![]() |
MDMA-Wątek ogólny - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Chemicznie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=25) +--- Dział: Euforyki i empatogeny (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=26) +--- Wątek: MDMA-Wątek ogólny (/showthread.php?tid=252) Strony:
1
2
|
RE: MDMA-Wątek ogólny - Zenez - 30.06.2022 (24.06.2022, 20:22)Mocno Kryształowy napisał(a): Browser 220 mgŁadnie wygląda RE: MDMA-Wątek ogólny - Mrs.Darkness - 15.04.2023 Lubię mdma tylko ciężko u nas dostępne fajna euforia RE: MDMA-Wątek ogólny - DissoEnjoyer - 05.11.2023 Szkoda, że taki wątły ten temacik o mdma, a ma sporo ciekawych zastosowań. Empatia na bardzo wysokim poziomie, ja idę na piksach jednak w drugą stronę, kierując energię do wewnątrz - efektem tego jest introspektywny roll, dużo przemyśleń nt. swojego charakteru, w połączeniu z towarzystwem drugiej osoby można te przemyślenia "uzewnętrznić" i dużo nauczyć się o sobie. Jedna z tych substancji, którą (osobiście) ja traktuje bardziej jako narzędzie, niżeli narkotyk. RE: MDMA Jessica - Opinie o produkcie - LOBO - 08.07.2024 (29.06.2024, 19:02)Powerpolish napisał(a): Dałeś rade opanować? Raz brałem 0.25 i mnie tak wypierdolił że spaliłem z 6 blanow, żeby zbic to dziadostwo, chuja pomogło, trzymało z 6 godzin minimum, spaliłem też z 3 paczki fajek, na końcu się porzygalem i poszedłem spać, teraz już nie przekraczam więcej niż 0.2 Ktoz o zdrowych zmyslach zazywa takie ilosci jak 250mg czy 380mg takze gratulacje tu ju compadresy ;-) RE: MDMA Jessica - Opinie o produkcie - smakosz - 08.07.2024 Ktoś kto ma wyrobioną tolerancje. Mniejsze dawki takie osoby tylko deliktanie smyrnie RE: MDMA Jessica - Opinie o produkcie - Czeslawo - 08.07.2024 (08.07.2024, 10:43)LOBO napisał(a): Ktoz o zdrowych zmyslach zazywa takie ilosci jak 250mg czy 380mg takze gratulacje tu ju compadresy ;-) Zazwyczaj dobra/mocna piguła ma 180 mg - 220 mg "+/-" więc takie dakowanie to raczej średnia emkowiczów. ![]() smakosz Jeśli takie dawki przestają działać to sygnał organizmu, że warto przerwę robić, bo zwiększnie dawkowanie nie będzie wprost proporcjonalne do efektów. @"LOBO" Eeetaaam zaprzeczysz mi, że to nie TY ? ![]() Wątpie. ![]() RE: MDMA Jessica - Opinie o produkcie - LOBO - 08.07.2024 Czeslawo Taa to ja...nie wrzucaj mej facjaty na publiczne forummo !!! Czesio zaprzeczysz iz to Ty !? ;-) Watpie... RE: MDMA Jessica - Opinie o produkcie - Czeslawo - 08.07.2024 @"LOBO" Noo doooobra, wrzuciłem to archiwalne video z czasu jak byłeś dzieciak, to i tak Cię nie poznają. ![]() Co do mnie ? No nie zgadza się, ten to jakiś eunuch i nie ma czarnego wąsa pod nosem. ![]() Mogłeś się bardziej postarać. Nie ma spania !! "Weź tabletke zobaczysz, jadom Radom " ![]() RE: Piguły Chanii 200mg - Opinie o produkcie - EmStO - 11.07.2024 Candy Flip MDMA + LSD poczytajcie sobie na [H] RE: Piguły Chanii 200mg - Opinie o produkcie - Diabeuu666 - 11.07.2024 Candy Flip ❤️ uwielbiam Samo LSD to cudo,. podobnie jak solo MDMA. A w połączeniu totalny euforyczny błogostan..nie do opisania. Ale zalecam najpierw kilka razy polatac solo LSD jak i MDMA a później robić takie mixy. Ale to jeden z moich ulubionych jak nie najlepszych. CZYSTA MIŁOŚĆ ❤️ |