Kolejny sukces podlaskiej policji! Przejęte 3kg narkotyków - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Wiadomości (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=8) +--- Wątek: Kolejny sukces podlaskiej policji! Przejęte 3kg narkotyków (/showthread.php?tid=1131) |
RE: Kolejny sukces podlaskiej policji! Przejęte 3kg narkotyków - kot_kreskowy - 21.09.2022 Jebać sukcesy podlaskiej policji. RE: Kolejny sukces podlaskiej policji! Przejęte 3kg narkotyków - wwojtuss - 21.09.2022 (21.09.2022, 19:33)kot_kreskowy napisał(a): Jebać sukcesy podlaskiej policji. laske to moga pociagnac albo sera spod laski potargac co najwyzej, lapac ludzi za rozmaryn xddd RE: Kolejny sukces podlaskiej policji! Przejęte 3kg narkotyków - kot_kreskowy - 21.09.2022 wwojtuss ale z ciebie fetyszysta🤣 Marzy Ci się sex z niegrzeczną policjanką...😉 A tak poważnie, to wkurwiają mnie takie tytuły postów na naszym forum. "Kolejny sukces policji" -to brzmi jak tytuł posta prosto z forum policyjnego... I co? Mam się z tego cieszyć, czy jaki chuj??? Jakby nie można tego zatytuować jakoś inaczej... No cóż, jedyne co mogę zrobić, to odpowiedzieć niczym typowa osoba z podlasia: Dla mnie się to nie podoba XD RE: Kolejny sukces podlaskiej policji! Przejęte 3kg narkotyków - Kajabuza - 22.09.2022 Coś na zasadzie:
HURRA!!! MAM DEPRESJĘ!!!!! XD RE: Kolejny sukces podlaskiej policji! Przejęte 3kg narkotyków - voice.of.voiceless - 22.09.2022 kot_kreskowy widač, że nie masz bladego pojęcia o brukowcach, dziennikarstwie i redagowaniu tekstów. Po pierwsze kolejny sukces policji jest to najpopularniejszy zwrot, stosowany w nagłówkach na temat policyjnych sukcesów przez wszelakiej maści pismaki, onety, regionalne gazety. Po drugie nie masz się z tego cieszyć, miałeś tylko tutaj wejść, przeczytać i zostawić post - clickbait się udał. Po trzecie jak Ty się dopierdalasz o sam tytuł, a nie o treść, to chyba coś nie tak. a do mnie sie prują xD RE: Kolejny sukces podlaskiej policji! Przejęte 3kg narkotyków - furiat - 22.09.2022 a wyroki za trawe sa dla mnie rzecza smieszna RE: Kolejny sukces podlaskiej policji! Przejęte 3kg narkotyków - kot_kreskowy - 22.09.2022 @"PUDZILLA" ja tylko wyraziłem swoje zdanie na temat składni tytułu, nic więcej byku. Pozdro😁 RE: Kolejny sukces podlaskiej policji! Przejęte 3kg narkotyków - wwojtuss - 22.09.2022 (21.09.2022, 23:03)kot_kreskowy napisał(a): wwojtuss ale z ciebie fetyszysta🤣 "kolejny sukces policji" to oczywiscie ironia, taki sukces to nie sukces tylko chuj nie wiem czemu zmuszasz mnie do tlumaczenia, ze to sarkazm ironia i inne pierdolety, oczywiscie ze to nieprawidziwy sukces tylko nasmiewanie sie z tej zjebanej instytucji xd RE: Kolejny sukces podlaskiej policji! Przejęte 3kg narkotyków - kot_kreskowy - 22.09.2022 Dobra, już dobra😉 Nie irytuj się, zrób dwa przysiady i łap piątaka👋 Zachowałem się jak gówniarz, to się więcej nie powtórzy 😉 RE: Kolejny sukces podlaskiej policji! Przejęte 3kg narkotyków - wwojtuss - 22.09.2022 (22.09.2022, 20:05)kot_kreskowy napisał(a): Dobra, już dobra😉 moze sie lekko zirytowalem, masz racje. moglem to ubrac w kapke lzejsza narracje, ale nie lubie jak sie mowi ze przyklaskuje policjantom (chyba nikt nie lubi z reszta) milego wieczorku |