Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Limit dobowy na posty. - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: DOPAL.ORG (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Pomysły i sugestie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=5)
+--- Wątek: Limit dobowy na posty. (/showthread.php?tid=1218)

Strony: 1 2 3 4 5 6

RE: Limit dobowy na posty. - Beeniepatu - 15.10.2022

Szyderca W punkt. To powinno skonczyc dyskusje na ten temat

RE: Limit dobowy na posty. - Szyderca - 15.10.2022

Dziękuję kolego za tak miłe słowa. Życzę miłego dnia Pozdrawiam

RE: Limit dobowy na posty. - fiodor - 15.10.2022

Te propozycje na temat nagród, konkursów już są coraz bardziej kuriozalne, toż to ręce kurwa opadają i chuj więdnie. Jak nie w jedną to w drugą. Jakby mi ktoś ograniczył ile mogę pisać postów dziennie to pierdole taką społeczność. Chociaż też wkurwiają mnie posty pisane w konkretnym celu, nie na temat albo z merytorycznnoscia na poziomie niedojebanca bez mózgu, ale nie popadajmy w skrajności ...

RE: Limit dobowy na posty. - Maniek - 15.10.2022

Faktycznie, dwa czy trzy miesiące temu było jeszcze bardziej merytorycznie, gdy wpadały na forum łby i nakurwiały po 20 postów w dziale powitalnia Podobno kultowa

Wg mnie niektórzy powinni się skupić na czymś innym niż tylko nagrody (np. na zwykłej aktywności na forum czy na poprawie pisanych przez siebie postów, żeby były merytoryczne), bo jak widzę to niektóre osoby non stop o nagrodach piszą - tym samym pokazują w jakim celu są tutaj na forum.

RE: Limit dobowy na posty. - fiodor - 15.10.2022

Maniek  tego to nie wiem, bo też mniej więcej tyle czasu jestem tu na forum obecny heh chyba, że o mnie chodziło hahah

RE: Limit dobowy na posty. - Yalasek - 15.10.2022

A ja se napisze 20 postów bo chce mieć alfke pvp i co i co no słucham na to napinacze? Heh ludzie przecież to normalne że jak dasz nagrodę-zapłatę za zrobienie czegoś to po to jest ta nagroda aby to zrobić tak? To okej skoro jesteś ktoś tam taki do przodu o ja wielce forum rozwijać będę o patrzcie NIECH KAŻDY MNIE ZAUWAŻY no i moje idealne posty ojejciu chyba zapomniałem przecineczka wstawić między słowami dupka a cipka ale zaraz zaraz czy zdążę edytować poscik? Ojej zostało parę minut! . Okej to skoro jesteś taki idealny rozwijacz forum to oddaj sample mnie albo szydiemu pokaz kurwa jaja jeden z drugim albo najlepiej obetnij se łapę żeby udowodnić każdemu że jesteś lepszy od tych co są tu dla sampli ha, po 2 to że ktoś nie umie składać słów czy coś z tego cyklu nie znaczy że by Ci nie podał dłoni gdy byś wisiał nad przepaścią, równie dobrze może być weteranem wojennym bez 4 kurwa palcy lub ma na koncie uratowanych 100 żołnierzy, lub zwyczajnie ma 16 lat i wywalone w to wszystko i prawidłowo. Nie warto oceniać. 
aj hitller! HaHa udanego weekendu i ja już spadam lecę  na flaszeczkę 

[Obrazek: FB-IMG-1665794303667.jpg]

PoZdR mordy

RE: Limit dobowy na posty. - Szyderca - 15.10.2022

Pozdro yalasek , ja tam przyjmę każda nagrode w dobre ręce,  nawet jak ktoś ma ochotę to może i zamowienia mi zrobić nie mam z tym żadnego problemu , rc na pewno nie zostaną przezemnie spożyte,  a na pewno zostaną z tego pieniądze na lepszy rozwój biznesu Smile pozdrawiam chętnych z tematem zapraszam priv. A tak serio z tymi smapami to juz nie ma sensu pisać.. Maniek dobrze napisał,  wcześniej nakurwiali posty w powitalni i tam 20 post nabijało się 1min hehe więc teraz i tak nie ma co narzekaćPodobno kultowa

RE: Limit dobowy na posty. - furiat - 15.10.2022

Masz racje szacuneczek !

RE: Limit dobowy na posty. - SztywnyMisza - 15.10.2022

Jak dla mnie bez sensu to forum ma sie rozwijać czy ma byc ograniczone jak tamto "gdzie niby wolność słowa jest"

RE: Limit dobowy na posty. - DwDPzN - 15.10.2022

Co zmieni limit? Że zamiast 20 postów w jeden dzień, to napiszą je w 2 dni?