Miksy szczególnie NIEBEZPIECZNE - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Zdrowie i detoks (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=10) +--- Wątek: Miksy szczególnie NIEBEZPIECZNE (/showthread.php?tid=1785) |
RE: Miksy szczególnie NIEBEZPIECZNE - Kajabuza - 20.01.2023 Jeśli chodzi o mieszanie benzodiazepin z alkoholem — po klonazepamie i procentach wszedłem dość wysoko po drabince. Wszelkie lęki znikają (w tym wypadku lęk wysokości), brak racjonalnego myślenia itd. W pewnym momencie stanąłem dosłownie na krawędzi i piłem sobie piwo. Połączenie które można przypłacić życiem. Na szczęście dawki były na tyle małe, że trzymałem równowagę i coś tam pamiętam. 🥶
RE: Miksy szczególnie NIEBEZPIECZNE - horsii - 20.01.2023 Tak to jest, benzoalko wyłącza instynkt samozachowawczy niekiedy. I najgorszy z najgorszych mixów - ignorancja (a dokładnie niechęć/wdupiemienie co do zapoznania się z informacjami nt. substancji) i czysta, pure 99% HQ głupota. RE: Miksy szczególnie NIEBEZPIECZNE - mati54 - 22.01.2023 Owy delikwent wlasnie laczyl klona z alko, chyba wypil z 8 piw, mnie najbardziej przeraza ze typ nie pamietal nic dzien po RE: Miksy szczególnie NIEBEZPIECZNE - DissoEnjoyer - 23.01.2023 Temat jest prosty, i będzie o mixach dla nie-tolerkowiczów: Benzo + alko - odcięty film, ryzyko wypadków, odpierniczania głupot, synergia obu substancji - depresja oddechowa Opio + benzo - BARDZO UWAZAĆ, benzo potęguje działanie opioidów, odcina Cie, jak sie nie wybudzisz to zgon. Lepiej, byś miał nalokson w zapasie Serotogeniki + SSRI - Zespół serotoninowy - w praktyce niszczy cały system serotoninowy. W najgorszym przypadku zgon, albo zostajesz warzywem do końca życia. Tyle moje dzieci. RE: Miksy szczególnie NIEBEZPIECZNE - SztywnyMisza - 23.01.2023 DissoEnjoyer Opio + Stymulanty Tez grube combo mialem odcinki zycia jakbym sam proch kanna jaral normalnie robiac szczura usypiałem i budziłem się co jakieś 20 min z mindfuckiem co jest grane kurwa RE: Miksy szczególnie NIEBEZPIECZNE - RaeminGhos - 23.01.2023 (20.01.2023, 06:10)kot_kreskowy napisał(a): Czyli nie mieszamy opio z benzo! Oj tak tak, [(Hydroksyzyna + Zolpiden + alpry + klony ) jakaś część nie pamiętam dawek, ale nigdy z tymi substancjami nie miałem wcześniej do czynienia jak również z buprą]+ bupra 2mg + podbite ziołem - złapałem depresji oddechowej, prawdopodobnie kris którym poczęstował mnie ziomek mnie uratował RE: Miksy szczególnie NIEBEZPIECZNE - Beeniepatu - 23.01.2023 RaeminGhos to mistrz jestes RE: Miksy szczególnie NIEBEZPIECZNE - RaeminGhos - 24.01.2023 (23.01.2023, 23:56)beeniepatu napisał(a): RaeminGhos to mistrz jestes Debil a nie mistrz, zaufałem ziomkowi bo chciał żebym miał "fajnie". Jak czytam co jakiś czas ten mix to stwierdzam, że miałem serio dużo szczęścia... RE: Miksy szczególnie NIEBEZPIECZNE - Beeniepatu - 24.01.2023 RaeminGhos pamietaj, ze w tym sporcie obowiazuje zasada, ze najwieksza forma zaufania jest kontrola. Ufaj, ale sprawdzaj. Bo 'at the end of the day' to Ty umrzesz - nikt inny RE: Miksy szczególnie NIEBEZPIECZNE - Yalasek - 24.01.2023 (20.01.2023, 20:09)Kaja Buza napisał(a): Wow wow wow ale widoczek jestem dumny że tam wszedłeś, pamiętam jak to mi opowiadałeś to ten sam chyba bardzo cool wyczyn 🌪️🌪️🌪️🥳🥳💪💪 |