Czy na pewno chcesz głosować na Konfederację? - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Hydepark (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=45) +--- Dział: Luźne tematy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=47) +--- Wątek: Czy na pewno chcesz głosować na Konfederację? (/showthread.php?tid=2760) |
RE: Czy na pewno chcesz głosować na Konfederację? - voice.of.voiceless - 03.10.2023 Epsiakos przecież ma, Nowa Nadzieja Lukas1985 ja bym Sośnierza, Wiplera, Banasia i skarbnika ich dopisał jeszcze, oraz fakt, Sławek traci na debatach ze swetrem. i ja polecam też kanał Szymon Mówi RE: Czy na pewno chcesz głosować na Konfederację? - Martin - 03.10.2023 Jak konfa zaczeła się wybijać to nawet miałem zagłosować ale potem przypomniało mi się że to takie same kurwy jak każde inne. Politykom powinno robić się tylko jedną żecz - nie wierzyć. RE: Czy na pewno chcesz głosować na Konfederację? - voice.of.voiceless - 03.10.2023 Martin zaden polityk konfederacji nie sprzedal sie za stanowisko w rzadzie, wiec poczekajmy z osądami RE: Czy na pewno chcesz głosować na Konfederację? - Lukas1985 - 03.10.2023 (03.10.2023, 14:08)Martin napisał(a): Jak konfa zaczeła się wybijać to nawet miałem zagłosować ale potem przypomniało mi się że to takie same kurwy jak każde inne. Politykom powinno robić się tylko jedną żecz - nie wierzyć. Morze i lepiej, rze tacy nie glosujom. RE: Czy na pewno chcesz głosować na Konfederację? - Martin - 03.10.2023 (03.10.2023, 15:17)PUDZILLA napisał(a): Martin zaden polityk konfederacji nie sprzedal sie za stanowisko w rzadzie, wiec poczekajmy z osądami Ale wystarczyło że poczuli trochę poparcia i w szeregach konfederacji pojawiają się ciekawe osobistości bo musieli kimś na szybko zapchać puse miejsca, pamiętam też sprzed kilku miesięcy jak na powiązane z konfą fundacje szły przelewy na kilkadziesiąt tysięcy w skali parti żądzących to śmieszne kwoty ale to pokazuje że historia lubi się powtarzać i wzorce postępowania są te same. Według mnie nie ma co czekać bo jeżeli pozycja konfy będzie silna to skończą tak samo nie warci zaufania jak wszyscy inni. RE: Czy na pewno chcesz głosować na Konfederację? - voice.of.voiceless - 03.10.2023 Martin czas udowodni kto ma większa racje, a prawde jest gdzieś po środku RE: Czy na pewno chcesz głosować na Konfederację? - kot_kreskowy - 03.10.2023 Jasna sprawa, że prawda leży po środku. Mnie najbardziej irytuje fakt, że politycy zapewniają nas o swoich poglądach, po czym skaczą z kwiatka na kwiatek po innych partiach byleby tylko pozostać przy korycie. I nagle się okazuje, że nurt partii do której przechodzi dziwnym trafem spasował się z jego poglądami XD Co to ma być??? I ja rozumiem, że tylko krowa zdania nie zmienia, ale żeby nagle taka drastyczna zmiana nurtu? WTF 😂 Co do Mentzena, słyszałem kiedyś o tym całym Akcie Konfederacji Gierzwałdzkiej, lecz nie przypuszczałem, że tam chodzi o stworzenie państwa kościelnego. Nastepna sprawa - dążenie do wyjścia z Unii Europejskiej; to będzie katastrofa i to w naszym przypadku jeszcze większa od Brexitu. Trzebaba pamiętać, że cały czas jesteśmy beneficjentem a nie płatnikiem tak jak była Wielka Brytania. Koszt Polexitu to bedzie katastrofa gospodarcza. Wyobrażacie sobie, że dużą część tego chajsu będzie trzeba zwrócić? Następna sprawa - brak aborcji dla ofiar gwałtu. Serio??? O braku tolerancji wyznaniowej czy uczuciowej nie wspomnę. I żeby nie było, "Sławomir Mentzen: Tak chcemy żyć! 1. Proste i niskie podatki 2. Dobrowolny ZUS dla przedsiębiorców 3. Zniesienie biurokracji przy budowie domów i mieszkań 4. Ochrona gotówki 5. ZERO socjalu dla Ukraińców" ja to co wymieniłeś, te główne 5 postulatów popieram całym sobą👍 Jednak jest również wiele rzeczy, których nie potrafię zaakceptować bo z mojego punktu widzenia jest to popierdolone. Jednocześnie nie wyobrażam sobie oddania głosu na pis/lewicę/hołownię czy psl. Nie skreślam jeszcze konfy aczkolwiek zastanawiam się jeszcze nad platformą. (Chociaż uważam że ryży chuj powinien odejść na emeryturę) RE: Czy na pewno chcesz głosować na Konfederację? - voice.of.voiceless - 03.10.2023 konfederacja.pl/program nie czytaj tego co pierdolą, bo nikf tego w konfie na poważnie nie bierze, a to tylko po to zeby zrazic niezdecydowanych zreszta aborcja dla kobiet jest legalna, nielegalne jest tylko jej wykonanie przez lekarza RE: Czy na pewno chcesz głosować na Konfederację? - Lukas1985 - 04.10.2023 (03.10.2023, 15:30)Martin napisał(a): Ale wystarczyło że poczuli trochę poparcia i w szeregach konfederacji pojawiają się ciekawe osobistości bo musieli kimś na szybko zapchać puse miejsca, pamiętam też sprzed kilku miesięcy jak na powiązane z konfą fundacje szły przelewy na kilkadziesiąt tysięcy w skali parti żądzących to śmieszne kwoty ale to pokazuje że historia lubi się powtarzać i wzorce postępowania są te same. Według mnie nie ma co czekać bo jeżeli pozycja konfy będzie silna to skończą tak samo nie warci zaufania jak wszyscy inni. A kogo takiego niegodnego zaufania mają na listach ? Jeśli nie pójdziesz i nie zagłosujesz to tak jakbyś poparł tego co wygra. Czy wygra PiS czy PO to będzie dramat. RE: Czy na pewno chcesz głosować na Konfederację? - GlasshanD - 04.10.2023 Niech idą głosować naiwniaki,biedaki i garstka piwnicznej polskiej inteligencji ktirzy i tak pozostaną biedakami pomimo jakichs tam ich cyklicznych okazjonalnych fajerwerków niewiele poprawi to ich codziennej wegetacji którą życiem nazywają beka fhuuj. |