Cherry Old School - Opinie o produkcie - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: Escobar.store (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36) +--- Wątek: Cherry Old School - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=2846) |
RE: Cherry Old School - Opinie o produkcie - Ser Pleśniowy - 23.10.2023 @"PUDZILLA" zarles juz to moze? RE: Cherry Old School - Opinie o produkcie - voice.of.voiceless - 23.10.2023 jak sie trafia to informuje o tym RE: Cherry Old School - Opinie o produkcie - Ser Pleśniowy - 23.10.2023 oka, nieech ci sie trafi zatem, ja zamówwie ale dopieero za tyg pozdro RE: Cherry Old School - Opinie o produkcie - wiktororban - 23.10.2023 Ja już zamówiłem. Opłaciłem. Wyjątkowo bank nie robił kłopotów. Teraz tylko czekać. Myślęz że gdzies w połowie tygodnia powinni być. Maksymalnie w piatek w takim razie do brze by bylo zoorganizowac pFPP ktore bylo w solach koko ze wzgleu na blokowanie metabolizmu mefedronu i ogolnie ketonow RE: Cherry Old School - Opinie o produkcie - falafel_szpinak@protonmail.com - 24.10.2023 (22.10.2023, 19:15)kot_kreskowy napisał(a): wiktororban no kurwa.... namówiłeś RE: Cherry Old School - Opinie o produkcie - wiktororban - 27.10.2023 Doleciało. Już po testach. Kozacka sól...profil mniej więcej jak poprzednie koko tylko...lepsze...mocniejsze...ciekawsze..nie szczypie...nie zapycha....tolera rośnie dużo wolniej...działanie ma ta głebie...to coś...poprzednie cherry było pustym ujebaniem w porównaniu z tym.. Produkt idealnie trafia w moi gust...bez tolerkowcy 125mg...tolerkowcy 150mg już robi robotę..idealnie siada z alko RE: Cherry Old School - Opinie o produkcie - SztywnyMisza - 27.10.2023 wiktororban możesz wstawić fotkę, wygląda jak na stronie w takiej grudzie czy tam krysztale czy proch? RE: Cherry Old School - Opinie o produkcie - kot_kreskowy - 27.10.2023 wiktororban Ciekawe to co piszesz a zarazem dziwne. Ma 4mmc tolerka powinna rosnąć znacząco szybciej niż na poprzedniku. Czyżby tam siedziało coś więcej niż mefa? Na to wygląda, chociaż to mogą być czysto subiektywne odczucia. Brałeś to solo czy coś jeszcze do tego? RE: Cherry Old School - Opinie o produkcie - falafel_szpinak@protonmail.com - 27.10.2023 (27.10.2023, 12:20)kot_kreskowy napisał(a): wiktororban taki zółtawy proszek - zaraz wstawię Ci fote (27.10.2023, 20:09)falafel_szpinak@protonmail.com napisał(a): taki zółtawy proszek - zaraz wstawię Ci fote RE: Cherry Old School - Opinie o produkcie - wiktororban - 28.10.2023 (27.10.2023, 12:20)kot_kreskowy napisał(a): wiktororban Też mnie to dziwi. Oczywiście że po przerobieniu ilości słabiej czuć serotoninę ale o tak wolno wzrasta tolera. Dużo wolniej niż na poprzednią wersje soli (28.10.2023, 06:55)wiktororban napisał(a): Też mnie to dziwi. Oczywiście że po przerobieniu ilości słabiej czuć serotoninę ale o tak wolno wzrasta tolera. Dużo wolniej niż na poprzednią wersje soli Tam siedzi na bank coś prócz mefy..faza jest bardziej żywa i dopaminowe niż po samym MMC..proporcje dop/ser są podobne jak w poprzedniej wersji soli ale w tej czuć " jakosć"...raczej nie siedzi tam 3cmc bo już dawno bym miał nos poparzony i zatkany na amen.. |