Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Za jaką substancję byłbyś w stanie zrobić loda? - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dział: Dyskusje na luzie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=16)
+--- Wątek: Za jaką substancję byłbyś w stanie zrobić loda? (/showthread.php?tid=3104)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7

RE: Za jaką substancję byłbyś w stanie zrobić loda? - Lukas1985 - 15.12.2023

(15.12.2023, 07:24)olancucki napisał(a): Lukas1985 ty lamusie z policji weź se pobierz nowe 3CMC COLA @od duch bo ssiesz w tę grę jak zwykle..

Ja?

Mam się okej. Nie muszę i nie zamierzam nic robić ze swoją głową, co najwyżej ze swoją fryzurą.

Lukas1985 ty oszołomie duch ma najlepszy nep w tej grze człeku.. XD

Catha edulis® lol

Xd Ty mówisz, że z głową masz ok a następnie plodzisz takiego posta, że cholera wie o co Ci chodzi 😆😁

RE: Za jaką substancję byłbyś w stanie zrobić loda? - horsii - 15.12.2023

za 10kg u47700.

następnie rozprowadzam ten temat powoli, ostrożnie, i drogo - to po U-manii ma bardzo wysokie ceny, a teraz to już pewnie by były takie, że nie ma co nawet myśleć o tym. bo ni chuja tego nidzie nie dostaniesz. było i nie będzie. ale jak sie pojawi, i tak zapłacą. sprzedać to zorganizowanie, przemyślanie, z głową i tak dalej. może nawet zatrudnić jakichś speców od tego - ładny % z dochodu takiego świętego graala na pewno ich przekona. do tego robiąc "fake scarcity" i inne akcje, robie pierdolony kurwa bank i pływam w pieniądzach.

następuje zakładam budkę z lodami kręconymi w pobierowie staję tam jako pracownik przy okienku.

efekt końcowy: robię gościowi loda za u47700.

RE: Za jaką substancję byłbyś w stanie zrobić loda? - 300 SEKUND - 15.12.2023

XD Was pojebało?

Jedyna substancja za jaką bym zrobił loda to, o ile taka by była, to substancja ratująca życie kogoś mi bardzo bliskiego ;D

Co za pytanie xD Znowu mnie rozjebałaś na łopatki pytaniem dnia ;D przestań ćpać xD

RE: Za jaką substancję byłbyś w stanie zrobić loda? - C84S - 15.12.2023

@"Twilight Sparkle" śmiało przyznaj się a ty za co byś zrobił loda?  Tongue  Podobno kultowa

RE: Za jaką substancję byłbyś w stanie zrobić loda? - Biały Miś - 15.12.2023

(15.12.2023, 09:36)Diamentowa napisał(a): Za żadną bym się nie dała tak upodlic

Ale za sample to w postach nie jedno robisz 😅

Loda nigdy ale dobry chrzan jak 10-15 lat temu

RE: Za jaką substancję byłbyś w stanie zrobić loda? - Yalasek - 15.12.2023

za dwa dumle

RE: Za jaką substancję byłbyś w stanie zrobić loda? - Twilight Sparkle - 15.12.2023

300 SEKUND ja to wszystko piszę na trzeźwo xDDDDDDDDDDDD

jedynie to co to mogę strzelić minetę  Cool

RE: Za jaką substancję byłbyś w stanie zrobić loda? - Twilight Sparkle - 15.12.2023

(15.12.2023, 13:30)C84S napisał(a): @"Twilight Sparkle" śmiało przyznaj się a ty za co byś zrobił loda?  Tongue  Podobno kultowa

Robię za darmo - tylko z miłości xD

@"Twilight Sparkle" ja jedynie za darmosze to kisze ogóra  Podobno kultowa