Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Scam plugi, peje etc. - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Zakupy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=23)
+--- Dział: Nieuczciwe sklepy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=19)
+--- Wątek: Scam plugi, peje etc. (/showthread.php?tid=2108)

Strony: 1 2 3

RE: Scam plugi, peje etc. - C84S - 06.05.2023

Oraz przestań oglądać TV

[Obrazek: 274333263-1721618998040964-3999683179980564570-n.jpg]

RE: Scam plugi, peje etc. - CLINT EASTWOOD - 06.05.2023

Podobno kultowa tv nie oglądam od kilku lat polecam chociaż internet też kipi od propagandy i innych dziwncyh teorii rodem z krainy dziwolągów xD

RE: Scam plugi, peje etc. - horsii - 06.05.2023

Dokładnie, j.w. - internet kipi od propagandy. Nie chodzi o zaprzestanie oglądania TV - chodzi o nauczenie się identyfikowania źródeł i metod. Podobno kultowa

RE: Scam plugi, peje etc. - wwojtuss - 06.05.2023

CLINT EASTWOOD  jak masz za duzo czasu wolnego to polecam grupki dla plaskoziemcow na facebooku xDDDD niezle okazy tam grasuja

RE: Scam plugi, peje etc. - CLINT EASTWOOD - 20.05.2023

(06.05.2023, 19:37)wwojtuss napisał(a): CLINT EASTWOOD  jak masz za duzo czasu wolnego to polecam grupki dla plaskoziemcow na facebooku xDDDD niezle okazy tam grasuja

PEWNEGO DNIA POWIEDZIAŁEM STANOWCZE:
jebać to. 

Poszedłem na kompromis. Ziemia jest półkulą. Połowa dla plaskich, druga na kulistych. 

Zastanawia mnie co zrobią PŁASZCZKI jak już udowodnią ze ziemia jest jak  placka.

Macie jakieś logiczne wytłumaczenie? Nie wiem staną na obrzeżach dysku i zaczną skakać zeby zrobić jakąś tam kule?

RE: Scam plugi, peje etc. - tlas - 13.07.2023

Freedom society, tam to az szare komorki uciekaja xD

RE: Scam plugi, peje etc. - JureKiler - 13.07.2023

(05.05.2023, 15:25)CLINT EASTWOOD napisał(a): Coś mi na jakimś tg od kilku dni obija się o oczy Podobno kultowa że ktoś się posypał z patentem na inposty i dużo dobrych sklepów na tg zawija interes. Uważajcie jak odbieracie duże zamówienia Smile

Co to kurwa za straszenie debilne

RE: Scam plugi, peje etc. - kinley'e'jaison - 06.08.2023

(20.05.2023, 07:10)CLINT EASTWOOD napisał(a): PEWNEGO DNIA POWIEDZIAŁEM STANOWCZE:
jebać to. 

Poszedłem na kompromis. Ziemia jest półkulą. Połowa dla plaskich, druga na kulistych. 

Zastanawia mnie co zrobią PŁASZCZKI jak już udowodnią ze ziemia jest jak  placka.

Macie jakieś logiczne wytłumaczenie? Nie wiem staną na obrzeżach dysku i zaczną skakać zeby zrobić jakąś tam kule?

ta, stana na krawedzi horyzontu aby spierdolic sie z jego granicy zeby zobaczyc to na wlasne oczy.
a wracajac do tematu wy tak na serio tacy zieloni w tych telegramach? jak to dziala tak samo jak vendorzy tylko 4 razy sprawniej Big Grin pewnie wyjde na zjeba co zechce zareklamowac kolegow, wiec nie powiem kto, ale sam znam z 4 osoby co na tele dzialaja i obecni V mogliby siura w tym swiecie polizac  Undecided Undecided

RE: Scam plugi, peje etc. - fiodor - 07.08.2023

No no tak sprawniej, że 1 drugiego sprzedaje później albo przed spotkaniem jeszcze haha

RE: Scam plugi, peje etc. - wwojtuss - 12.08.2023

pierdolcie te gownotelegramy, macie tu pelno rzetelnych vendorow z zajebistymi temacikami, nie do wiary ze ktos siedzacy na dopale korzysta jednoczesnie ze zjebanych sklepow telegramowych