Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Co polecisz na regenerację zmęczonej życiem wątroby? - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dział: Zdrowie i detoks (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Wątek: Co polecisz na regenerację zmęczonej życiem wątroby? (/showthread.php?tid=2587)

Strony: 1 2 3 4 5

RE: Co polecisz na regenerację zmęczonej życiem wątroby? - Mrs.Darkness - 26.08.2023

(26.08.2023, 19:55)Twilight Sparkle napisał(a): I jak tu zrobić przerwę od picia jak się nie pije xDDDD

To zrobić przerwę od ćpania

(26.08.2023, 19:55)Twilight Sparkle napisał(a): I jak tu zrobić przerwę od picia jak się nie pije xDDDD

To zrobić przerwę od ćpania

RE: Co polecisz na regenerację zmęczonej życiem wątroby? - nonoanon - 27.08.2023

powiem głupio, zacząć pić, a następnie zrobić przerwę xD

a tak faktycznie to zadbać też o odpowiednią ilość czystej wody w ciągu dnia, nie tylko soki lub inne słodkie napoje. Często gęsto zdarza się, że samo odwodnienie może powodować szereg powikłań

RE: Co polecisz na regenerację zmęczonej życiem wątroby? - Leśny_koteł - 28.08.2023

Polska wątroba nigdy się nie męczy😎

RE: Co polecisz na regenerację zmęczonej życiem wątroby? - JaTylkoPatrze - 28.08.2023

Na wątróbke:
  • Ostropest
  • Karczoch
  • Pokrzywa zwyczajna
  • Ostrokrzew paragwajski (yerba mate)
  • Glistnik jaskółcze ziele

Ostropest jest dobry. Warto go łączyć z karczochem

RE: Co polecisz na regenerację zmęczonej życiem wątroby? - hidden - 29.08.2023

widze kolega wyzej mnie ubiegl i szybciej wypisal to co google podpowiada po wpisaniu frazy "co na regeneracje watroby" Podobno kultowa 
zapomniales jeszcze wymienic czarnuszki i ostryż długi Big Grin 
pozdro

RE: Co polecisz na regenerację zmęczonej życiem wątroby? - Epsiakos - 29.08.2023

@"kot_kreskowy" bo nasze wątroby to jw Grom wśród wątrób  Cool

RE: Co polecisz na regenerację zmęczonej życiem wątroby? - hidden - 30.08.2023

bo te watroby to tylko selfdestruction w wykonaniu golema albo electrode z pokemon gold albo cos mogloby conajwyzej je delikatnie poglaskac Big Grin

RE: Co polecisz na regenerację zmęczonej życiem wątroby? - JureKiler - 30.08.2023

Ostatnimi czasy po melanżach tych nawet bez alkoholu z samymi stymulantami zauważyłem ze wątroba mnie boli a wale tylko 3/4 cmc także pewnie niezle to rozpierdala wątrobę 
No i byly tego efekty tego jak gorsza forma, gazy itp 
Gdzieś wyczytałem żeby brać suplement o nazwie ostropest plamisty już drugie pudełko kończę i czuje poprawę od samego początku jak ktoś ma problemy z wątroba to wrzucajcie śmiało ten suplement

Pozdrooo

RE: Co polecisz na regenerację zmęczonej życiem wątroby? - rychu - 30.08.2023

(30.08.2023, 12:23)JureKiler napisał(a): Ostatnimi czasy po melanżach tych nawet bez alkoholu z samymi stymulantami zauważyłem ze wątroba mnie boli a wale tylko 3/4 cmc także pewnie niezle to rozpierdala wątrobę 
No i byly tego efekty tego jak gorsza forma, gazy itp 
Gdzieś wyczytałem żeby brać suplement o nazwie ostropest plamisty już drugie pudełko kończę i czuje poprawę od samego początku jak ktoś ma problemy z wątroba to wrzucajcie śmiało ten suplement

Pozdrooo

A walisz oral? Jak oral to nie tylko po cmc watroba bedzie miala co robic. tak jak po kazdym gownie ktore wlatuje do zoladka.
Ja tam mowie - juz jak cos ma oberwac to niech to bedzie nos niz drugi najwazniejszy organ.

RE: Co polecisz na regenerację zmęczonej życiem wątroby? - JureKiler - 30.08.2023

Właśnie paradoksalnie orali prawie w ogóle nie wale może jedna bomba wlatuje w całym melanżu dwu dniowym alkoholu tez znikome ilości a i tak co posiedzenie mocno czuje wątrobę.
No ale waląc per nohal i tak połowa tematu ci spływa wiec tak czy siak wlatuje przez całe posiedzenie do żołądka 

rychu