![]() |
|
3-CMC Mirror - Opinie o produkcie - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: EscobarStore.com (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36) +--- Wątek: 3-CMC Mirror - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=2074) |
RE: 3-CMC Mirror - Opinie o produkcie - Attenborough - 13.04.2023 A jak po tym z libido? Nada się do zabawy we dwoje i w większej grupie? RE: 3-CMC Mirror - Opinie o produkcie - Leśny_koteł - 13.04.2023 Po tym co napisał beenie, to myślę, że libido wysoko może być. Jeśli jego tester porównał to do słabego koksu, to powinno być libido. RE: 3-CMC Mirror - Opinie o produkcie - voice.of.voiceless - 17.04.2023 wybaczcie, że tak lakonicznie będzie, ale 180mg sniff jest w działaniu jest jak zwykła trójka, dla mnie jest ok, nie piecze tak przy sniffie, dobrze sie wchłania, ale spływy są obrzydliwe, spoko tylko jeden wielki mankament, działa krótko, bo u mnie już śladowe ilości fazy a wrzuta o 10:50 11:42 nie mam porównania co do innych trójek, pablo nie pamiętam, a omikrona nie brałem, jednak jednak w strone pablo myślę to idzie RE: 3-CMC Mirror - Opinie o produkcie - tome3eqkks - 17.04.2023 Attenborough Jak najbardziej możesz działać w towarzystwie Mirrorka - libido na wysokim poziomie i zdaniem testerów mocno opóźnia finał 😎💪👍😁 @"PUDZILLA" ,,nie mam porównania co do innych trójek, pablo nie pamiętam, a omikrona nie brałem, jednak jednak w strone pablo myślę to idzie" Słuszna uwaga , ma w sobie coś z Pablo, ale ma też coś z Guzmana - COŚ TYPOWEGO DLA DOBREJ TRÓJECZKI Spływ - rzeczywiście do najprzyjemniejszych nie należy. Zastanawia mnie jednak to że po nie całej godzinie od aplikacji , faza u Ciebie zaczęła być prawie nie widoczna...hmmm... Może tolerka ,,zbudowana'' przez coś testowanego wcześniej? Według licznej grupy testerów którzy mieli okazję badać 100g tej substancji, jest to jedna z nielicznych w ostatnich czasach trójek, która utrzymuję się długo w działaniu i nie powoduję mega- turbo chcicy na dorzutki. Dorzutki są raczej spowodowane tutaj miłością do badanej substancji a nie słabym działaniem 😎😍😁 Myślę że jeśli ktoś szuka trójki na przyzwoitym poziomie może śmiało pobierać ![]() Pozdro RE: 3-CMC Mirror - Opinie o produkcie - voice.of.voiceless - 18.04.2023 tome3eqkks u mnie ciśnienie takie, że lufki przepychałem wszystkie, jak znalazłem kamyk 0.2 wczoraj (niestety) to nie mogłem się powstrzymać i poszla wrzuta 180mg co opisalem wyzej no coś tam pojadłem, ale jeszcze pare szczurów to wrzuci i porównamy wyniki RE: 3-CMC Mirror - Opinie o produkcie - tome3eqkks - 21.04.2023 Ogólnie nie wiem jakeu was ale szczury mając świeże porównanie z Mirrorem innych sortów od ulicznych druidów jednogłośnie twierdzą że: Nie ma obecnie dostępnego diamentu lepszego niż Mirrorek i chcą więcej 😎😎😎 RE: 3-CMC Mirror - Opinie o produkcie - voice.of.voiceless - 25.04.2023 TAK FINALNIE MA WYGLĄDAĆ MIRROR, INFO Z GÓRY ![]() mozliwe brazowe malutkie kawaleczki tytoniu, bo na tym zeszycie rozrabialem, a tylko suchą szmatką na szybko go przetarłem ![]() górny jpeg 0.15 dolny 50g info o badanym / 21/170/77 / ostatni raz z tym (ketonami) nieszczesnym mirrorem opisywałem tutaj, 3 tyg wczesniej choco w niestety sporych ilosciach, tolerancja do najmniejszych nie nalezy, ale liczmy, ze po 300mg ulicznika byloby dobrze / 2x silownia, codziennoe cwiczenia w domu, cykl ligandrolowy, prl-5-83, NAC stosowane podemnie na terapie poturbexową, dieta wzbogacona o ashwaghande, spiruline, magnez, kwasy omega i wit d3 ale niestety, regulamin obowiązuje, recenzja za sampel ![]()
Dobra kurwa, a działanie? Peak spokojnie 50-60 minut się utrzymywał, mi pizda zeszła jakoś po 1.5h, zegarka nie pilnowałem, bo byłem taki WYJEBANY, że w kuchni jedną ręką ziemniaki tłukłem, drugą schabowe przewracałem, nogą psu wode nalewałem, a drugą nogą czytałem Terence McKenna. Peak nadchodzi w 5 minut, TAK CZUĆ TEN JEBANY RUSH JAK ZA DAWNYCH LAT, normalnie jakbym hexenu zapierdolił, przez chwile miałem takie wrażenie, rush długo, prawie przez cały peak, koleszka wyszedł przed zajebaniem linii i wrócił po 20 minutach, i wyglądało to mniej więcej tak ![]() Wiele razy pisałem, ze u mnie na mieście lata kozak w chuj sort nawet fote mam ![]() ale mirror zjada go na śniadanie, tak przezajebistej trójki nie jadłem od czasów dopalamy, szkoda, że nie mam porównania do 3cmc od ducha ocena obiektywna 9.5/10 (+czas działania, rush, peak, lekki spływ, dobra wchłanialność) ocena subiektywna 8.5/10 (jak na te lata 10/10, ale biorę pod uwagę całokształt, czyli od 1. klefusia sprzed 6 lat, 8.5/10) dobrze, ze juz tego nie mam, bo bym sam całe to opierdolił, jakbym się w pore nie opamiętał to nie bomba, to ruscy NIE SPRAWDZAŁEM LIBIDO, PRZY TAKIM ROZPIERDOLU TO PO WYJSCIU Z KUCHNI NAKURWIAŁEM W WARTHUNDERA, SKILLSY x77777 RE: 3-CMC Mirror - Opinie o produkcie - horsii - 25.04.2023 @"PUDZILLA" Zajebsta recka, nc dodac nic ująć. Po tym tekście na 100% swam się skuszę na ten sorcik - z pewnoscia. PS. Ale mogłeś napisać, że tego gifa z klefem z My Little Pony to ja zrobiłem
RE: 3-CMC Mirror - Opinie o produkcie - wwojtuss - 25.04.2023 mam nadzieje ze taki sort bedzie rowniez w nagrodach za aktywnosc za dwa tygodnie, chetnie zdalbym relacje i ocenil
RE: 3-CMC Mirror - Opinie o produkcie - Attenborough - 26.04.2023 Zamowienie poszło, ciekawe jak się Mirror sprawdzi. Ostatnimi czasy deficyt trójek z libido. Może laborant potrzebuje odpoczynku, choć porównując w tym samym czasie do zapasów sprzed kilku miesięcy czuć niedosyt. |