Paczkomat - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Bezpieczeństwo w sieci (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=12) +--- Wątek: Paczkomat (/showthread.php?tid=2620) |
RE: Paczkomat - Amanita - 02.09.2023 Hahahahah sie popłakalam ze śmiechu horsii znaczy, ze działa wszędzie zgodnie z zasada "Twoje życzenie jest Twoim rozkazem" . Nie no jaja muszą być, zapomniałam dodać, ze wystarczą dwa słowa po szwedzku "kärlek och anarki", wymowy można się nauczyć oglądając serial szwedzkiej produkcji "miłość i anarchia". Jeśli w takiej sytuacji policjant chce Ci coś zrobić wiedz, ze masz prawo odwołać się do jego kultury osobistej. Jeśli nie działa idź grubo i dowal po bandzie "Co na to Twoja mama Panie Policjantu?". No i tu go masz... Jaki pies fiknie mamie? No no no... P.S. Horsii rozumiem, ze ten nieszczęśnik chciał Ci przerwać rozmowę telefoniczną, słusznie ze skakałeś po głowie. Gdzieś czytałam, ze ryba psuje się od głowy. . Dobrze, ze nasza policja wiedziała jak się zachować. Tak serio to paczkomat jest tylko urządzeniem, nie gryzie i krok po kroku mówi co masz robić. Wystarczy się dostosować a wszystko będzie dobrze. * jeśli sam wiesz co dla Ciebie dobre RE: Paczkomat - hidden - 03.09.2023 (02.09.2023, 22:34)horsii napisał(a): Ach tak, słynna reguła telefonu. Policjant nie może ci nic zrobić kiedy rozmawiasz przez telefon. dokladnie tak to wyglada, gdy masz telefon przy uchu dzierzysz nieprawdopodobna moc, atrybut dzieki ktoremu mozesz odbijac zle intencje niczym pierdolony paladyn z diablo dwojki za pomoca korony cierniowej czy tam innej aury odbijajacej obrazenia RE: Paczkomat - kot_kreskowy - 03.09.2023 @"Lady Giwera" Damo w kapeluszu, po szwedzku znam tylko jedno słowo. ABBA😎 RE: Paczkomat - Amanita - 03.09.2023 hidden no i brawo za świadomość . Jak widać jest nas więcej telefonistek, telefonistów. Niop, ale w razie w, poniżej podaje kody na sytuacje awaryjne (syt. awaryjna ma zastosowanie kiedy policeman jest starej daty lub nowej daty i zignoruje Twój telefon). krotka formułka, WAZNE! Całym zdaniem, czas ma znaczenie. "Panie Policjanu mam 1,5 minuty, dwoje uszu jedne usta i używam ich proporcjonalnie". Dobry policjant wie, ze na szybko go wysłuchasz, ale bez informacji zwrotnej. Z ta wiedzą pójdzie sobie dalej. Zły policjant będzie kazał śpiewać... Konsekwencja ma znaczenie, więc najlepiej SZWECJA . Zaśpiewaj coś ABBY kot_kreskowy już o tym wspomniał wyzej "Mamma mia, here I go again. Just one look and I can hear a bell ring One more look and I forget everything, ohohoho". kot_kreskowy "kärlek och anarki"-"miłość i anarchia. Teraz znasz już trzy słowa. Podobnie jak ja T RE: Paczkomat - kot_kreskowy - 03.09.2023 @"Lady Giwera" Nie chcesz żebym zaczął śpiewać... Uwierz mi na słowo RE: Paczkomat - Amanita - 03.09.2023 kot_kreskowy tego nie wiesz ;P RE: Paczkomat - Myga - 04.09.2023 paczkomaty bezpieczne i fajnie działaja RE: Paczkomat - Mef123 - 05.09.2023 Szaryno123 wpisujesz kod do żółtej skrzynki i otwiera się półka z paką bierzesz ją jak gdyby nigdy nic wracasz do domu koniec RE: Paczkomat - wwojtuss - 05.09.2023 kurwa do czego to doszlo, ze ludzie boja sie odbierac temat, wszyscy smigaja na tych samych zasadach - platnosc w krypto i paczkomat, nie od dzis i nie od wczoraj, sample przychodza co dwa tygodnie, paczki lataja co chwila, czy to z 3g czy z piecdziesiatkami/setkami, przychodzi typ i ma agenture na glowie xDD ale w sumie lepiej nadmierna ostroznosc, niz glupota RE: Paczkomat - JaTylkoPatrze - 07.09.2023 Paczkomaty to najbezpieczniejsza opcja odbioru paczuszek |