozycja: Ty piszesz, że kurewsko zajebisty pomysł a ja po układzie namaluję dla Ciebie najpiękniejszą laurkę) Podobno kultowa

Ty mu zrób laurkę a ja go mogę zgwałcić, ino alfki załatw dla yalaska cus bo susza jest a ty nic nie wysyłosz chopie

RE: Ku Pamięci (: - Beeniepatu - 19.09.2022

(19.09.2022, 19:19)Szyderca napisał(a): Proszę tera wpisz sobie w Google , niebo jest biale jak napisałeś nasze oczy widza niebo jako niebieskie bo światło odbija się od tam czegoś nie pamiętam,  a nie mam czasu by ci rozwinąć.
Ps. Bo światło sloneczne sie załamuje i widzimy jako niebieski kolor Smile

Musze tu Szanownego kolege troszke poprawic. Niebo widzimy w kolorze bo swiatlo sloneczne jest rozszczepiane w atmosferze. Jak celnie zaznaczyles.  Bez atmosfery i czastek, ktore swiatlo by rozpraszaly, niebosklon widoczny dla czlowieka nie bylby bialy tylko czarny. Tak samo jak ma to miejsce na Ksiezycu. Takze z tym bialym niebem to niestety nietrafione 😎

horsii MÓJ TY NAJ NAJ NAJ 💜
A Ty przypadkiem kiedyś na benzo fazie nie mówiłeś jak pisane było o różowym forum coś co brzmiało mniej więcej:
"ahh ile ja bym dał za różowy kolor nicku, różowe to wręcz miejsce narodzin żywej legendy świata RC... Czyli mnie... 😎 Ah... Te różowe..." Podobno kultowa
💜🦄

Yalasek gwałcisz już niejedną psychikę swoim nietuzinkowym, abstrakcyjnym stylem w którym się bujasz na forach XD 
Nie dość Ci? 

😑Kjerwa ale odjebałem. Zasugerowałem poniekąd, żeby osoby posiadające ten zaszczytny kolor wyraziły opinie o sugestii, a przecież KAŻDY może się znaleźć w
💥💥💥 LOŻY VIPÓW 💥💥 💥
😎
W niedalekiej przyszłości. Np. Alkopoligamia która na Bank pochwała ten motyw 😎

Edit. Z wypowiedzi Beeniepatu również można czytając między wierszami wywnioskować, że popiera HOŁD dla różowego. 😄

Tak zgadza się nie jest mi dość  @"Kaja"  ciągle trenuje nowe sztuczki i zagrywki, każda okazja będzie zatem ugryziona z którejś strony @"Kaja" bardzo lubie ta zabawę z główeczką i jej ryciem dlatego gwałty na banieczce robię nawet bez zlecenia to moje hobby asz asz

RE: Ku Pamięci (: - voice.of.voiceless - 19.09.2022

to już zaszło za daleko