Ile najwięcej pieniędzy przegrałeś u bukmachera? - 10/27 - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Redakcja (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=61) +--- Dział: Pytanie dnia (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=63) +--- Wątek: Ile najwięcej pieniędzy przegrałeś u bukmachera? - 10/27 (/showthread.php?tid=2865) |
RE: Ile najwięcej pieniędzy przegrałeś u bukmachera? - 10/27 - Lifeisbrutal - 28.10.2023 Nic, nie korzystam RE: Ile najwięcej pieniędzy przegrałeś u bukmachera? - 10/27 - GlasshanD - 28.10.2023 Nic dzieki czemu skorzystal na tym chodowca szyszek i ja :]_/ RE: Ile najwięcej pieniędzy przegrałeś u bukmachera? - 10/27 - Amanita - 28.10.2023 Raz zagrałam, raz wygrałam. Kiedyś (czasy starej wiśni) odbierałam "zestaw małego chomika" od lokalnego dostawcy, który od wielu godzin byl dostępny tylko w miejscu gdzie są maszynki do gry. Skubany nie mógł na chwile wyjść na zewnątrz bo to już już miał się witać z gaską. W pomieszczeniu były może 4 maszyny i mała kawiarenka wrzuciłam do wolnej maszyny 10 zł, kliknęłam i wygrałam 1000zł (w monetach ). Głosno się zrobiło, ponoć jakiś "Roman" grał na tej maszynie i nie zmienił ustawień. Dostawca wkurwiony "no miałem Ci dać owoce i wrócić właśnie na ta maszynę. Mocno zmęczony, nie ukrywał zniesmaczenia, ale owoce sprzedał jak było ustalone i nie trzeba było dłużej czekać. Gdzie kończy się matematyka, tam zaczyna się hazard. RE: Ile najwięcej pieniędzy przegrałeś u bukmachera? - 10/27 - hidden - 28.10.2023 o kurwa troche tysiecy sie na tym poplynelo RE: Ile najwięcej pieniędzy przegrałeś u bukmachera? - 10/27 - Martin - 28.10.2023 Dokładnie 0 chociaż tyle ,że hazardzistą nie jestem. RE: Ile najwięcej pieniędzy przegrałeś u bukmachera? - 10/27 - Twilight Sparkle - 28.10.2023 21 złotych, 37 groszy RE: Ile najwięcej pieniędzy przegrałeś u bukmachera? - 10/27 - wwojtuss - 28.10.2023 nigdy, pewniaczki zawsze wchodzily a tak na serio to 0,00, ciekawe ile pln na nikotyne/kofeine poszlo, bym sie za leb zlapal i jebnal nim o stol jakbym sie dowiedzial XD RE: Ile najwięcej pieniędzy przegrałeś u bukmachera? - 10/27 - Epsiakos - 29.10.2023 Cztery razy obstawiałem w życiu, chyba łącznie z 1200zl wygralem RE: Ile najwięcej pieniędzy przegrałeś u bukmachera? - 10/27 - Czeslawo - 29.10.2023 Ehhh jednorozowo tysiaka, przez rok już nie będę tu pisał, bo "ludzka głupota nie zna granic"... RE: Ile najwięcej pieniędzy przegrałeś u bukmachera? - 10/27 - Benito - 29.10.2023 Nią mam pojęcia jaka to kwota, aczkolwiek dla grających mam protip(bardzo wiele meczów różnych lig oglądałem): najlepiej nie o stawiajcie na nic, a jak już to na najwyższe ligi. Zdarzało mi się oglądać mecze słabszych drużyn - tyle niedojebanych akcji, że nie ma mowy o przypadku a tylko o korupcji. Ustawione mecze niższych lig to norma. Na wyższych ligach/mistrzostwach jestem kilkaset procent na %, tylko trzeba trochę to przeanalizować. PRZYPOMINAM: HAZARD JAK KAZDY INNY, NIKOMU NIE POLECAM, POZDRO 💪 |