Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Pilot który spowodował śmiertelną katastrofę balonu był pod wpływem m.in. kokainy - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dział: Wiadomości (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=8)
+--- Wątek: Pilot który spowodował śmiertelną katastrofę balonu był pod wpływem m.in. kokainy (/showthread.php?tid=2562)

Strony: 1 2

RE: Pilot który spowodował śmiertelną katastrofę balonu był pod wpływem m.in. kokainy - baskabarbara - 21.08.2023

kot_kreskowy tak się składa, że posty są kasowane, tak zwane gownoposty przed wynikami nagród głównie i sami moderatorzy to mówią. To oni się tym zajmują, a nie wwojtuss czy @"PUDZILLA" są od tego, żeby kilka razy dziennie kogoś pouczać. Poza tym gownoposty starych, elitarnych nie są kasowane: 
Odpowiedz na pytanie co szkoda czasu. I tu się zdziwiłam. Wydawało mi się, że horsii  jest trochę inny, ale jak widać.
[Obrazek: souu-GA39-Nr.png]
Skoro szkoda czasu na życie to nie muszę tłumaczyć co można z tym zrobić.
Albo pisanie jeden za drugim tego samego:

[Obrazek: 3uq-IAc-Hvc-T.png]

Tak samo Kocie jest minusowanie że względu na to kto pisze ta sama treść, proszę:

[Obrazek: l9-Wfnf5rca.png]

Ciebie Kotku polubiłam, bo nie srasz ogniem bez powodu. Zresztą głównie tu mi chodzi o Wojtusia i pudzilke, najmniej przyjemna osobę z forum. Często reszta im przyklaskuje i plusikuje bo to elyta.

To skriny z jednego, 2 dni. Nie będę marnować swojego czasu na robienie więcej bo można bez przerwy. Kto myśli i widzi ten wie, reszta niech dalej udaje ze jest ok. 
A później zdziwienie ludzie na innych forach siedzą, jacy idioci. Sami ich stąd outujecie

RE: Pilot który spowodował śmiertelną katastrofę balonu był pod wpływem m.in. kokainy - horsii - 21.08.2023

(21.08.2023, 14:55)baskabarbara napisał(a): Wydawało mi się, że horsii  jest trochę inny, ale jak widać.

[Obrazek: souu-GA39-Nr.png]
Skoro szkoda czasu na życie to nie muszę tłumaczyć co można z tym zrobić.

Trochę inny, znaczy jaki? Nie wiem, były jakieś specjalne oczekiwania wobec mnie? Nie wiedziałem.

Co do tego posta, który splusowałem - no comment. Szok. Pierdolony pojeb, opętaniec, jak tak można? Uwiera cię jakoś "moja postawa" co do tego posta?

A, i dziękuję za radę co "można zrobić" (passive-aggressive much?), ale pozwól, że sam zadecyduję co zrobię i jak to zrobię, mam nadzieję że rozumiesz - nie jestem pewien co do stosowania się do porad pochodzących od osoby, która swoją wiedzę czerpie z artykułów na onecie. Jakbym to zrobił po twojemu, to zapewne by się nie udało.

PS. Odniesiesz się do klasycznego przykładu darmozjebstwa w postaci brania darmówek i nienapisania niczego, mimo że po to
sprzedawca wysyłał próbki?

jak chcesz się dalej bawić w odbijanie piłeczki, to możemy się przenieść do jakiegoś wątku-śmietnika w hyde parku.

RE: Pilot który spowodował śmiertelną katastrofę balonu był pod wpływem m.in. kokainy - Twilight Sparkle - 21.08.2023

baskabarbara no to weź i zgłoś to usuną, ja już nie mam takiej możliwości. Nie zauważyłam że ktoś wcześniej na ten sam żart wpadł xDDD

RE: Pilot który spowodował śmiertelną katastrofę balonu był pod wpływem m.in. kokainy - kot_kreskowy - 21.08.2023

baskabarbara 
Pozwól, że coś Ci wyjaśnię.
Posty nie są usuwane.
Gównoposty, które są nie w temacie i owszem. I bardzo dobrze bo jest przynajmniej porządek.
Mi również zdarza się napisać jakiś shit poza tematem i tak jak Twoje shity, tak i moje są usuwane.

W czym problem? Czego jeszcze nie rozumiesz?
W razie pytań pozostaję do Twojej dyspozycji😘
Uśmiechnij sie😀

RE: Pilot który spowodował śmiertelną katastrofę balonu był pod wpływem m.in. kokainy - wwojtuss - 21.08.2023

nie spodziewalem sie, ze osoba powolujaca sie na artykuly w onecie, bedzie czepiac sie kogokolwiek o brak merytoryki czy walenie gownopostow, pytanie dnia doslownie od tego jest, zeby sie nie rozpisywac tylko krotko odpowiedziec, polecam, 14/40 postow nabite, mozna leciec dalej

jak zdasz recke tematu od cybera to pogadamy, pozdro Big Grin 
Twilight przez przypadek nie usunela posta, bo trzeba potwierdzic drugi raz i sama mi to napisala, jak jej powiedzialem ze wstawila slowo w slowo to co ja, 
ty sie ciesz ze tobie nie usuneli wszystkich postow z poczatku czerwca, walczymy z samplarzami na kazdym kroku, siedzimy i porownujemy style pisma niektorych osob zeby wylapac czy sa multikontami czy nie, powinnas nam dziekowac ze masz strozow porzadku, ktorzy siedza i podpierdalaja kazde multikonto do moderatorow

reportujemy nawet siebie nawzajem jak ktos wstawia gownoposty albo od razu sami siebie prostujemy, czy to na prywacie czy na forum, takze nie mysl ze to dziala tylko w jedna strone i w ogole to sie wszyscy na ciebie uwzieli, olancuckiemu tlumaczylem pewne rzeczy, no coz, ze on odpowiadal to tez mu odpowiadalem XD 
a Mrs. Darkness to po prostu temperuje, bo spami jaki to vendor nie jest wielce zajebisty a recenzji nigdy nie napisala, zapowiada swoje recenzje od tygodni jak nie miesiecy i jeszcze nic sie nie pojawilo, idz sie do niej przypierdol ze leje wode zamiast do nas ktorzy pilnujemy zeby takie cos nie mialo miejsca