Poznaj mężczyznę, który zażył 140 różnych narkotyków i napisał o tym książkę - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Dyskusje na luzie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=16) +--- Wątek: Poznaj mężczyznę, który zażył 140 różnych narkotyków i napisał o tym książkę (/showthread.php?tid=2909) |
RE: Poznaj mężczyznę, który zażył 140 różnych narkotyków i napisał o tym książkę - Beeniepatu - 22.01.2024 To, ze ktos napierdala bezmyslnie dragi, nie czyni z niego eksperta. Tu mamy wlasnie taki przyklad. Gosc ani razu nie zajaknal sie na temat tego jak ustalil, ze walil to, co ktos mu sprzedal. Pomijam nieudolne popisywanie sie wiedza o tym, ze jest PiHKAL i Shulgin. Jest tez przeciez TiHKAL 😎 No ale wystarczajacym argumentem na uznanie o podstawowym braku wiedzy o dzialaniu substancji, swiadczy ten cytat: "Amfetamina trzyma znacznie dłużej, można nawet zapomnieć, że jest się naćpanym, z wyjątkiem tego, że jesteś na haju" Jedyne co sie zgadza, to toz ze feta dziala dluzej. To wlasnie prawilny koks (uzywany swiadomie) sprawia, ze jestes wystrzelony nie bedac wystrzelonym. Nie jestes na haju, bedac na nim... To jest kroliczek, za ktorym wszyscy gonia. Gosc jest po prostu narkomanem opisujacym swoje cpanie. Zreszta to sugeruje juz tytul ksiazki. Jak ktos jest szczery o dragach, to wiadomo o co chodzi. Czysty subiektywizm. Jak ktos jest konkretny / rzetelny o dragach, to wtedy mozna podejrzewac obiektywizm kot_kreskowy tak, to jest teza, ktora jest prawdziwa, i jest drugim z moich mott zyciowych. Dla porzadku, to nie sa moje slowa. To slowa jednego z ojcow mechaniki kwantowej - N. Bohr'a Dziekuje @kot RE: Poznaj mężczyznę, który zażył 140 różnych narkotyków i napisał o tym książkę - Beeniepatu - 22.01.2024 To, ze ktos napierdala bezmyslnie dragi, nie czyni z niego eksperta. Tu mamy wlasnie taki przyklad. Gosc ani razu nie zajaknal sie na temat tego jak ustalil, ze walil to, co ktos mu sprzedal. Pomijam nieudolne popisywanie sie wiedza o tym, ze jest PiHKAL i Shulgin. Jest tez przeciez TiHKAL 😎 No ale wystarczajacym argumentem na uznanie o podstawowym braku wiedzy o dzialaniu substancji, swiadczy ten cytat: "Amfetamina trzyma znacznie dłużej, można nawet zapomnieć, że jest się naćpanym, z wyjątkiem tego, że jesteś na haju" Jedyne co sie zgadza, to toz ze feta dziala dluzej. To wlasnie prawilny koks (uzywany swiadomie) sprawia, ze jestes wystrzelony nie bedac wystrzelonym. Nie jestes na haju, bedac na nim... To jest kroliczek, za ktorym wszyscy gonia. Gosc jest po prostu narkomanem opisujacym swoje cpanie. Zreszta to sugeruje juz tytul ksiazki. Jak ktos jest szczery o dragach, to wiadomo o co chodzi. Czysty subiektywizm. Jak ktos jest konkretny / rzetelny o dragach, to wtedy mozna podejrzewac obiektywizm kot_kreskowy tak, to jest teza, ktora jest prawdziwa, i jest drugim z moich mott zyciowych. Dla porzadku, to nie sa moje slowa. To slowa jednego z ojcow mechaniki kwantowej - N. Bohr'a Dziekuje @kot RE: Poznaj mężczyznę, który zażył 140 różnych narkotyków i napisał o tym książkę - kot_kreskowy - 22.01.2024 Tak Beeniepatu - Bohr'a. Pamiętam jak mi o tym opowiadałeś w kontekście właśnie bycia ekspertem, stąd też pamiętałem te słowa. Mądrego zawsze warto posłuchać. To ja dziękuję☺ RE: Poznaj mężczyznę, który zażył 140 różnych narkotyków i napisał o tym książkę - Twilight Sparkle - 23.01.2024 Przeczytałabym taką książkę jakby napisał ją horsii xDDDD RE: Poznaj mężczyznę, który zażył 140 różnych narkotyków i napisał o tym książkę - horsii - 25.01.2024 @"Twilight Sparkle" zażyłem już niemalą ilość, coś koło 200, teraz pozostaje tylko napisać tę książkę i czekać na przelew. RE: Poznaj mężczyznę, który zażył 140 różnych narkotyków i napisał o tym książkę - Czarnahexx - 27.01.2024 Ciekawy wątek RE: Poznaj mężczyznę, który zażył 140 różnych narkotyków i napisał o tym książkę - Szatan69 - 27.01.2024 Bardzo ciekawe ile kasy na to wydał i jakie ilości brał RE: Poznaj mężczyznę, który zażył 140 różnych narkotyków i napisał o tym książkę - Twilight Sparkle - 27.01.2024 Szatan69 mnie też zastanawia skąd skubany pieniążki na to wziął... RE: Poznaj mężczyznę, który zażył 140 różnych narkotyków i napisał o tym książkę - elomaniana - 28.01.2024 A czytał ja ktoś? Co wartościowego tam się znajdzie? RE: Poznaj mężczyznę, który zażył 140 różnych narkotyków i napisał o tym książkę - horsii - 28.01.2024 Beenie pisal wyżej, ze może byc srednio. |