Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
MDPV - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Chemicznie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=25)
+--- Dział: Stymulanty (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=27)
+--- Wątek: MDPV (/showthread.php?tid=2157)

Strony: 1 2

RE: MDPV - DannyDeVito - 21.07.2024

MDPV - nigdzie nie widzialem nawen na polskim DN - musiaby czlowiek popatrzec za granica.
BTW, moze ktos opisac subiektywnie roznice miedzy MDPV a MDPHP?

RE: MDPV - dzwudziesty - 21.07.2024

Mdpv miliard razy mocniejsze. Praktycznie nie do zdobycia. 
Przedawkowanie jest dziecinnie proste, działa dużo dłużej i intensywniej

RE: MDPV - kej9 - 21.07.2024

to cos w sam raz dla Lifeisbrutal Podobno kultowa

RE: MDPV - Mglus808 - 23.09.2024

Czy jeszcze kiedyś wrócisz ??

RE: MDPV - NieMaCiagu - 24.09.2024

po ciemnej stronie mocy dwa lata temu szlo dostac z wysylka z zagranicy i to gdzie sie chcialo. obecnie ciezko o dobry i pewny market

RE: MDPV - Lukas1985 - 24.09.2024

(21.07.2024, 18:24)dzwudziesty napisał(a): Mdpv miliard razy mocniejsze. Praktycznie nie do zdobycia. 
Przedawkowanie jest dziecinnie proste, działa dużo dłużej i intensywniej

Nie do końca. Różni się w dużej mierze zakresem efektów. Jak to przy pirolidynovalerofenonach zapewne rusza układ cholinergiczny więc łatwiej o schizy. 
Jedyne sensowne dawkowanie tak MDPHP jak i mdpv to rozpuszczenie 100mg w 100ml i podawanie podjęzykowe po 1mg i ocena mocy. 
Co wy byście powiedzieli jakby tak szło ogarnąć 2-DPMP ?

RE: MDPV - DannyDeVito - 24.09.2024

Jakby MDPV bylo gdzies dostepne prosze o tym trabic ewentualnie jakis priv. Potrzebuje tej substancji do microdosingu.

RE: MDPV - Metykatykot - 24.09.2024

Każdy potrzebuje mistrzu, każdyPodobno kultowa poza tym mdpv to chyba tylko mikrodozingPodobno kultowa
PS. Czy Funky od kolekcjonera nie był pierwotnie na tym?

RE: MDPV - Mglus808 - 24.09.2024

@"777" kiedys któryś vendor miał mdph/mdpv i moc tego była tak ogromna aż ciężka do opisania, czyste bialutkie takie jakby śnieżynki tylko nie krystaliczne bialutkie i mięciutkie, było mega elektrostatyczne tak jakby latało sobie i przykeljalo się niczym worek do ręki który nie chce się odkleić gdy rzucasz nim do kosza  Podobno kultowa

Późniejsze sorty zmieniły kolor na szary/żółty i to raczej było mdph jak sobie teraz tak przypominam ale różnica podobno niewielka między tymi substancjami, poprostu monkey dust 🐒
Pamiętam historie jak tego pierwszego sortu kolega wziął 2g i po tygodniu przychodzi mówi że taka petarda pół osiedla się porobiło razem z nim nic nie spal i pyta co to kurwa jest ! Lata mijają a on to opowiada  Podobno kultowa A ja myślałem że nie zasmakowało, to było najmocniejsze co kiedykolwiek miałem okazję próbować

W 2014 miałem okazję próbować mdpv modyfikowanego ale dokładnego przebiegu tripu nie pamiętam po tylu latach wiem że napewno było grubo bo sklepik miał dużo smakowitości w ofercie  Podobno kultowa być może ten najlepszy sort miałem od nich również kto by to sobie teraz przypomniał xd

[Obrazek: IMG-1237.jpg]