Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Wasze odklejki po dragach XD - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dział: Dyskusje na luzie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=16)
+--- Wątek: Wasze odklejki po dragach XD (/showthread.php?tid=2625)

Strony: 1 2 3 4 5

RE: Wasze odklejki po dragach XD - Epsiakos - 05.09.2023

XDDDDDDD na bank działał, wiem że GPU się do piekarnika na 240 wstawia na dosłownie moment jak artefakty pokazuje ale z padem to pierwszy raz słyszę xd

RE: Wasze odklejki po dragach XD - JaTylkoPatrze - 05.09.2023

Coś tam w padzie sie spaliło bo poleciał dymek Podobno kultowa 
Zostawiłem sobie tego pada na pamiątke Smile

RE: Wasze odklejki po dragach XD - horsii - 05.09.2023

Kiedyś się najarałem kanna na dworze, nie pamiętam już jakim, to było gdzieś w 2017 jakoś. Zaczęło mi się robić takie ciśnienie w głowie i na ryju, w zatokach, potem to uczucie rozeszło się na całe ciało i było tak intensywne, że zacząłem myśleć że sie grawitacja zmniejsza czy coś. Więc jak każdy rozsądny człowiek, zacząłem zbierać kamyki z ziemii i wkładać je do kieszeni żeby mieć dodatkowe obciążenie żebym przypadkiem nie odleciał do góry xD

RE: Wasze odklejki po dragach XD - Kajabuza - 05.09.2023

Admin apeluję o unignore przynajmniej Horsiaka. Jednego redaktora chociaż będę miał widocznego.

Odklejka... "PRZEMIANA DUCHOWA" Podobno kultowa
Chodziłem tak (nawet buty miałem identyczne, jeden biały, drugi czarny) 
[Obrazek: IMG-20230905-095044.jpg]

Po lewej stronie głowy widać kolczyk - piórka - również obustronnie czarne/białe. 

I to:
[Obrazek: IMG-20230905-094903.jpg]

Dziś się z tego śmieje, ale to dość mocna Odklejka była i dość długa. Wewnętrzna walka mojego wewnętrznego dobra z moim wewnętrznym złem.

Gruba bania. Cytując rapera Tomba
"no jak po porodzie taaaaaka pi*da" 🙂

RE: Wasze odklejki po dragach XD - kot_kreskowy - 05.09.2023

horsii 
Kamienie w kieszeniach rozjebały system  Podobno kultowa
Jesteś SZEF😁

RE: Wasze odklejki po dragach XD - JaTylkoPatrze - 07.09.2023

Przypomniała mi sie jeszcze taka fajna odklejka: Kiedyś przed świętami bożego narodzenia z kumplem w piwnicy walnelismy troche fetki i sort był taki dobry że zaczełem w całej piwnicy rozwieszać ozdoby choinkowe haha Podobno kultowa

RE: Wasze odklejki po dragach XD - Mef123 - 07.09.2023

Był rok 2019 zima zabraliśmy z ziomkami plajko ja najwięcej jeden pół to był mój pierwszy raz wcześniej wleciał hexen od pysznet'a jakieś 2 g na trzech idziemy na maszyny trochę pograć po 30 minutach załącza się faza maszyna zaczyna świrować oczywiście w moich oczach siudemki słoniki przeskakują przez siebie robią dziwną układankę taka krzyżówka jakbyś grał w to na konsoli albo lepiej patrze na innych ludzi stojących przy maszynach wszystko jest lekko rozmazane ciężko mi to nazwać przejebaliśmy siano idziemy dalej wszystko zaczyna świecić i być nasycone kolorami jakbyś był w dobrej grze typu turbo pegaz albo baśni ruszamy do baru wszystko się mieni obrazy na ścianach się ruszają jakby wszystko pracowało w pozytywny sposób na nasze szczęście nas nie wyjebali z baru bo było w kurwę wiary my śmiejemy butelki się chwieją ciężko mi to opisać jest bajecznie wszystko gra wypiliśmy parę piw zjedliśmy po dwa śledzie na głowę i spadamy z siatą browarów na miejscówkę gdzie jest rzeka obok parę pniaków siadamy godzina druga w nocy pijemy piwo i śmiejemy naglę wydaje mi się że po ziemi chodzą węże i owady pająki itp mam z tego bekę to nie bad trip tylko załączyła się dziwna faza kolejny stopień tego co przeżyłem jest miło pluszowo zawijamy się na miasto po ostatnim browarze drzemy ryja na maxa myślimy co ty tu jeszcze opierdolić bo jest tak pięknie faza się zmienia jak w dobrym kinie normalny matrix raz tak raz siak odlot idziemy do ziomka zjeść po kurwitnej ścieszce hexenu siedzimy chwilę faza utrzymuje się jedynaście godzin lekko opadła ale jest dalej przyjemnie zjaraliśmy po dwa szlugi lecę do siebie do domu leżę na łóżku wydaje mi się jakby ściana się zlewała to znaczy farba nie na mnie tylko po ścianie siedzę tak zawieszony i zafascynowany do rana o siódmej faza z chodzi humor też mam dziwny nastrój taki smutny jakby mi się chciało płakać nad całym życiem rozmawiam z każdym w domu i każdy mi mówi to samo idz na odwyk i nie świruj nawet do babci zadzwoniłem czy u niej jest wszystko okej bo u mnie chujowo że nie mam itp ona to samo prześpij się z tym i zadzwoń nie truj dupy godzina dziewiąta rano faza zeszła do minimum patrzę na pudełko zapałek które się rusza jest na nim narysowany zamek i ludzie jakiś dworek średniowieczny wszystko gra jak w filmie dalej już nie będę opowiadał bo nic się ciekawego nie działo po za tym że było mi czegoś brak w sobie normalnie jak gadałem z matką na starcie to prawie mi szklanki poleciały takie uczucie jak była faza miłość koniec żałość brak na drugi dzień moralniak z ziomkami pod blokiem co to się od jebało w ostatnich dniach stwierdziliśmy że zęby lecą po tym kwasie to znaczy dziąsła i się lekko pokruszyły to był fakt wspominam ten balet jak bohater z opowiadania tysiąca baśni polecam wszystkim skosztować LSD najlepiej z swoimi braćmi żebyście się dobrze znali i karzy pilnował każdego

RE: Wasze odklejki po dragach XD - swo002 - 15.09.2023

Manty na nocnym niebie Podobno kultowa

RE: Wasze odklejki po dragach XD - Inferno - 25.09.2023

Wyniosłem wszystkie meble z pokoju przeprowadzając się do chlewika na podwórku
Wziałem łóżko, telewizor, 2 laptopy, lodówke małą, czajnik, kawy, cukier, wode w wiadrze do picia i palenia, suplementy, słodycze, grzejnik elektryczny, mleko, wieże do muzyki

Drzwi zabiłem deskami od swojej strony, nie było opcji wyjścia, później otwierałem to wkurwiony na zwale z godzinę.
Przesiedziałem tam 2 dni, nic nie zjadłem, wszystko do wyrzucenia.

Ale szczerze powiem, że po alfie zbieram rzeczy i mam ich dużo a później one jakoś znikają - albo nie są tak ważne na trzeźwo.

RE: Wasze odklejki po dragach XD - hidden - 25.09.2023

slyszalem historie o chlopie co przez 3miesiace remontowal mieszkanie na benzo i po remoncie odklejony od benzo zachwalal rodzinke jak to zajebiscie mieszkanko wyremontowali Podobno kultowa