Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Wniosek Formalny o uchylenie mozliwosci przyjmowania i przyznawania reputacji. - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: DOPAL.ORG (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Pomysły i sugestie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=5)
+--- Wątek: Wniosek Formalny o uchylenie mozliwosci przyjmowania i przyznawania reputacji. (/showthread.php?tid=1158)

Strony: 1 2 3

RE: Wniosek Formalny o uchylenie mozliwosci przyjmowania i przyznawania reputacji. - kot_kreskowy - 30.09.2022

(30.09.2022, 12:05)horsii napisał(a): dlaczego nie może działać u nas?

Bo większość ćpunów traktuje takie fora jak portal społecznościowy o tematyce narkotyków.

RE: Wniosek Formalny o uchylenie mozliwosci przyjmowania i przyznawania reputacji. - horsii - 30.09.2022

słaba odpowiedź, niemająca nic wspólnego z sytuacją mającą tu miejsce, żeby nie powiedzieć chujowa.
a forum wędkarskie nie jest traktowane przez większość wędkarzy jak portal społecznościowy o tematyce wędkarskiej? 
[Obrazek: ricky.jpg]
nie może działać u nas dlatego, że niewielka grupa użytkowników nie potrafi się dostosować do podstawowych zasad na jakich operuje praktycznie każde (szanujące się) forum internetowe, i tylko i wyłącznie dlatego

RE: Wniosek Formalny o uchylenie mozliwosci przyjmowania i przyznawania reputacji. - kot_kreskowy - 30.09.2022

horsii właśnie ma wiele wspólnego, bo skoro traktują to forum niczym np fejsa, to lajkują sobie każdy post, nawet taki, który mało wnosi do dyskusji, więc nie jest to odpowiedź chujowa😎

Z drugiej strony, jeśli odbierzemy komukolwiek możliwość przyznawania/przyjmowania reputacji,(nawet karnie) to jak to się ma do głównego założenia tego forum jakim jest WOLNOŚĆ przez duże W ???
Czyż nie o tym wspominał ostatnio Maniek 
Ja nie wiem, ale mi się to nie klei.
Generalnie mi aż tak nie przeszkadza lajkowanie większości postów przez @"Kaja" .
Bardziej wkurwiają mnie zachowania typów pokroju @"M100" , furiat , KACPER

RE: Wniosek Formalny o uchylenie mozliwosci przyjmowania i przyznawania reputacji. - voice.of.voiceless - 30.09.2022

1. żyjemy przecież w wolnym kraju, idź zesraj się na środku chodnika koło placu zabaw, zobaczymy czy tlumaczenie wolnością przejdzie
  2. ja byłem na różnych forach przez ostatnie ponad 5 lat, nigdzie takich cyrków jak tutaj nie widziałem, kiedyś jak typa za mocno odkleiło to się go wyjaśniało i goniło żeby przystopował, albo się ogarnął, a nie kibicowało w jeszcze większym odklejeniu i wchodziło w jakieś relacje. 
  3. na forum panuje wolność słowa, a co ma do tego system reputacji? przecież nikt nikomu nie zamyka mordy, ani nie nakazuje zmiany narracji. reputacja zostaje tak jak była, tylko odebrana mozliwosc przyznawana tym dwom osobom, ktorzy przez pol roku nie potrafia nic zrozumieć. Przez chwile z tego co pamiętam w ogóle nie było reputacji i nic takiego strasznego się nie działo. 
  4. po co oznaczasz rufuza, skoro dostał bana miesiąc temu xD a do listy można dopisać jeszcze czarną, nie ma głaskania po głowie za to, że ktoś jest typiarą no kurwa, porównaj sobie posty np  Alkopoligamia AndroMede albo nwm jeszcze jedna taka była a posty czarnej, to jest przepaść gigantyczna. W momencie w którym pochwalacie i bez żadnej refleksji nad tym co ona pisze ją wspieracie, robicie w tym momencie jej krzywde. Gdyby posty trzymały poziom, nigdy by do tego wątku nie doszło, niestety poziomu nie ma, a reputacja dodawana bezmyślnie jest.

RE: Wniosek Formalny o uchylenie mozliwosci przyjmowania i przyznawania reputacji. - Kajabuza - 30.09.2022

Ja mam wyjebane.
Nawet nie wiem Kocie o co się rozchodzi, ale jeśli znowu jakaś aferka punktowa, to tak jak wyżej. Mam wyjebane. 
Nie raz prosiłem o minus 10.000 i chuj. 🤣

Nie punkty zdobią człowieka. 
😎😎😎😎😎😎😎
💜💜💜💜💜
😎😎😎
💜

RE: Wniosek Formalny o uchylenie mozliwosci przyjmowania i przyznawania reputacji. - Szyderca - 30.09.2022

kot_kreskowy to cie poniosło jak ja się z kimś bije hahahhah , yalasek tez ostatnio dal mi reputacje kilka razy i go o to nie prosiłem tak samo jak nie prosiłem nikogo innego by mi dawal dostaje je od ludzi bo chcą mi ja dać,  przyznam kiedys bardzo dawno dawno temu poprosiłem yalaska by mi dal chyba 5 like bo mi brakowało do 400 czy jakoś tak takto mam wyjebane i na pewno się nie bije , ale też jak tu się udzielam zamawiam zamówienia wstawiam skromne bo skromne recenzje ponieważ ja nie używam rc , a nie będę z siebie robic debila że miałem taka i taka fazę itp co nawet tego nie użyje hehhe ja nie jestem farmazon , szyderca zawsze sztywno i zawsze pisze prawdę. Może nie jestem znawca chemi , ale kurwa od ludzi czytając posty czasami mozna sie coś mądrego dowiedzieć... więc nie pisz o wszystkich bo ja nie jestem wszystkimi ! A jak piszesz to pisz że nie masz na myśli mnie bo, mnie tez zaczyna wkurwiac te sytuacje

Szyderca o co Ci chodzi?
Czy ja napisałem coś do Ciebie? Nie wydaje mi się. Wyluzuj🙃

I niech te papryczki pozostaną puentą tej całej sytuacji😎
Życzę wszystkim MIŁEGO DNIA👍

RE: Wniosek Formalny o uchylenie mozliwosci przyjmowania i przyznawania reputacji. - Yalasek - 01.10.2022

No i znowu nic nie wskurałeś Pudzilleczka, masa Energi psu w dupe 

A więc radzę się do mnie przyzwyczajać hehe lub bierz przykład z niego - 

[Obrazek: 20221001-085945.jpg]

Yalas wiecznie żywy!

(30.09.2022, 14:18)PUDZILLA napisał(a):
  1. żyjemy przecież w wolnym kraju, idź zesraj się na środku chodnika koło placu zabaw, zobaczymy czy tlumaczenie wolnością przejdzie
  2. ja byłem na różnych forach przez ostatnie ponad 5 lat, nigdzie takich cyrków jak tutaj nie widziałem, kiedyś jak typa za mocno odkleiło to się go wyjaśniało i goniło żeby przystopował, albo się ogarnął, a nie kibicowało w jeszcze większym odklejeniu i wchodziło w jakieś relacje. 
  3. na forum panuje wolność słowa, a co ma do tego system reputacji? przecież nikt nikomu nie zamyka mordy, ani nie nakazuje zmiany narracji. reputacja zostaje tak jak była, tylko odebrana mozliwosc przyznawana tym dwom osobom, ktorzy przez pol roku nie potrafia nic zrozumieć. Przez chwile z tego co pamiętam w ogóle nie było reputacji i nic takiego strasznego się nie działo. 
  4. po co oznaczasz rufuza, skoro dostał bana miesiąc temu xD a do listy można dopisać jeszcze czarną, nie ma głaskania po głowie za to, że ktoś jest typiarą no kurwa, porównaj sobie posty np  Alkopoligamia AndroMede albo nwm jeszcze jedna taka była a posty czarnej, to jest przepaść gigantyczna. W momencie w którym pochwalacie i bez żadnej refleksji nad tym co ona pisze ją wspieracie, robicie w tym momencie jej krzywde. Gdyby posty trzymały poziom, nigdy by do tego wątku nie doszło, niestety poziomu nie ma, a reputacja dodawana bezmyślnie jest.

Ziomuś wszystko rozumiem natomiast nie wziąłeś jednej rzeczy pod uwagę tego że może ktoś chce być jak to nazwałeś odklejony, lub POPROSTU TAKI JEST ty natomiast uważasz że wszyscy powinni być tacy jak ty hehe jeżeli ktoś tu z użytkowników chce być taki jak ty aktualnie to cofnę się w rozwoju, jesteś nie normalny kropka.

Pozdrawiam Makelele/yalasek

RE: Wniosek Formalny o uchylenie mozliwosci przyjmowania i przyznawania reputacji. - kot_kreskowy - 01.10.2022

(30.09.2022, 14:18)PUDZILLA napisał(a):

1. Sadziłem kloca niedawno w centrum miasta schowany za kontenerem i nikomu nie musiałem się tłumaczyć. (Przycisnęło) Czy to też się liczy?

2. Wybacz, ale będę wchodził w relacje z tym, z kim będę chciał i nikt mi nie będzie układał życia.
Poza tym nie uważam, aby @"Kaja" był jakimś odklejeńcem.
3. To,że ktoś ma taki a nie inny styl bycia, nie jest w mych oczach powodem do odbierania wolności, a właśnie tymże byłoby odebranie przyznawania/przyjmowania reputacji. 
4. Oznaczyłem akurat te osoby, bo akurat te posiadają największy "współczynnik odklejenia"
Dlaczego miałbym niby do tej listy dopisać Czarnahexx ? Z nią jest wszystko w porządku. 
W jakim celu miałbym niby porównywać jej posty z postami innych użytkowników? Po co? Każda osoba ma swój własny styl bycia, pisania postów.
I właśnie to jest piękne. To jest WOLNOŚĆ.
Mi też czasem zdarza się jebnąć babola i nikt jakoś specjalnie afery z tego nie robi.

PUDZILLA,  masz strasznie autokratyczne podejście do życia. Najchętniej wszystkich byś sprowadził do jednego poziomu i poustawiał po kątach z konkretnymi wytycznymi.
Przypomina mi to zachowanie pewnego "pana z wąsem" z germani😉
Nie obraź się, ale tak można to odebrać.
Daj innym żyć i być po swojemu.
Pozdrawiam

Cytat z PUDZILLI:
"Gdyby posty trzymały poziom, nigdy by do tego wątku nie doszło, niestety poziomu nie ma, a reputacja dodawana bezmyślnie jest."

PUDZILLA,  na szczęście to nie Ty decydujesz o tym, kto komu i za co przyznaje punkty reputacji.

RE: Wniosek Formalny o uchylenie mozliwosci przyjmowania i przyznawania reputacji. - Kajabuza - 01.10.2022

Co do Czarnej. 
Kocie od Ciebie dostała zjebke za reckę również. Ok. Ale (takie odnoszę wrażenie) poczuwałeś się podobnie jak ja do pochwalenia Jej ostatniej recki, bo ewidentnie widać progres. To tylko moje spostrzeżenie ale inne osoby które Ją tak jebały dlaczego nic nie burkną? 
Bo można zajebać kogoś motywacyjnie owszem, ale takie osoby mają tylko i wyłącznie złe intencje. Ich celem jest doszczętnie podciąć komuś skrzydła, to nie jest krytyka tylko zwykły, zawistny i szkodliwy hejt. 
Nie będę wskazywał pancami. 
Taka jest prawda i takie zachowania najlepiej weryfikują kto faktycznie 
TWORZY TO FORUM 
A kto je, może nieświadomie i nie jakoś namacalnie 
ROZPIE***LA OD ŚRODKA 
(to tylko moje osobiste spojrzenie na pewne sprawy hejty to wiadomo ***wymoderowano***)
😆😆😆