![]() |
|
Jak długo zdarzyło Ci się funkcjonować bez snu? - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Zdrowie i detoks (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=10) +--- Wątek: Jak długo zdarzyło Ci się funkcjonować bez snu? (/showthread.php?tid=2730) |
RE: Jak długo zdarzyło Ci się funkcjonować bez snu? - Twilight Sparkle - 23.09.2023 Epsiakos mordko opowiadaj jak było RE: Jak długo zdarzyło Ci się funkcjonować bez snu? - Epsiakos - 24.09.2023 W sumie nie wiele pamiętam z tamtych 14 dni, poza doskwierajacym za dnia słońcem a w nocy chłodem ale na szczęście babeczka z okna w budynku który był nie zamieszkały od dłuższego czasu mi kibicowała ![]() Oczywiście nic nie mówiłem drużynie bo oni zaczęli zgłaszać wcześniej haluny, śmiesznie się zbiegło bo akurat jakoś po użyciu awaryjnych podtrzymywaczy RE: Jak długo zdarzyło Ci się funkcjonować bez snu? - Lukas1985 - 24.09.2023 (23.09.2023, 19:14)horsii napisał(a): 7 dni. 4-FPD albo 3-FPH, nie pamiętam już. Niestety ale muszę Was pozbawić złudzeń. Po bodaj 48godzinach bez snu wpadacie w mikrodrzemki o których sami nie wiecie. RE: Jak długo zdarzyło Ci się funkcjonować bez snu? - horsii - 24.09.2023 Lukas1985 niemniej jednak liczę to jako jedno ciągłe posiedzenie, bo dopiero po tygodniu świadomie, dobrowolnie itp. itd. poszedłem normalnie spać. RE: Jak długo zdarzyło Ci się funkcjonować bez snu? - KiszczaK - 24.09.2023 Najdłużej to nie spałem tydzień po stymulantach i był to mdphp wraz z alfą i hexebem, ale nie było to coś wspaniałego, wręcz shizujace i wycienczajace. Organizm to wrak a słabości tak wielkie, że o normalnym funkcjonowaniu nie było co marzyć. RE: Jak długo zdarzyło Ci się funkcjonować bez snu? - kodow - 24.09.2023 Ciężko powiedzieć, przy ponad miesięcznych ciągach potrafiłem 6/7h leżeć w ciszy wsłuchując się rytm serca, bez myśli, z zamkniętymi oczami, w pełnym skupieniu - ile było z tego snem to nie wiem, ale pojebane to było xD RE: Jak długo zdarzyło Ci się funkcjonować bez snu? - Inferno - 24.09.2023 7 dni bez snu (z czego 3 dni w piwnicy opuszczonego budynku bez telefonu, światła, zapalniczki - nic), z okropnymi psychozami, światłowstrętem oraz dzwiękowstrętem, każdy szmer słyszalny 5 razy bardziej niż na codzień. Paranoje, lęki. I to była moja 1 przygoda z ABC w 2014 roku jakoś. Być może zdarzało się podobnie lub więcej do teraz - ale tamta sytuacja utkwiła mi szczególnie w pamięci. A odwotnie powiem, że najdłużej to spałem 2 tygodnie jarając non-stop kanna. Gdyby się nie skończyło to człowiek rok by przespał
RE: Jak długo zdarzyło Ci się funkcjonować bez snu? - Leśny_koteł - 25.09.2023 3 doby. RE: Jak długo zdarzyło Ci się funkcjonować bez snu? - voice.of.voiceless - 25.09.2023 98h albo 102h nie pamietam komandosi, buty widziane przez lufcik drzwi wejsciowych, sasiadzi podsluchuja zza sciana, ludzie cienie, dziki cienie, maczana 1:10 nie szlo sie przepalic, nie polecam alf RE: Jak długo zdarzyło Ci się funkcjonować bez snu? - ProducentRC - 25.09.2023 Ja najwiecej potafilem 7dni bez gastro i snu funkcjonowac ale do 6-7 doby 7 doby zaczely wjezdzac takie lotu ze w jednej rece byla siekiera a w drugiej maczeta, kazdy ktokolwiek cos odembie z domu chcial musial najpier zadzwonic, przedstawic sie kim jest , a ja w bezpiecznej pozycji ze owietając zamek bylem juz gotowy do walki o smierc i zycie teraz wspominam to z usmiechem na usach uswiadomiając sobie z jak chujowych sytacji czlowiek jest sie w stanie podniesc. Uwazajcie i ograniczajcie rc do minimum
|