Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Antyoksydanty czyli pomoc w oczyszczaniu organizmu - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dział: Zdrowie i detoks (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Wątek: Antyoksydanty czyli pomoc w oczyszczaniu organizmu (/showthread.php?tid=2041)

Strony: 1 2 3

RE: Antyoksydanty czyli pomoc w oczyszczaniu organizmu - kot_kreskowy - 22.03.2023

mati54 
Tak, w "kręgach kulturystycznych" nic nie działa tak jak trzeba bo większość z nich napierdala sterydy, a suple dla nich mogą być wzbogacane o inne substancje, aby to razem dało oczekiwany efekt.
To co jest dobre dla "kulturysty" niekoniecznie będzie dobre dla normalnego człowieka, a może tylko wyrządzić więcej szkody niż pożytku.
Nie twierdzę, że produkty kfd czy inne dla sterydziarzy są złe. Po prostu mogą być bardziej inwazyjne.

Ponadto @"PUDZILLA" też ćwiczy i to bez sterydów i jeśli na niego działa taki produkt, to zapewne zadziała też i na mnie. Proste.
Sorry, ale zaufam właśnie jego opinii w tej kwestii.

I jeszcze jedno, gdyby produkt nie posiadał deklarowanej wartości, UOKIK bądź inne instytucje rozerwałyby takiego producenta na strzępy.

RE: Antyoksydanty czyli pomoc w oczyszczaniu organizmu - mati54 - 22.03.2023

Na starcie zaznaczam, że odpowiadam komus, kto nawet nie powienen juz pisac opini w odpowiednich watkach bo zwyczajnie takie wpisy od osoby uzależnionej nijak sie maja do osob, ktore spozywaja cos sporadycznie, a do tego regularnie przypierdala sie do mnie, jedynie kompromitujac sie swoja wiedza.
Twój pierwszy akapit nie bardzo wiem do czego sie odnosi a zostałem tam oznaczony jakby był odpowiedzią na cos co napisałem. Zwyczajnie nie wypowiadaj sie o czyms o czym nie masz pojecia.
Drugi akapit tez niezbyt wiem w którym miejscu napisałem ze cos NIE DZIAŁA, napisałem, ze jest lepszy wybór. 
Ostatnie zdanie to poza tym ze dowiedziales sie o istnieniu UOKIK nie wnosi nic, wiec teraz zerknij jak sobie owy urzad radzi w praktyce a nie teorii. Plus dla ciebie, ze poswieciles chociaz 30 sekund na znaleznie, ktory podmiot w idealnym swiecie by nie pozwalal na dzialanie np firmom scamerskim. 
Na koniec pozwolilem sobie cie zacytowac, mam nadzieje ze chociaz ludzie zobacza wlasnie owy cytat Smile :
"Nie twierdzę, żprodukty kfd czy inne dla sterydziarzy są złe. Po prostu mogą być bardziej inwazyjne." 

W trosce o wlasne zycie od razu wyrzucilem to zlowrogie WPC i omege 3 do kosza, jestem twoim dluznikiem ale prosze nie oznaczaj mnie, bo zwyczajnie lubie czytac rzeczy madre albo chociaz zabawne, chwalenie sie na ogół swoja glupota bawi raz, potem juz tylko zenuje.

RE: Antyoksydanty czyli pomoc w oczyszczaniu organizmu - kot_kreskowy - 23.03.2023

mati54 
O chłopie, ależ Ty musisz mieć smutne życie...
Tym bardziej raduje mnie myśl, że potrafiłem swoją głupotą i debilizmem choć na chwilę Cię rozbawić i sprawić, że na Twej smutnej twarzy zagościł uśmiech
Pozostawiłem Ci nawet w prezencie plusika, by mocą swą pokrzepiającą rozweselił Twe serce na wieki

Chylę czoła i ustępuję miejsca, gdyż dzięki Tobie zrozumiałem, że tłuczone szkło sypane na drodze nie jest godne Twej bosej stópki

Czy wybaczysz mi o jaśnie hrabio mój nietakt?
😎

RE: Antyoksydanty czyli pomoc w oczyszczaniu organizmu - voice.of.voiceless - 23.03.2023

mati54  sebekx9 napisałem do ostrovitu prosbe o analizy chromatograficzne, zaskoczyliście mnie tą wiadomością, a skąd Wy takie info macie?

RE: Antyoksydanty czyli pomoc w oczyszczaniu organizmu - kot_kreskowy - 23.03.2023

@"PUDZILLA" 
Jak przeczytasz wyniki analizy, to suplement może stracić moc😎

RE: Antyoksydanty czyli pomoc w oczyszczaniu organizmu - voice.of.voiceless - 23.03.2023

mati54 sebekx9 o jakich produktach mowa w tych kręgach kulturystycznych? dostałem odpowiedź właśnie. nagonka nagonką, ale wiecie, słabo tak powielać czyjeś domysły.

RE: Antyoksydanty czyli pomoc w oczyszczaniu organizmu - sebekx9 - 23.03.2023

@"PUDZILLA" 
Testowałem ich białka, „bąki” większe itd 
To nie nagonka tylko empiryczne odczucia, opinia

sebekx9 przy zwiększonej podaży białka w posiłkach zawsze są gazy

też mówię ze swojego doświadczenia

(23.03.2023, 15:30)PUDZILLA napisał(a): mati54 sebekx9 o jakich produktach mowa w tych kręgach kulturystycznych? dostałem odpowiedź właśnie. nagonka nagonką, ale wiecie, słabo tak powielać czyjeś domysły.

Trzeba by porównać skład produktu 1:1 

Być może konkurencja ostivit dodaje jakieś składniki, które mogłyby powodować lepsze ich działanie.
Albo ostrovit ładuje gorszej jakości półprodukty.
A może to tylko subiektywne odczucia części konsumentów.

RE: Antyoksydanty czyli pomoc w oczyszczaniu organizmu - ProducentRC - 23.03.2023

kot_kreskowy  ja na oczyszczenie organizmu po wszelakich chemicznych substancjach stosowałem napary ziołowe, polecam "mierznica" "gwiazdnica" "czarcie żebro" trzy razy dziennie po trzy szklanki każdego z ziół, czyli 9 szklanek naparu dziennie, przez 10dni wyszło ze mnie cała chemia, tylko podczas stosowania tej terapii występuje intensywne wypacanie toksyn i trzeba kilka razy tyle chodzić do łazienki żeby się odlać, te zioła wypłukują dużo minerałów z organizmu i trzeba suplementować magnez, potas, wapno, i witaminy z grupy B