Nie jestem Kurwa kajabuza - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Hydepark (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=45) +--- Dział: Luźne tematy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=47) +--- Wątek: Nie jestem Kurwa kajabuza (/showthread.php?tid=2408) |
RE: Nie jestem Kurwa kajabuza - horsii - 19.07.2023 O kurwa, jak ten mundur zobaczyłem, to uwierzyłem. Żołnierz by nie skłamał! Nie no, ja mu wierzę RE: Nie jestem Kurwa kajabuza - Epsiakos - 19.07.2023 Dla porównania pierwszy screen to moje konto @"PUDZILLA" daj mi moment, bana nie dostałem ale zaraz ci skrina walne Nick miał ten sam, daj mi moment żeby to odkopac Głównie po tym że wypowiadał się w dwóch wątkach co i ja, specyficzny Nick miał a ja mam pamięć do takich rzeczy. Stąd też często odpisywałem jemu, wiadomo ktoś kto cię może kojarzyć itp Do samego kojarzenia, po prostu z nicka i tego co tam pisal, wszystkie rozmowy pomiędzy nami są tutaj jawne, innego konkretu nie mieliśmy RE: Nie jestem Kurwa kajabuza - voice.of.voiceless - 19.07.2023 Epsiakos buahhahahahah nawet na dopku robił multi, mocarny typiarz, poprzedni nick jego to jakisdziwnytyp RE: Nie jestem Kurwa kajabuza - Epsiakos - 19.07.2023 horsii dziękuję za dużą dawkę zaufania w tej kwestii na 100% nie zawiode RE: Nie jestem Kurwa kajabuza - kot_kreskowy - 19.07.2023 Epsiakos Wierzę Ci Jednak do tej pory wszystko wskazywało że twoje konto oraz tego zjeba to jedna i ta sama osoba. Ciebie przepraszam, a tego karalucha niech kurwa chuj jasny strzeli. Co to jest kurwa za śmieć to głowa mała. RE: Nie jestem Kurwa kajabuza - Epsiakos - 19.07.2023 (19.07.2023, 14:34)PUDZILLA napisał(a): Epsiakos buahhahahahah nawet na dopku robił multi, mocarny typiarz, poprzedni nick jego to jakisdziwnytyp Kurwa, tez cos kojarze... pozniej poszperam moze cos znajde jak chcesz kot_kreskowy Nic sie nie stalo, najwazniejsze ze sie wyjasnilo RE: Nie jestem Kurwa kajabuza - xumbo - 19.07.2023 Co jak co ale tytuł posta mnie rozjebał na czynniki pierwsze XDS RE: Nie jestem Kurwa kajabuza - kot_kreskowy - 19.07.2023 Git🤘 Ten zjeb Gdy rozpętała się wojna totalna miedzy nim a @"PUDZILLA" , myślałem że pudzilson przesadza, że to kajabuza ma słabszy okres czy coś i nawet trochę go broniłem na początku, ale im dalej w las tym więcej zacząłem dostrzegać... Kurwa, jaki byłem naiwny to aż mi wstyd. Ten człowiek to manipulant z pierwszej ligi. Wszystko musi się kręcić wokół niego. Pępek świata pierdolony. Pudzilla to nawet myślał że ja się z nim wafelkowałem, bo faktycznie mogło to tak z boku wyglądać, lecz nigdy tak nie było. Ja do każdego podchodzę po prostu normalnie, tak jakbym sam chciał być traktowany i z każdym staram się żyć w zgodzie. Ech... Szkoda gadać. Marnowałem tylko swój czas. Taka smutna prawda. Dzisiaj jajabuza to majkel dżekson XD Kim będzie jutro, czas pokaże. Prawda panie RE: Nie jestem Kurwa kajabuza - voice.of.voiceless - 19.07.2023 dzisiaj michael jackson, wczoraj elton john, a jutro kto? RE: Nie jestem Kurwa kajabuza - Epsiakos - 19.07.2023 (19.07.2023, 16:07)xumbo napisał(a): Co jak co ale tytuł posta mnie rozjebał na czynniki pierwsze XDS Czasami wulgaryzmy podkreslaja wage i dosadnosc tego co chcemy przekazac xD dawno sie tak nie odpalilem, dopiero co czlowiek chce dac sie poznac z dobrej strony a juz by byl spalony. Jezeli to byl faktycznie on, to ci powiem Reszte zostawiam administracji peace @"PUDZILLA" Poszperalem troche, ten nick co podales wypowiadal sie w dzialach z Nepem i 3cmc ice na drugim forum no oczywix odpowiada sam sobie pod nickiem majk i Kajmanbuza |