Co ćpał Adolf Hitler? - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Dyskusje na luzie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=16) +--- Wątek: Co ćpał Adolf Hitler? (/showthread.php?tid=1917) |
RE: Co ćpał Adolf Hitler? - KiszczaK - 19.02.2023 Adolf możliwe że ćpał metaamfetaminy,a na pewno jego żolnierze w postaci okrągłych czekolad,a w środku stymulant. RE: Co ćpał Adolf Hitler? - Lifeisbrutal - 19.02.2023 Mógł ćpać dosłownie wszystko.Są tam jakieś fakty,różne info można poszukać na ten temat.Jaka była prawda tego się już nie dowiemy.No chyba,że nagle jakieś nowe odkrycia będą co całkiem możliwe bo ciągle świat,technologia się rozwija.Czekolada z stymulantem..O czekoladzie z marihuaną słyszałem,ale o czymś takim pierwszy raz.Ale czego to ludzie nie wymyślą RE: Co ćpał Adolf Hitler? - voice.of.voiceless - 19.02.2023 Lifeisbrutal nie masz bladego pojęcia na temat historii i na temat tego co mówisz, napisałeś, że "są tam jakieś fakty" aby w następnym zdaniu dopisać "prawdy się nie dowiemy". jak masz pisać posty o niczym, by zgarnąć dyche klefa, to błagam, nie pisz nic xD RE: Co ćpał Adolf Hitler? - Lifeisbrutal - 19.02.2023 @"PUDZILLA" Widzę twoi koledzy razem z tobą na czele lubią skrzydła podcinać innym osobą,ale jakoś mnie to nie rusza.Bana na nagrody masz z tego co mi wiadomo.Dostałeś dostanie 5 czy ile tam za post tygodnia i co dobre było?Ja Ci tego nie żałuję.Mi żal dupy nie ściska jak ktoś jest aktywny na swój sposób.Ale widzę ty jesteś chodząca encyklopedia.A jeśli coś Ci nie odpowiada to jest opcja ignoruj.Uwagi będę brać do serca tylko od osób ważnych na tym forum takich jak Moderatorzy czy Admin. RE: Co ćpał Adolf Hitler? - voice.of.voiceless - 19.02.2023 nie będę ignorować wierutnych bzdur pisanych na tym forum. juz ci odpowiadam słoneczko, bo chyba nie ten kaliber na mnie wybrałeś po pierwsze, miałem bana na nagrody, ale jestem człowiekiem rozumnych i wiem, że wojny o gruszkę i pietruszkę nikomu tu nie pomogą, na forum mamy wspólny cel - ja i Escobar kartel. Oboje nienawidzimy niebieskiego, każdy ma swoje powody, ale moje są takie, wysyłanie swojej dziwki, aby poszła się skonfidencić na porządnego v (pdw pyszny) oraz wszechobecna cenzura nie jest po drodze z wartościami które staram się reprezentować. po drugie, podcinanie skrzydeł? przeczytaj to jeszcze raz, przyprowadź tu za mordę chociaż trzy osoby, którym zostały podcięte skrzydła, no dalej. Cytuję: "Jesteśmy międzynarodowym forum zrzeszającym szerokie grono badaczy Research Chemicals oraz ludzi, którzy pragną poszerzyć bądź nabyć wiedzę w zakresie RC, a także innych używek." a zatem, czy Twoim zdaniem walka ze spamowaniem tam gdzie się nie powinno, poprawianie czyiś bzdur w tematach już związanymi z tym i owym, czy nawet docinki, które często stosuję to jest podcinanie skrzydeł? Docinam, bo staram się skłonić drugą stronę do przemyślenia tego co napisała, jestem na forach rc od 2017 roku, jeżeli dziś podcinany skrzydła, to kiedyś przeprowadzamy ptasie egzekucje... te docinki wiążą się również z tym, że ponad połowa tutaj nie myśli samodzielnie i nie czyta ze zrozumienie. po trzecie, co jest złego w tym, że dbamy o merytoryczny poziom? piszecie śmieci, nie sprawdzacie co wklejacie, piszecie, kopiujecie, a potem macie pretensję do nas? top piątka plus moderatorzy to powinni kurwa skrzynkę tequili co miesiąc dostawać za to co wkładamy dla forum, a Ty masz czelność pisać o podcinaniu skrzydeł? miałem na trzy miesiące banicje na sample i co, dalej potrafiłem pisać merytoryczne posty, dalej potrafiłem siedzieć na chatboxie, dalej siędzę Tu a nie tam na niebieskim, na hypku czy sperma.info, bo Tu jest moje miejsce, siedzę tu społecznie i byłem jedną z pierwszych osób, która krytykowała (jakiekolwiek) nagrody cotygodniowe. Poświęciłem ponad dwa miesiące życia na siedzenie na tym forum, w moim profilu widnieje przecież statystyka, te ponad dwa miesiące to ok. 20% istnienia forum, teraz sobie weź to przeskaluj, bo gdybym miał Twoim tempem pisać posty, to miałbym ich pięć a może i sześć cyfr. Zmienił się system z tygodnia na co dwa tygodnie, nagle widać gołym okiem kto łajza samplowa a kto siedzi tu, bo ma coś do powiedzenia, chce się czegoś dowiedzieć i podzielić się z kimś swoimi doświadczeniami i wiedzą. ja tutaj daje od siebie jak najwięcej, a nie wymagam nic, z takimi jak Ty jest na odwrót. jako pasjonat historii zwrócilem Ci uwagę na temat tej właśnie dziedziny, jeżeli narkotyzowanie się fuhrera jest faktem, to jak niby prawdy się dowiemy? masz pojęcie czym jest fakt mówiąc o historii? największą odwagą człowieka jest przyznać się do błędu i zmienić poglądy na otaczającą nas rzeczywistość. zanim zaczniesz zarzucać mi czy nam takie wysrywy jak jego ekscelencja gwiazda forum kajabuza, przeanalizuj dobrze nasze osoby, albo po prostu zapytaj po cichu osobiscie, zamiast klepac gównoposty w wątku nie przeznaczonym do tego. RE: Co ćpał Adolf Hitler? - Mrs.Darkness - 13.03.2023 Mi się wydaje że dobra amfetaminę lub metaamfetamine RE: Co ćpał Adolf Hitler? - C84S - 30.10.2023 RE: Co ćpał Adolf Hitler? - Czeslawo - 30.10.2023 Teraz w " wojnie na wschodzie " też dużo % się leje i tablica Mendelejewa "przepracowana"... RE: Co ćpał Adolf Hitler? - Szaryno123 - 30.10.2023 https://youtu.be/f-f0Zw4cx2c?si=VGJUz88qonQ2lAOK RE: Co ćpał Adolf Hitler? - elomaniana - 18.12.2023 To był człowiek który wiedział coś więcej niż szary obywatel. Znał prawa natury . Ale wykorzystywał je w negatywny sposób. Warto o nim poczytać i czegoś się nauczyć od niego. |