METH-PIKO - Opinie o produkcie - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: Escobar.store (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36) +--- Wątek: METH-PIKO - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=2195) |
RE: METH-PIKO - Opinie o produkcie - wwojtuss - 08.06.2023 JureKiler mowisz jakby "meta ze stanow" to byla inna substancja niz meta europejska RE: METH-PIKO - Opinie o produkcie - kot_kreskowy - 08.06.2023 markchap Jakoś mało przekonująco brzmisz. Nie jestem specem od piko, jadłem je tylko raz w życiu, alej akoś nie przypominam sobie nieogaru po tym. Kryształy ze zdjęcia też jakoś nie wydają się być mokre. A po tylu pięknych sortach jakie Escobar wprowadził przez lata, jakoś cieżko mi uzmysłowić sobie, by nagle chciał wprowadzać taką katastrofę, o której piszesz... Pozwolę sobie poczekać na opinię od bardziej wiarygodnych użytkowników. RE: METH-PIKO - Opinie o produkcie - fiodor - 08.06.2023 Tak jak kot_kreskowy piszę dokładnie, mnie też nie przekonujesz. Sam nigdy metha nie próbowałem, ale nie chce mi się wierzyć w odczuwanie tylko 15 minut przyjemności. Nic nie zarzucam Ci, ale dopóki sam nie sprawdzę raczej nie ocenie RE: METH-PIKO - Opinie o produkcie - horsii - 08.06.2023 Nie żeby coś, ale gdyby takie jednopostowe konta opatrywały swoje posty pełne rewelacji jakimiś fotkami sortu, to te opinie byłyby z pewnością bardziej wiarygodne. Już były takie posty, jak ten koleś który rzekomo stestował a-pvp reagentami i wyszły mu jakieś dziwne rzeczy - zdjęć z testów nigdy nie dostarczył, i po krytyce już nigdy więcej się na forum nie zalogował Tak samo jak koledzy wyżej, poczekam na więcej opinii. RE: METH-PIKO - Opinie o produkcie - olenucki - 08.06.2023 Nie słuchajcie tego pierdolenia... Ja raz w życiu próbowałem mety prawdziwej dawki 60mg niestety tylko. Pobudza mentalnie, fajan rzecz, nie wiem jak z euforia bo dostałem mała lage poczęstowany. Ale na pewno warto spróbować.. tylko zjazd po tym jest okropny niestety... Możliwe psychozy i mania prześladowczą :-( RE: METH-PIKO - Opinie o produkcie - duch - 09.06.2023 Ja wiem że to dział esco , ale no muszę napisać parę słów. Piszę z punktu widzenia sprzedawcy , kur... my się staramy , ogarnąć to - czy tam to , każdy i ja i esco i inni chcą przeciez jak najlepszy towar , nikt nie chce sprzedawać gówna. I zawsze trafi się taka czarna owca co mu coś nie pasuje, ok ma prawo do tego - niech mu nie pasuje. I ma prawo też o tym napisać. Ale wiemy przecież że esco dopiero to wprowadził do sprzedaży. Po co na start psuć opinie produktu. Może to tylko tobie nie pasuje, może po prostu się nie znasz. Każdy rozgarnięty , jak bedzie chciał to sam kupi małą ilość i sprawdzi. Nigdy nie kupowałem od esco nic, ale nie raz piszą mi klienci w mailach i czytam tu na dopal , to raczej vendor który się stara i wątpię żeby kupił jakieś gówno. Sam poleciłem ostatnio klientowi esco bo pytał mnie o 4mmc , nie poleciłbym oszusta przecież Sam mu zazdroszcze że ma mete , , i 4mmc Pamiętajcie że jeszcze działa tan komunista i oszust z dopka i on też będzie powoli czuł nasz oddech na plecach. Dowody na to że tak jest to choćby ataki ddos na dopal , przecież nie robi tego ktoś tak oo bo mu się nudzi. Taki atak jak był na dopal to koszty i to nie małe. Ktoś kto czuje konkurencje , mocną konkurencje , dlatego atakują . Takie posty to też może być komunista, może nie on bezpośrednio ale co za problem zapłacić temu czy tam temu. Pozdrawiam i jebać komunistów duch RE: METH-PIKO - Opinie o produkcie - kot_kreskowy - 09.06.2023 duch Brakuje słów podziwu dla Ciebie ❤️💪 Dobrze gadasz, gramy do jednej bramki. Jebać tą ukraińską kurwę! RE: METH-PIKO - Opinie o produkcie - Escobar - 09.06.2023 (08.06.2023, 14:06)markchap napisał(a): Szczerze? Gówno, spodziewałem się wiecej. Zamiast twardych kryształow jak kamień, mokre gówno. Podaj prosze adres email z ktorego zamawiales Wystarczy np: erg...@onet.pl RE: METH-PIKO - Opinie o produkcie - cherrykokolino - 09.06.2023 Siemanko No też zamawiałem, nic mokrego nie miałem fajnie temat się kruszy jak szkiełko, Nie wiedziałem czego się spodziewać bo pierwsze spotkanie z piko hah , na początku takie mini uczuleniowki szły nie wiem ile z 20mg fajny stymulant, później jak zajebałem nie wiem na oko z 50mg to mnie wyjebało w chuj był lekki nieogsr ale potem łączyłem z cherry Coke i z 4mmc i moim jeszcze osiedlowym krixem to ciężko powiedzieć ale jak dla mnie piko bardzo fajne polecam każdemu ---- Miałem wczoraj dać znać ale nie miałem głowy do tego haha pozdro Yyyy sory miałem dać w srode wieczorem a to juz piatek hah RE: METH-PIKO - Opinie o produkcie - fiodor - 09.06.2023 cherrykokolino rozumiem, że nie vapowales ? |