CO ROBIC GDY ZAPUKA POLICJA / UNIKANIE PRZYPALU / TIPY / - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Bezpieczeństwo fizyczne (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=13) +--- Wątek: CO ROBIC GDY ZAPUKA POLICJA / UNIKANIE PRZYPALU / TIPY / (/showthread.php?tid=2399) Strony:
1
2
|
RE: CO ROBIC GDY ZAPUKA POLICJA / UNIKANIE PRZYPALU / TIPY / - Mef123 - 08.09.2023 JaTylkoPatrze Kurwa a czego ja nie robiłem albo przez balkon do staruszki mieszkanie niżej RE: CO ROBIC GDY ZAPUKA POLICJA / UNIKANIE PRZYPALU / TIPY / - Amanita - 08.09.2023 Hoxed mi już to Twoje zdjęcie pasuje Kaczka - przeglądaczka . Nad rzeczką opodal krzaczka, mieszkała kaczka dziwaczka. Lecz zamiast trzymać się rzeczki, robiła piesze wycieczki. Że he? Raz poszła więc do fryzjera, poproszę o kilo sera (idz na kawę, zakupy...) Tuz obok była apteka.... wow (bądz piekna i zdrowa e he ) Poproszę mleka 5 deka, Z apteki poszła do praczki kupować pocztowe znaczki. Że he? Gryzły się kaczki okropnie: "A niech tę kaczkę gęś kopnie!" Znosiła jaja na twardo I miała czubek z kokardą, A przy tym, na przekór kaczkom, Czesała się wykałaczką. Kupiła raz maczku paczkę, By pisać list drobnym maczkiem. Zjadając tasiemkę starą, Mówiła, że to makaron. A gdy połknęła dwa złote, Mówiła, że odda potem. Martwiły się inne kaczki: "Co będzie z takiej dziwaczki?" Aż wreszcie znalazł się kupiec "Na obiad można ją upiec!" Pan kucharz kaczkę starannie Piekł, jak należy, w brytfannie. Lecz zdębiał, obiad podając, Bo z kaczki zrobił się zając. W dodatku cały w buraczkach, Taka to była dziwaczka! Zając znika z kapelusza nawet a buraczki są zdrowe na wątrobę. Panie, sumienie mam czyste jak chusteczka haftowana co ma 4 rogi, a po Twoich postach jak debilka w dobrych, ciemnych okularach po składzie się poruszałam. Licho nie śpi, człowiek powinien. Robisz robotę, wiadomo, ze SF, jako niedoszła pisarka doceniam. Niech moc będzie z Toba. Spokojnej nocy, Dobrego dnia RE: CO ROBIC GDY ZAPUKA POLICJA / UNIKANIE PRZYPALU / TIPY / - Diabeuu666 - 16.04.2024 Jak zapukała policja do ziomka bo byliśmy za głosno i sąsiad zadzwonił. To ziomek stał na baczność blady. Ja na kanapie rozjebany na pełnym luzie. Możecie mi nie wierzyć ale mówię do nich. Kurwa zajebiście wyglądacie w tych strojach, serio prawie się obsralem haha a kolega widzę zjaarany... Hehe spoko my tez. Siadajcie. Prochu? LSD? Co potrzeba? Nocka przed wami. Dajcie na luz. Dam wam za friko. Pytanko??? Możemy z wami na akcje jechać? Porobimy się wszyscy, pojaramy, hahahaha jaja będą w chuj. Zleci wam szybko przynajmniej. Śmiali się serio.. przybilem piątkę z nimi. Powiedzieli ale ciut ciszej i miłej zabawy hehe. Gitara RE: CO ROBIC GDY ZAPUKA POLICJA / UNIKANIE PRZYPALU / TIPY / - kej9 - 16.04.2024 jak zapukaja to powiedz zeby spierdalali bo zadzwonisz po policje. gorzej jak wchodza i nie pukaja chujki RE: CO ROBIC GDY ZAPUKA POLICJA / UNIKANIE PRZYPALU / TIPY / - Czeslawo - 16.04.2024 Żarty żartami, ale nie ma sensu robic z siebie cwaniaka, co to da, że co przed ziomkiem zrobi się z siebie kozaka ? To wszystko działa na niekorzyść, bo zrobi się z nich debila, później będą chcieli na przesłychaniu zrobić frajera z tego co wcześniej pajacował. Pyanie też jaka zapuka ? Może zapukać dzielnicowy, może przyjechać patrol, albo cały autobus AT ? Każdy wariant to przecież różnica konkretna i jakieś porady muszą być osadzone w konkretnej rzeczywistości. Z fartem. RE: CO ROBIC GDY ZAPUKA POLICJA / UNIKANIE PRZYPALU / TIPY / - kej9 - 16.04.2024 ja tu tylko swiruje Czeslawo mordo. wiadomo ze nie ma co udawac chuj wi kogo RE: CO ROBIC GDY ZAPUKA POLICJA / UNIKANIE PRZYPALU / TIPY / - monio - 10.05.2024 Udaje że niema nikogo w domu |