Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Klienty torrent - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dział: Bezpieczeństwo w sieci (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=12)
+--- Wątek: Klienty torrent (/showthread.php?tid=2017)

Strony: 1 2 3

RE: Klienty torrent - LOBO - 28.08.2024

(28.08.2024, 19:17)kiertnik82 napisał(a): Kiedyś zawsze używałem uTorrenta i nie miewałem z nim żadnych problemów, dlaczego horsii uważasz, że to oszustwo?

uTorrent jak pisalem zacny i szybki ;-)...tera uzywam qBitTorrent i ssobie ceniem i nie zmieniam 😎

JAk sie zwal ten "huiowy" program do sciagania co zamulal kiepa i bledy wirusy byly...i torrenty go zjadaly jakosciowo ??? kiertnik82

RE: Klienty torrent - kiertnik82 - 28.08.2024

LOBO To jedyny jakiego używałem, więc też nie mam zabardzo porównania, ale nigdy nie narzekałem. Wszystko hulało zwykle jak trzeba.

LOBO  Chodzi Ci o emule, czy coś tego pokroju?

RE: Klienty torrent - DannyDeVito - 28.08.2024

(28.08.2024, 19:25)LOBO napisał(a): uTorrent jak pisalem zacny i szybki ;-)...tera uzywam qBitTorrent i ssobie ceniem i nie zmieniam 😎

JAk sie zwal ten "huiowy" program do sciagania co zamulal kiepa i bledy wirusy byly...i torrenty go zjadaly jakosciowo ???

Byla Kazzza i eMule. Jeszcze byl jeden program do eMula podobny chyba jakis jego Fork.

Ogolnie prywatne torrenty trzymaja sie jakos w miare w stosunku do takich for internetowych ktore zostaly zjedzone przez socjalmedia a filmy przejete przez VOD. Opcji VOD jest teraz tak duzo ze rocznie jakbys mial miec disneya, prime, netflixa, hbo- i pewnie cos jeszcze ktos tam by sobie zazyczyl to wychodzi kolo 1000cbln rocznie. Ja kupuje tylko w grudniu jak jest w promce hbo na caly rok i tyle. W reszte sie nie pierdole... no moze teraz kupilem za te smieszne 50zl na rok prime bo chce sie posmiac z drugiego sezonu pierscieni wladzy.

A pamietacie warezy albo cos takiego jak technologia peer2mail Big Grin?

RE: Klienty torrent - yetow - 28.08.2024

Oj darkwarez pamiętam, to była prawdziwa kopalnia piractwa, po ich zamknięciu żaden warez im nie był wstanie dorównać

RE: Klienty torrent - LOBO - 28.08.2024

kiertnik82 DannyDeVito taa kazza jakei to bylo dziadostwo bida i nedza...no ja tylko mam HBO i kino nowe horyzonty abonamenty...tidala mam do muzy choc on i spotify tam huia placa tym muzykom..netflixy srixy to sziety choc oczywista sa tam zacne rowniez filmy

RE: Klienty torrent - horsii - 28.08.2024

kiertnik82 reklamy. Kurwa torrentuje sobie gierkę a obok mi miga jakiś bullshit że wygrałem 25 spinów. Podziękuję. xD Teraz używam Deluge.

a tak ogólnie co do torrentowania to polecam rutracker.org, tylko konto załozyc.

RE: Klienty torrent - kiertnik82 - 28.08.2024

horsii Hehe, no bardzo możliwe. Ja ostatni raz ściągałem torrenty może z 5 lat temu, a może i więcej to wtedy raczej nie było tych reklam, bo nic takiego nie kojarzę. Ale wiadomo jak to jest dzisiaj z tymi reklamami, wpierdalają się gdzie tylko mogą, więc pewnie uTorrenta także to nie  ominęło.

RE: Klienty torrent - kot_kreskowy - 28.08.2024

Ktoś z tego jeszcze korzysta? XD
Osobiście to ściągałem coś ostatnio z dekadę temu...

RE: Klienty torrent - horsii - 28.08.2024

kiertnik82 taa, kiedys to utorrent wygladał normalnie. 

Ale teraz tam jest najebane w programie tyle, że to nie jest klient torrent z reklamami tylko program do oglądania reklam z funkcją torrentowania.
Tak to wyglądało pare lat temu, mniej więcej. I jeszcze pamietam że sie pojawiały w programie kurwa lewe przyciski DOWNLOAD NOW itd. xD

[Obrazek: image.png]

RE: Klienty torrent - yetow - 29.08.2024

Też korzystałem z utorrent ale w wersji web, nigdy mnie nie zawiódł, teraz mam chyba bittorent web. 

kot_kreskowy oczywiscie, wiele filmów nie ma na streamingach, a w jakość 720p na jakiś stronach typu cda to mam wywalone jajca. Polecam ten serwis https://lekuluent.et/ ale tylko po angielsku, no i te ich 1080p nie jest jakiejś super jakości, na torrentach da się lepszą jakość ogarnąć