![]() |
Gdzie wybrać się na zakupy po 3MMC, takie podobne co było w 2015r! - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Zakupy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=23) +--- Dział: Gdzie teraz na zakupy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=18) +--- Wątek: Gdzie wybrać się na zakupy po 3MMC, takie podobne co było w 2015r! (/showthread.php?tid=1797) Strony:
1
2
|
RE: Gdzie wybrać się na zakupy po 3MMC, takie podobne co było w 2015r! - kot_kreskowy - 25.01.2023 Bam Ty kłamco śmierdzący! Przez 7 lat mojego ćpania, 3mmc brałem 4-5 krotnie i było to na różnych etapach czasowych. Za każdym razem efekty, które odczuwałem to zdecydowanie rozpływający plusz całego ciała i uczucie "pływania" w pościeli, niesamowita przyjemność z rozleniwienia. Przyjebanie w fotel? Chęć odpierdolenia czegoś??? - to ostatnia rzecz, o której bym pomyślał po zażyciu 3mmc, bo jedyne czego wtedy pragnę, to delektować się tą błogością. Tak samo pierdolisz w dziale hexa u esco, że niby to sniff słaby, za to vapo jest takie zajebiste i mało się marnuje. Kolego, ten hex jest stworzony do sniffowania!!! Kłamiesz, zmyślasz i konfabulujesz! Zrób coś z sobą, bo w pewnym momencie okaże się, że jedyne forum, na którym Cię zechcą to policyjne niebieskie gówno. Tyle odemnie. Popraw się chłopie. RE: Gdzie wybrać się na zakupy po 3MMC, takie podobne co było w 2015r! - Bam - 25.01.2023 A pluszowego to nie przyjbanie w fotel ?? Odpierdolenie czegoś cZyli pójście do lasek przy stoliku obok bo akurat siedzieliśmy z ziomkami.... normalnie wstyd ale po tym nie ma 3 minusy w tym dwa o Hex analog chociaż opinie dałem równą i prawdziwa jak inni co ty się na mnie uwZioles zgłoszę to moderatorom cwaniaczku Kur obrażasz mnie i wyzywas koniec tego za dużo sobie pozwalasz zobaczymy co na to inni co nie wstawianie nikt za mną? Pierdoli mnie to ze dajes te minussy ![]() Wyjdź do ludzi chlopie RE: Gdzie wybrać się na zakupy po 3MMC, takie podobne co było w 2015r! - kot_kreskowy - 25.01.2023 Bam Co, prawda w oczy kole? A wiadomości tego typu to zachowaj dla siebie ![]() Minusuj minusuj. Mam na to wyjebane, możesz mnie nawet zjechać do zera. Reputacja nie jest dla mnie całym życiem w przeciwieństwie do Ciebie😁 A 3 minusy, które odemnie ostatnio wyłapałeś, były szczerze zasłużone. Ja nie sram minusami na lewo i prawo. Plusami i owszem. Ponadto nie obrażam Cię, tylko stwierdzam fakty, boś kłamczuch i konfabulant. Miłego dnia😊 RE: Gdzie wybrać się na zakupy po 3MMC, takie podobne co było w 2015r! - Rccrystals - 17.02.2023 This product was be banned right? So many places RE: Gdzie wybrać się na zakupy po 3MMC, takie podobne co było w 2015r! - Lifeisbrutal - 17.02.2023 Flight ma 3MMC jak dobrze pamiętam,ale takiej jakości jak w 2015 roku już nie znajdziesz.Chociaż mogę się mylić RE: Gdzie wybrać się na zakupy po 3MMC, takie podobne co było w 2015r! - horsii - 17.02.2023 Rccrystals 3-MMC is still legal in Spain. RE: Gdzie wybrać się na zakupy po 3MMC, takie podobne co było w 2015r! - C84S - 18.02.2023 Super info @horsi |