![]() |
|
Tytoń/Papierosy/Cygaretki/Cygara - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Hydepark (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=45) +--- Dział: Luźne tematy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=47) +--- Wątek: Tytoń/Papierosy/Cygaretki/Cygara (/showthread.php?tid=306) |
RE: Tytoń/Papierosy/Cygaretki/Cygara - dimiliki - 23.04.2022 ja polecam zrobić sobie samemu tytoń najlepiej fermentować w miodzie i alkoholu oczywiście wcześniej wypłukać 2 razy odżyłować pociąć dopiero przejść do fermentacji można samemu uzyskać zajebiste smaki i aromaty fermentacja nawet przez 5 tyg im dłużej tym lepiej temperatura od 40 do 55 stopni pod koniec w zależności od odmiany preferuje jasne odmiany są delikatniejsze wilgotności nie pamiętam musiał bym doczytać RE: Tytoń/Papierosy/Cygaretki/Cygara - KiszczaK - 29.04.2022 Najlepsze są davidoff bo była promka na nie, jakieś 4-5 miesięcy temu. kosztowały taniej niż inne,dlatego je kupowałem i do dzisiejszego dnia palę tę szlugi. RE: Tytoń/Papierosy/Cygaretki/Cygara - inspiron - 29.04.2022 rzucic najlepiej pety w huj odrazu lepsze samopoczucie nie pale ale bym zajarał
RE: Tytoń/Papierosy/Cygaretki/Cygara - Mocno Kryształowy - 24.05.2022 ![]() Od około roku tylko niebieski Camel. Jakość ok RE: Tytoń/Papierosy/Cygaretki/Cygara - Zenez - 24.05.2022 Suszone thc xd to mój tyton RE: Tytoń/Papierosy/Cygaretki/Cygara - Kajabuza - 31.05.2022 Red&White ![]() Kiedyś to były fajki teraz nie ma fajek. Wszystko wg mnie smakuje podobnie, nie to co kiedyś gdzie taki "fajrant" miał smak ![]() Najlepiej kupić kilogram ciemnego tytoniu na czarnym rynku Raz się skusiłem myślę "mocniejszy" będzie. Po buchu dusiło. Wsypałem do słoika trochę i wybełtałem w wodzie to woda się zrobiła jak chai. Uj wie czy to w smole maczali czy co. Katastrofa
RE: Tytoń/Papierosy/Cygaretki/Cygara - wwojtuss - 31.05.2022 przed tym jak przerzucilem sie na glo, to same marlborasy/camele, innego szluga nie potrafilem zapalic bo mialem odruch wymiotny po odpaleniu RE: Tytoń/Papierosy/Cygaretki/Cygara - KACPER - 31.05.2022 ja kupuje 1kg tytoniu na mecie za 100pln i starcza i starcza tyton jasniutki, wloskowaty cos jak ala chesterfield, co najlepsze nie smierdzi. Choc wiem ze zdarzaja sie i wpadki niezalezne od sprzedajacego RE: Tytoń/Papierosy/Cygaretki/Cygara - Mocno Kryształowy - 31.05.2022 Mi akurat taki tytoń od rolnika na kilogramy nie podchodzi... Oczywiście różne się trafiają, raz lepszy raz gorszy ... Ale dla mnie to nie ma nic wspólnego z dobrym papierosem. Oczywiście jak ktoś pali mega dużo to jest oszczędność i to duża... Jak ktoś poczęstuje to zapalę, ale dla siebie bym takiego nie kupił RE: Tytoń/Papierosy/Cygaretki/Cygara - Polono - 31.05.2022 (22.04.2022, 14:55)Mariusz Sanitariusz napisał(a): Wogóle kiedyś papierosy byly lepsze, chesterfieldy sie zjebały kieidys sie tak fajnie szybko paliły też je lubilem .. dalbym50zloty za paczkę z tamtych czasów Teraz tez z camela sa cygaretki bodajze jablkowo mietowe |